Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
anel kad se ususti ili radi zijana ili kaki .Ja udjo u sobu on usmidio fujjjjjjjjjj tvoric mu ravan nije kaki sakrio se za storu i sve oko sebe stavio mede pokupio i oni snjim kaki prave mu drustvo
Dusica,i drustvo sebi nasao...
jeste nemam aparata ovdje a uslikala bi ga .... Smjesan je , moral sam otoriti sobu auuuuuuuuuuuu sto smidiiiiiiiiiii auuuuuuuuuuu KAKO je tvoj djecak Tekja Mi svako jutro med,pekmez na taste i pikovit1+
04.08.2011, 13:06
Hanady RR
18727
ja od doktora....
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
04.08.2011, 13:10
Anoniman
joj hanady zao mi je obadvije bolesne a duse drage ..... Bit ce dobro abd . ne sekiraj se neznam sta da ti kazem sem veliki utjehe sve trima .....Da sto prije ozdravite
04.08.2011, 13:14
*pcelica*
1815
Hanady stvarno mi je zao djevojcica zelim im sto brzi oporavak a ti zeno nemoj panicariti nego se pokusaj smiriti, znam da je to nemoguce ali zbog njih. One sve osjete a kad osjete da si ti smirena i pribrana i njima ce biti lakse i one ce biti smirenije. Znam kako ti je jer sam i ja kroz slicno prolazila sa mladjom djevojcicom s tim da smo mi zbog opstruktivnog bronhitisa bile sedam dana na pedijatriji Zelim vam brz oporavak
04.08.2011, 13:16
Anoniman
a joj Hanady misa mu sta je vise mi nemamo turu al imamo proljev dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise ici
04.08.2011, 13:19
Hanady RR
18727
noa uključi joj linekx...od ospena hoće porljev .... dobro je d anema ture smao d as en verati i obavezno radi kontolne naleze briseva nakon terapije... obavezno...vidiš kako se negdje skarije... sad doh sjecu uspavati malo...
joj bože
04.08.2011, 13:21
Lady26
9177
Hanady Samo da vas ne posalju u bolnicu, samo da ne nadju bakteriju.... Strasnooooo
04.08.2011, 13:23
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja od doktora....
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
Draga Hanady,da vam Allah olaksa i izlijeci ljepotice.Bas mi je zao :(.
04.08.2011, 13:24
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Lady26
Hanady Samo da vas ne posalju u bolnicu, samo da ne nadju bakteriju.... Strasnooooo
joj kako me ovoga trah... da jednu ostavim ovdje bolesnu a sad drugom gore... il d ai je ostave bez mene gore nedo mi Bog
hoće pamet do mene da odskoči...
omrsih se...dušu sam ispovraćala svoju
04.08.2011, 13:25
R&T@
5982
Joj, Hanady, bas se sve sastavilo
Zao mi djevojcica, a i tebe, ali sve tri ste jake... prosle ste i gore prehlade...
Jeste tesko kad su obje bolesne, ali i ono bolovanje na smjenu, jedna pa druga, slomi cijelu porodicu
Razmisljaj pozitivno... sta bi, ne daj Boze, da ste jutros otputovale, pa da se u tudjim sobama i s nepoznatim pedijatrima boris...
Cuvajte se i puuuuuuuuuuuuuno ljubakajte... to je najbolji lijek
04.08.2011, 13:26
Lady26
9177
Znas da sam ja sa Lanom od 6mj lezala u bolnici zbog upale mokracnih kanala...Ne daj mi Boze opet...Nikome... Drzim palceve da ne bude taj slucaj.... Do 2god djeca su sa majkom, ako je dijete starije mozes biti do 22h s njom a spava sama...ili da nekako ti daju stolicu pa da sjedis uz nju ali tesko Al nece vam trebati aBd
< Poruku je uredio Lady26 -- 4.8.2011 13:29:23 >
04.08.2011, 13:27
jasmin
4600
joj kako me ovoga trah... da jednu ostavim ovdje bolesnu a sad drugom gore... il d ai je ostave bez mene gore nedo mi Bog
Ma nece akobogda,bice dovoljni antibiotici i kucna njega.Nemoj da vide da si nasikirana.Dusice male.
