mala, umalo zaboravih, jesi vidjela propusten poziv od mene nekidan, ja te zvala da dodjete u park - znas sta sam skontala, ti mene "izbjegajes"user posted image ...je l' to sto sam debela
Boze me sacuvaj i sakloni (sto bi rekle stare zene)
ne citas oci moje, ja ti napisah da mi je bila zaova i da nisam cula telefon i nismo nigdje isli....
ubicu te
a ti si meni bas slatka, njeznica prava, a kile ce otici ne brini...
a za tortu bas mi je zao, ja sam za prosle rodjendane sama pravila nesto mi bio gust, posebno za Igin posto je bio prvi i bila mi je super ukusna cokoladna mljac, Luki smo za prvi narucivali, bila je dobra ali moja je bila bolja haha
ladyyyyyyyyyyyyyyyy okaro moja gdje si ti, ja sinoc kontam jesi li dosla?
juce mi bila sestrina djeca cijeli dan pa se s njima zabavila, tinejdzeri pa puni nekih folova svojih..
ja jeste lijepo imati nekoga kome mozes hajde ti, a nije mu mrsko.ja sam juce popodne samo govorila L. hajde ti
a sve hocu da vas pitam kako vi reagujete na hujenje djecice, Luka kad nesto nece pocne da huji i kao da place "plac bez suza" i ja se nekada nadjem u neobranom grozdju .
j
a ga najcesce odignorisem i nastavim dalje jer mislim da ne vrijedi raditi bilo sta drugo.
pokusam mu objasniti i sve se nadam da je to ispravno jer kontam ako ga budem ruzila samo ce nastaviti dalje