cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

25.07.2011, 16:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: tekja

necu da prastamuser posted image user posted image user posted image

suser posted image anje je sruser posted image nje, kako god ga nazvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.07.2011, 16:23

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja necu da vas DAVIM,ali ovo moje djete je postalo izbirljivo

Samo jede salamu i hrenovke,ludim danima....zato necu da Vas zamaram
totalno samuser posted image

Joj draga vidjela sam na FB...pa nit'' sam mogla da lajkam, sacuvaj Boze, niti da ti pametujemuser posted image ...meni V. bio otanjio sa apetitom, evo ga pije dr. theiss nekoliko dana i hB projeo se, jeste vi sta pokusali...ima i mala ovaj neki super za imunitet i apetit...a ja salamu nikad nisam ni ponudila, ni hrenovku, ni pastetu ni ostala s*anja...user posted image

Jednom ponudila i zahebala se,u zadnje vrijeme skroz slabo jede.Ja njemu ne dajem tek tako salamu,ali od silnog pokusavanja i nutkanja da doruckuje/vecera/ruca i kad sve drugo odbija, nemam izbora vec mu dati salamu sa nekim namazom i hljebom.Jednostavno okrene glavu i pravac za  frizider,nosi jogurt i salamu.Da ja njemu uzmeme taj sirup,ima njega ne bojim se ja da smrsa.ali ako mu imunitet oslabi gotov jeuser posted image  

clock-img

25.07.2011, 16:30

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Nemoj kupovati te proizvode i preci ce na nesto drugo...

Svi oni imaju zelje, a na nama je da izaberemo za njih...

Moje bi jele samo supu i tjesteninu da one biraju...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.07.2011, 16:31

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Rekla sam mm da kupi  kad se bude vracao kuci, hvala ti draga pa vidjecemo kako fercerauser posted image

clock-img

25.07.2011, 16:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Pita mm da idemo negdje, a R. kao iz topa: Sad cu se ja spremituser posted image

I sad ima novi fazon...kad je pitamo kako se zove odrzi referat: Ja se zovem Ema, nana kaze da sam Kiki, a ja sam Ianauser posted image

clock-img

25.07.2011, 16:48

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

salmy a to ces kupiti dr theis multivitamol jeli, ja Luki davala nista mi se nije popravio sa jelom, a jelena je davala Ani i ona je isto fino jela.

a tajra R. je posebna cura, nemoj ri nju da kritikujes....user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

25.07.2011, 16:54

clock-img

tekja

pencil-img

1957

salmy, zato ti i kazem, nisam mu nikad ponudila, iz straha...jer znam nekoliko majki, koje su u ocaju da dijete bilo sta pojede ponudile mesne preradjevine, pa poslije, dijete nece nista drugo...konkretno moja snaha... pa nam je A. dvije godine doruckovala samo hrenovke, cak ni hljeb nije htjelauser posted image ...uh nadam se da ce vama ici nabolje...a i ja bih to izbacila iz frizidera i nema..nestalo...zatvorila se fabrika...nema se kupiti i sl...

Tajra, dje cete viuser posted image user posted image user posted image ...evo i mi upravo kontamo negdje izletiti, a s obzirom da pada, ne gine nam neki TC...user posted image

....poljubac za Emu Kiki i Ianuuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 25.7.2011 16:56:21 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

25.07.2011, 17:01

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Ja upravo zavjese okacila,slijedi ''prebiranje'' tv komode...
Samo mala pauza i picim dalje.
Moj mali pomocnik opet zaspao,izmorio se od hodanja za mamom i silnog brisanja...user posted image
Tajra,Iana,odnosno,Ema,odnosno Kiki je mala kraljica user posted image user posted image
Salmy zeznuto je to pravo.Nadam se da ce sirup pomoci,drzimo fige...
Tekja uzivajte u setnji,Mala,Felix i ostale zenice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