04.08.2011, 13:27
Mya_81 RR
5531
Ima li kraja ovim bolestima?
Hanady, drzi se i ljubimo vas.
04.08.2011, 13:29
bebacha
1170
Hanady jako mi je zao zbog curice al i tebe.sta da ti kazem kad sve znas.jedino da ti napomeneme da je Alen najvise slajma izbacio kad ga stavim preko noge,u kadi,pustim toplu vodu da ga pari i lupkam ga.al posto one imaju temp lupkanje ne dolazi u obzir.al kad spadne tenp onda.saljemo puno zagrljala podrske
04.08.2011, 13:36
Anoniman
ma nece mila jok nece jake su one i ako bude baja dobicete prema antibiogramu odg.lek Nemoj mi se sekirati molim te sto kaze tajra prosle ste i gore i ovo cete abd . bit ce dobro Neka si se omrsila i da nisi povratila jer te sad trebaju jaku, snaznu vidi Bog oprostice ti ..... Lady kod nas ne daju djete bez roditelja u bolnici da bude .... Bilo malo-veliko dojilo-ne dojilo .....
< Poruku je uredio felix -- 4.8.2011 13:37:31 >
04.08.2011, 13:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
a joj Hanady misa mu sta je vise mi nemamo turu al imamo proljev dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise ici
linex , i djetna hrana .....proce abd ... izbaci mlijeko ako pije .....
04.08.2011, 13:42
Anoniman
felix ukljucila sam linex a ona je jos na bebimilu ujutro i navece pa vidjet cemo kako ce proci dan ma samo da se tura vise ne vraca
04.08.2011, 13:44
bebacha
1170
noa ja sam cula da proliv najbolje zaustavlja Enterefuril
04.08.2011, 13:44
R&T@
5982
Noa, hoce li onaj Hipp sok od mrkve?
04.08.2011, 13:45
Anoniman
meni to prvo kazu da mlijeko izbacim i daju mi humanu onu za proliv .Bilo AD ili obicno mlijeko da sam davala .Jer i kad je povracao AD izbacili mi .... Vidjeces usostalom samo kuhano neka jede , dijetno riza,mrkvica, keks petit ,banana,sipak caj mozes joj skuhat .... Linex baby ja sam davala ima sad novi za bebe u prahu i uz to uvjek mi da pro life. Al vidjeces nedo Bog sta odvedi je , znas najbolje mama si joj snjom si
04.08.2011, 13:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
noa ja sam cula da proliv najbolje zaustavlja Enterefuril
neznam dal ovo smije djeca ja sam to pila u kapsulama , a za djecu ja nebi smjela sta ja znam zasto ima linex
04.08.2011, 13:51
Anoniman
tajra jel mislis na onaj hipp ors sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu jos najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturu
04.08.2011, 13:55
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noa
tajra jel mislis na onaj hipp ors sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu jos najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturu
izbaci bebimil...uzmi onaj humanu sa bananom pa daji umjesto hape... možda i baby mill ima na taj fol nešto... i mliejko i AD mlijeka pospješuju porljev...zato budi oprezna...nemoj da sad to istoši... e da ors 2000 hipov od mrkev je super
jmoje spavaju...a ja im kuham svega i svačega...ko da jdeu...valjd aće
odoh smao naletih d akažem za mlijeko no
04.08.2011, 14:01
Anoniman
ok.hvala hanady ljubi cure i saljem ti pp pa kad stignes procitaj..
04.08.2011, 14:08
Anoniman
Hanady zao mi je curica. Zelimo brz oporavak bez dodatnih komplikacija i terapija.
ps. Nego gdje ste radile bris da je odmah bio gotov, znam da za kontaminaciju je potrebno 24h, pa me zanima u slucaju ne daj Boze da znam gdje ima taj cito.