Dobro, masallah I kod mene je promjenjivo: od zagrljaja i poljubaca do stipanja i ujedanja, uz jedan veliki maaaaaaaaamaaaaaaaaaaa
P.S. Bas volim tvoje "vremenske" postove
< Poruku je uredio tajra -- 10.8.2011 14:16:09 >
10.08.2011, 14:15
koka i po
7309
hvala probacu
10.08.2011, 14:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: felix
Tajra sta ima ba, kako cure .
Dobro, masallah I kod mene je promjenjivo: od zagrljaja i poljubaca do stipanja i ujedanja, uz jedan veliki maaaaaaaaamaaaaaaaaaaa
P.S. Bas volim tvoje "vremenske" postove
hebo vas kao da ja jedina pratim vrem.prognozu a sad ovu hevtu moram jer mi treba a inace necu vise ostavljam taj posao I kod nas nista novo A. zaspo i muz isto nesto sam polijena danas oblaca se kisa ce bome pa mozda zbog toga haj znaj Jesil pozelila na poso ici
10.08.2011, 14:27
R&T@
5982
Ja na godisnjem kao vojnik, samo brojim dane kad ce proci...
Pitanje: Ima li na forumu zena iz Banovića?
10.08.2011, 14:29
Anoniman
sad ce to tajra jos malo cim avgust prodje eto djeca se pocinju upisivat u skolu sad-sad proleti mi ljeto nesto . Imam ja rodicu u banovicima samo nikad joj nisam isla i neznam dje je
10.08.2011, 14:31
koka i po
7309
ako smijem da pitam a sto bas iz Banovica
10.08.2011, 14:32
Anoniman
ja neki dan sa anelom bila van i sad ode on do ostave bila otvorena vrata s druge strane kuce je , vrata i on se zavuko tam kad izvadi tutu i nosi . Sjede na nju ona izgleda kao stolica pa ustade i iznese ju van reko gdje ces s tim ostavi tutu on sjede na nju blizu kapije , pa ce meni " ade mama gujaj me " reko sta ade gujajjjjjjjjjj oza se -voza se reko nije to nista na kotace to je tuta gdje kakis nemoze to ici. On ce ne , ani kaki pokaza(ustade i cucni u cosak i vise saki se )sakri se kao sakrije se kad kaki a tuta je brumm brummm eto ...... Pitaj Bog kad ce skontat sta je tuta ustvari
10.08.2011, 14:34
koka i po
7309
kad mu definitivno skines pelenu i nebudes je vise vracala.
10.08.2011, 14:34
R&T@
5982
Provjeravam jednu informaciju
Meni august uvijek brzo prodje... Zbog onog divnog 25.
A ja ove godine docekujem "prvacice" i jedva cekam da ih upoznam...
10.08.2011, 14:35
koka i po
7309
previse ti meni namigujes
10.08.2011, 14:37
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: koka i po
Kaze mm jucer u radnji drzao R. u krilu, a ona mu rekla: "Ja cu sad piskit jer nema tute...a ti ne placi, imam pelenu..."
10.08.2011, 14:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Kaze mm jucer u radnji drzao R. u krilu, a ona mu rekla: "Ja cu sad piskit jer nema tute...a ti ne placi, imam pelenu..."
dobra je E moja koko nece to da bude uskoro mozda tam iduceg tek ljeta abd .Ovo ljeto i zima stimo 0 bodova .
10.08.2011, 15:10
marinčii
4750
felix mila hvala što me se sjetiš, ,tu sam ja samo nemam kad baš za pisati Matej pravo zahtjevan,hvala Bogu zdrav je i dobro smo ,nekad sluša nekad ne ali izdrži se,počeli smo sa tuta treninigom ,pa nekad piškimo u tutu nekad ne stignemo do nje pa u gaće al valjda će naučiti tek je treći dan kako smo počeli jelena sretno na porodu da sve prođe kako treba i da rodiš živu i zdravu bebicu ostale imate mahanje
10.08.2011, 16:16
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Lady26
Eto vidis, koliko si providna i zaboravna trudnica zna Jelooooooooooooooo, kako si ti meni zeno draga ne mogu ti opisati
auuuuuu.....cccccccc....nikad u zivotu.ccccccccc hvala lijepo. tajra hvala za savjet,a na koji nacin.
Kad sam rekla providna mislila sam na to da te je lako "procitati", posto si sve napisala i opisala osobu koju zelis iznenaditi pa nije bilo tesko pogoditi... tako nesto
10.08.2011, 16:18
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: felix
Ostalim Pozdrav
Pozdrav i tebi....