25.07.2011, 18:23

clock-img

Anoniman

salmy user posted image user posted image i moj voli te gluposti al hoce i sta skuham doduse pokusaj kupiti neki sirup za imunitet ....Mi smo opet na pikovit1+
Tekja , oooo hvala neka se zna da je plata leglauser posted image user posted image
Mala a neznam tako bi prije stare nene rekle user posted image user posted image
Moj ne spava danasuser posted image user posted image user posted image prvi put uzivotu a dobar je hb user posted image dosle nam rodice iz SA . sad ce doc na kaficu eno ih kod nene stare .....Pa anel radostanuser posted image user posted image samo neka ima neko, valjda mu mi dosadili viseuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 25.7.2011 18:27:04 >

clock-img

25.07.2011, 18:32

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

cao...
apotekarko probaj da nabavis istarsku travaricu odlicna je za gastritis...samo nemoj da pretjeras user posted image user posted image
amani samo polako...nista na brzinu i s mjerom user posted image ajjjjj ko ti kaze user posted image mene nas "krecac" zove zvrk hanuma user posted image
mala ja S.dajem megle 3,2% mlijecne masti .
tekja bona kakav ventilator user posted image ti si moja dobra druga a "ventilatori"ce se sami prepoznatiuser posted image
ejjjj prijo moja...ja danas zaglavi u Ze.kod mog ORL...ccccc et kaze nisam dugo bila pa me zove opet u nedjelju user posted image ..isetala se zena po onom Džananovicu i odmah me moj I.oguli user posted image ...hajde neka je nema mama puno pubertetlija user posted image user posted image
jah.....i sad se zena najela oblatni hoce da mi pozlije user posted image user posted image
svasta nesto ja napisa...ccccccc...ko zena "u klimaksu" jelde prijo user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

25.07.2011, 18:37

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pa, Koko, sto se ne javi...i mi se skitale po centru danas...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.07.2011, 18:41

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

mya draga ja sam corava zena user posted image ako me kad "snimis" slobodno vici user posted image ..
a iskreno da kazem rijetko da bi koju od vas prepoznala user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

25.07.2011, 18:43

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja nesto nemam sad u glavi kristalno jasan lik, ali znam da kad bih te vidjela sigurno bih te prepoznala...znači da se derem....ok, nema frke user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.07.2011, 18:56

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

da ti bude kristalno jasno imas ppuser posted image

clock-img

25.07.2011, 19:54

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Joj, koko i Mya, pa sto se u subotu zajedno ne skitasmo...
da znate super vam je taj centar...
U Sa je sve u razlicitim krajevima grada...

Tekja, ne vidjeh da i vi izlaziteuser posted image
Mi bile u Mercatoru...zbog garaze i kiseuser posted image user posted image user posted image

Ova moja Ema, Kiki, Iana me posteno izblamirala...
a mm mi ispeglao karticu za kosulju...

Hvala Bogu pa imam T. i znam da postoje normalna djeca za setnju...

Samo, pametnije mi je i jeftinije da sjedim u kuciuser posted image

clock-img

25.07.2011, 20:12

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hellooooooooooooooooooooooooo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.07.2011, 20:14

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Jesi li se ugostila i pogostila?

clock-img

25.07.2011, 20:20

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Jasta, dosla kuci u 5 user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.07.2011, 20:23

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Stooooooooo?

Vidi ko te pita, a ja "pobjegla" iz Mercatorauser posted image user posted image user posted image

Joooooooj, prizvala sam onaj film...
Ne mogu da vjerujem, veceras na Hayatu, sad vidjeh...user posted image

clock-img

25.07.2011, 20:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

Stooooooooo?

Vidi ko te pita, a ja "pobjegla" iz Mercatorauser posted image user posted image user posted image

Joooooooj, prizvala sam onaj film...
Ne mogu da vjerujem, veceras na Hayatu, sad vidjeh...user posted image

koji filmuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.07.2011, 20:26

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

U koliko sahata?Vidjela user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.7.2011 20:28:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.07.2011, 20:26

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Grad andjela... Nicolas Cage...

Ja ti "padam" na ove romanticarsko-nerealistickeuser posted image

U 22.15

< Poruku je uredio tajra -- 25.7.2011 20:27:28 >

clock-img

25.07.2011, 20:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e super..baš da malo mozak odmorim...treba mi nešto poput zanimljivog filma i aktera

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.07.2011, 20:30

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: tajra

Stooooooooo?

Sta hos, bila skoro 4h user posted image , sramota me bilo duze ostati user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.7.2011 20:31:09 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.07.2011, 20:32

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Evo malo sadrzaja

http://mojtv.hr/film/1474/grad-andjela.aspx

ali ja samo gledam u njegove oci jer su iste kao jedne srcu mome drage koje nisu uz meneuser posted image

i film je tuzan...

Hanady, ti si tuzna zbog smrtnog slucajauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img