cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

19.08.2011, 14:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: tekja

Tajra, savrseno te razumijemuser posted image ...V. ne zatvara usta, prvo progovori, pa otvori oci... imam problem i da ga hranim, zvace i prica, a hrana leti na sve straneuser posted image user posted image user posted image  ...

Istouser posted image user posted image user posted image

Sad spava...i sumi mi tisina...
ja lezala, ali nisam mogla zaspati...

Steta "ne cuti" tisinuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.08.2011, 14:11

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Evo i mene i moje "veeeelike djevojcice"-danas smo napunili godinu dana hB ! user posted image Tako da smo sad punopravni clan ove teme-ne moramo se vise slepati! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

19.08.2011, 14:14

clock-img

megi

pencil-img

935

helena dobrodosle

ii naravno sretan rodjendan djevojcici user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

19.08.2011, 14:15

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

hvalaaaa....eto nadam se da cu vas sve "pohvatati" - mada kako god skontam mi smo sad puteri za vas! user posted image

clock-img

19.08.2011, 14:16

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je li torta savrsena?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.08.2011, 14:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

heheheh ma tek u ponedjeljak je slavlje, a torta ako bude upola kako sam zamislila bit ce super! user posted image Danas treban figurice,sutra torta,prekosutra spajanje to dvoje i muffini! Krepucnut cu ali mi samo da bude lijepo!

clock-img

19.08.2011, 14:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

19.08.2011, 14:29

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: helena_7

Evo i mene i moje "veeeelike djevojcice"-danas smo napunili godinu dana hB ! user posted image Tako da smo sad punopravni clan ove teme-ne moramo se vise slepati! user posted image

Sram te bilo...user posted image user posted image user posted image

Prije si nas ostavila...user posted image user posted image user posted image
Šalim se, eto i mene još malo...

user posted image pobjegose nam drugarice  user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:19

clock-img

Kiss

pencil-img

5

primjetih da se dobro zabavljete pa rekoh da vam se pridruzimuser posted image nova sam na forumu, sigurno cu imati mnogo lapsusa , al bar cemo se imati cemu smijati  user posted image
cak nisam sigurna hocul uspijesno poslati ovu poruku user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:23

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

prvi korak napravlen i poruka uspjesno poslatauser posted image
dobro nas dosla
napisi nam nesto o sebiuser posted image user posted image user posted image ko leksikonuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

19.08.2011, 15:23

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Kiss dobro dosla...
Napisi nam nesto o sebi, o bebi, prertpostavljam da je imas dok si na ovoj temi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.08.2011, 15:30

clock-img

Kiss

pencil-img

5

Da, imam Tarika od 5,5 godina i Zaru od 15 mjeseci, mislim da sam u vasoj kategoriji user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:31

clock-img

Kiss

pencil-img

5

hvala na dobrodoslici, nadam se ugodnom druzenju user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:31

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Jedno jeste, drugo nije user posted image user posted image user posted image
Al nije to problem, ima nas raznih, i velikih i malih user posted image , i mrsavih i debelih, izjelica i odbijaca hrane....ma sta god - imamo user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.8.2011 15:32:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.08.2011, 15:32

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Kiss

Da, imam Tarika od 5,5 godina i Zaru od 15 mjeseci, mislim da sam u vasoj kategoriji user posted image user posted image user posted image

Dobro nam doslauser posted image

Jesu li oboje divni krasni ili imas barem jednog razbojnika?

clock-img

19.08.2011, 15:32

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.08.2011, 15:36

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Kiss

primjetih da se dobro zabavljete pa rekoh da vam se pridruzimuser posted image nova sam na forumu, sigurno cu imati mnogo lapsusa , al bar cemo se imati cemu smijati  user posted image
cak nisam sigurna hocul uspijesno poslati ovu poruku user posted image

user posted image user posted image user posted image dobro nam dosla,i evo uspjesno je poslala

clock-img

19.08.2011, 15:37

clock-img

Kiss

pencil-img

5

da, u pravu si, al nek nas i ima "raznih", nikad se ne zna user posted image
uglavnom ja sam se vec informisala, po starim temama, o onome sta mi je trebalo, naoruzala sam se znanjem i samopouzdanjem pa cu lakse podnijeti danasnji pregled kod dr. user posted image hvala vam svima user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:39

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Lady, ne smij se...

To ja trazim utjehuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2011, 15:41

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja ne znam sta cuuser posted image  moj momak me zivu istipauser posted image user posted image user posted image user posted image  sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci.

ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustimauser posted image user posted image  i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje

clock-img

19.08.2011, 15:42

clock-img

Kiss

pencil-img

5

Hvala na dobrodoslici user posted image
Ako poznajete ijednog Tarika, a sigurna sam da ih znate mnogo, onda znate da je on pravi mali razbojnik user posted image user posted image
a djevojcica je prava mirnica, bar je do sada bila user posted image

clock-img

clock-img

salmy

pencil-img

5830

http://youtu.be/OSQO6gi2HvE

i samo vice Žummmmmmmm Žummmmm,i tako cjeli danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, ne smij se...

To ja trazim utjehuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Znam, znam user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.08.2011, 15:45

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Svaki Tarik je vragolan.kao i Ajla.ja znam jakoooo puno Ajli a sve su vragolani pravi.
Salmy ja sam curici ukinula cucu sa 16 mjeseci,lagano a bila je bas vezana za nju.zato bi i malenom volila dok je manji.
ja evo hocu uspavat Alena za poslom.peglanja punoooooooo i polahko pakovanje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

19.08.2011, 15:45

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja ne znam sta cuuser posted image  moj momak me zivu istipauser posted image user posted image user posted image user posted image  sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci.

ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustimauser posted image user posted image  i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje

Za prvi dio, Lana voli stipkati recimo ako sjedi u krilu i gleda crtice, ali nije iz huje ni ljutnje...onako igra se...
A drugi dio user posted image nosa po min 2 cucle....pa ih mijenja...voli nenormalno...nekad kad nema cucle u ustima a hoce staviti npr zalogaj u usta, krene rukom da je izvadi i skonta i kaze neeeeeema duda user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img