10.08.2011, 16:31
Hanady RR
18727
lady jesi ti onaj satić uzela preko FB-a... sad sma naletila na jednu zanimljivu stranicu al ne kontam dokale je djevojka... na onaj fazon satića ima
kontam i ja sebe za godišnjicu da počastim jednim u crno.bijeloj kombinaciji
10.08.2011, 17:33
tekja
1957
pozdrav...
sjeca li se neko da ja jucer rekoh kako ne mogu po danu da spavam...e pa mogu ...V. i ja tri sata odspavali ...sad ne znam koji je dan danas, ni jesam li posla ili dosla ...al' zato jos samo 2,5 sata do iftara
10.08.2011, 18:32
Ella_H
1264
Tekja vala nek si a i ja sam sva osamucena i sa spavanjem i bez spavanja. Samo se vi zene iznenadjujte ljubomorna sam na satice . Mala na mene cesto skoci A. i to prije sabaha gruh svom snagom ili saku u oko jednom je bio i prst oplakala sam . Moramo skupiti jednu kolektivnu tuzbu za generaciju 2009 . Tajra sretno s prvacicima trebat ce ti , moj malecki ce u predskolsko tek ali mashAllah ima pitanja i podpitanja za petero djece. Ponekad s olaksanjem gledam 2.septembar tad krece s nastavom, jutros mi je rekao da neplacem puno on ce tamo svasta pisati, crtati, pa kaze pauza onda da grickamo nesto igranje na igralistu i eto mama gotovo ti dodji po mene i nemoj plakati. Necu reko sine pokuuuusat cu svim sanagama .I objasnio mi je da to nije skola za klanjanje samo djecija skola, dobro reko aferim. Rastu djeca brzo stvarno i uvijek je veselo, ja se neznam ponasati kad ih nema u kuci.
10.08.2011, 19:36
tekja
1957
Ella, kad se insaAllah, vratis u Bosnu, voljela bih te upoznati, da znas , a sta veli momak, nemoj ti mama puno plakati, aj dusa draga , ma znaju oni da nama znace i previse...MM ovaj ramazan ne posti, nonstop radi, nikad nije kuci u vrijeme iftara i tako mi nedostaje sama ustajem na sehur, sama se iftarim, bas zalosno ...jedva cekam da dodje na godisnji aBd ...
10.08.2011, 20:36
Malenaoduvijek
5237
samo da vas pozdravim
hanady jeste sa fb ima kod lady na njenom pravo su lijepi satovi, cura je iz zenice ima i nakita raznog. kakvi su nalazi ? ella nemoj se ti meni sekirati bice to sve dobro
tekja ja nisam nikada postila, ali moja mama jeste pa sam ja uvijek s njom iftarila, pravila joj drustvo i kako mi nje nema meni nije ni ramazan ni bajram kao prije, nemam tog osjecaja lijepog, bas tuzno
10.08.2011, 21:14
R&T@
5982
"Utopila" sam se u kadi... Posla njih dvije da okupam i skontam da nemam snage za tu ekspediciju, pa "bucnem" sebe vise od pola sata
10.08.2011, 21:19
Lady26
9177
Helllloooooooo Ja ispratila goscu ako je mogu tsako nazvati , Lana vec zaspala a ja naravno gdje drugo nego na RR
10.08.2011, 21:20
Hanady RR
18727
nama sutra nalazi...idem do 1 do 2 po njih...
a nisma digla juče ni one prve... sutra ću po sve zajedno... šta bih radila smao s atim prije antibiotika...da vidim i ove poslije... iako mi još pijemo te otrove
poslal mi je lady link Fb profila...baš su lijepi satovi...vidjela sma njen a meni je onaj crno-srebrena varijanta sladak...
mada sma našla na isti štos djevojku iz sarajeva koja radi ove satiće ima i kod nekaita svakojakog
ma smao para biće i igara
tajra...duo kupanje...
ludilo...
10.08.2011, 21:25
Lady26
9177
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hanady koja je to? Aj sad ti meni link odma odma
10.08.2011, 21:26
R&T@
5982
Hanady, bit ce to dobro, aBd... bitno je da su se one trznule
A R. me opet zeza s kupanjem... dok joj saperem kosu, njena vriska podigne pola mahale...
Lady, dobra ti ta gosca... pojede li kolac?