IZVORNA PORUKA: doublemum
Tiki-često si mi na umu-posebno zbog situacije u kojoj si
I ja sam bila u sličnoj( kažem sličnoj jer ja sam smršala 3 kg na početku i bila sam na infuzijama koliko sam povraćala-šta misliš da i tebi daju malo?)
ne znam piješ li b vit-meni su govorili kao pomažu protiv povraćanja-mada meni nisu....
A vidjećeš aBda kad sve to prođe k'o da nije ni bilo( inače me niko ne bi nagovorio na drugo dijete)
u prosloj trudnoci sam pila bedoxin- b vit. al mi nije pomagao, pa sad nisam ni uzimala. krvna lsika mi je dobra kao i urin, pa ne vidim potrebe za infuzijom. u prosloj trudnoci sam bila 7 dana u bolnici na infuziji i dok sam lezala bilo mi dobro, cim sam izasla i prestala sa infuzijom opet se vratilo na staro

tako da ne bih opet u bolnicu, pogotovo sad sa lanom. za reglan mi je rekao moj ginekolog da je bolje da ne uzimam a i citala sam malo po internetu da moze izazvati neuroloske probleme kod

mada nije dokazano, pa ipak ne bih onda...sto je sigurno, sigurno je. meni bude bolje od caja od kamilice, dzumbir mi je odvratan, majcina dusica je ok al je trenutno nemam, pila sam kod mame. piju mi sestrasno gazirani sokovi- otrov pravi, kao npr: bitter lemon, fanta, i naravno odmah ih poslije povratim i prisjednu mi tako da ne pijem vise... od kisele i donata mi se isto povraca