Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo? Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze Svima veeeeeeelika pusa Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno
26.08.2011, 21:37
koka i po
7309
tako je kad preskaces gradivo ja pisala a neda mi se ponoviti ...
26.08.2011, 21:49
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo? Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze Svima veeeeeeelika pusa Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno
dobro vece samo da vas pozdravim i da kazem svojoj koni hajde da se nadjemo da zajedno trcimo. ja za Igorom u zadnjih 10 dana samo trcim i na moru smo pretrcali klek uzduz i poprijeko.
hanady jedan veliki
sta mislis ti da vi svi uradite briseve i mama i ti i suprug, mozda vi imate neke bakterije i prenosite ih curama pa su stalno bolesne dusice drage...
26.08.2011, 21:50
Lady26
9177
Eto umjesto toga mogla si napisati jel dobro ili nije dobro... Ne preskacem, citala sam da je sr.nje opet s uhom, pitam sad trenutno kako je... hmmmmmmmmmm A zadala se u dijetu, malo nalazim sebi zanimaciju, puno me toga muci pa tjeram misli na drugu stranu...
26.08.2011, 21:52
Lady26
9177
Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo
26.08.2011, 21:52
Malenaoduvijek
5237
okara moja moramo mi kafu piti, a izjadaj se ti meni na pp kao nekada da ti bude lakse
26.08.2011, 21:58
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo
da trce skupa
e na moru sam ga putala da trci sam a ja iza ledja samo da ne ode predaleko jer nema auta... a ima sad maniju guranja kolica slomi...
a da te utjesim, pravo se pokvario sa jelom, borba da nesto pojede i jede sam ali vise toga bude na podu nego u ustima..
a felix duso ja u zivotu niam 5 virsli pojela sta hoces vise na ovoj vrucini a salim se, ali navikao se da jede takvu hranu i sta ces sada, pusti ga. a veliki je decko daji mu da jede sto i vi jedete pa nije to nista lose
26.08.2011, 22:09
Anoniman
oj gnojna angina Hanady ljubi mi pile puno puno mala i lady imam vam i ja jednu mirnicu pa eto mogu u drustvo
26.08.2011, 22:13
Lady26
9177
Mozeeeeeeeeeeee Sve moze samo nek kile idu dole Ovo mi doslo taman ko vjezba
26.08.2011, 22:20
Lady26
9177
Eh idem se tusirati i u krevet... Pusa velika Hanady iskreno se nadam da cete imati mirnu noc Pa paaaaaaaa
26.08.2011, 22:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hej..moja tajra... nepitaj... iam gnojnu anginu...na inekcijama smo do večeras
imala je u 17 sati 39.9 turu...može mislit mene i muža...ko ludi u dom zdravlja odosmo...reko umire mi dijete na rukama
evo sad ima 39.5, tuširah je..stavila oblogice do vode, dala dlasy....da vidim za 10-tak minuta pa da kontam šta dalje...
očajna sam, al očajna, u ponedljak kontola i d ai njoj uradim urin i diferencijalnu krvu sliku...
hej do života mi nije...sve plačem kad u njih pogledam...estakverulah kao d ame nešto proklelo
jadno pile drzi se...procice i to...ljubi je od nas
26.08.2011, 22:43
Hanady RR
18727
evo mene u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....
nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opet ja joj ništa ne smijem više dati
ako bude rasla odoh opet na infuziju
najgore što je baš vruće... a ona neće ni d ami pije ništa... dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrira
26.08.2011, 22:44
Anoniman
imal i nas u tom drustvu "mirnica"
lady gledaj o s brajt sajd of lajf...smrsaces u sec. ...ja i noa smo ti zivi dokaz...a nije ni mala daleko
samo da znate da vas nisam zaboravila...neg mi je kuca u haosu...sad cemo se seliti na par dana kod tetke tj sister of maj hazband...dokselakira parket.
et...ainace A. je da kucnem skoro pa 100% zdrav...jo smalo slini...ja sam i dalje ukoceno...sve u svemu...standardno
26.08.2011, 22:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
evo mene u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....
nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opet ja joj ništa ne smijem više dati
ako bude rasla odoh opet na infuziju
najgore što je baš vruće... a ona neće ni d ami pije ništa... dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrira
hebemu misa ...nece sad vise rasti...ne bi trebala...ako bude opet rasla tek tamo negdje oko 3...tako to obicno...najgore bude oko 8-9 navece...ne znam zasto
Drzi se
26.08.2011, 23:41
tekja
1957
vece...
joj Hanady ...Je l' stala temp.? Zao mi je...iskreno se nadam da ce do ujutro biti bar malo bolje Bas se rastuzih, pa taman su se malo pridigle bile
Ja maloprije skontah da necu biti tu na BB, odoh kod mame na Bajram i ostat cu jednu sedmicu ..ujutru idemo u Fojnicu, u aqua park, nadam se da ce nam biti lijepo ..cujemo se navece aBd...pusa svima....
26.08.2011, 23:46
Anoniman
A joj, hanady, bas mi je zao, zelim vam mirnu noc, ljepotici da sto prije ozdravi, ne daj se
dadada, aaaa, i gdej sad selis, dalje ili blize od nas, bujrum u prihvatiliste
Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napolju
Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanila
Pozdrav svimmmmmma
27.08.2011, 02:15
Honey3
3035
evo mene u gluho doba da vas pozdravim Hanady mila vala pravo mi je zao ljepotice,pa Boze dragi nikako da vise da vas prodje,daj Boze da se sa tom anginom zavrsi i to sto prije,poslije kise sunce dolazi
27.08.2011, 08:59
R&T@
5982
Dobro jutro
Nadam se da je svima noc bila mirna
27.08.2011, 08:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
A joj, hanady, bas mi je zao, zelim vam mirnu noc, ljepotici da sto prije ozdravi, ne daj se
dadada, aaaa, i gdej sad selis, dalje ili blize od nas, bujrum u prihvatiliste
Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napolju
Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanila
Pozdrav svimmmmmma
za Ajnu...moju pametnicu ...ovaj moj poceo da tersa na tutu opet
a samo se ti smij vidjeces ti kad vam mi svi dzuture pokucamo na vrata
mi Andrejovskom kupili mikrofon...ima fol nasnimljenu matricu ubi nas...znamo se sami kazniti to je cudo
< Poruku je uredio dadada -- 27.8.2011 9:02:17 >
27.08.2011, 09:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Dobro jutro
gdje su slike od rodjkasa...hocu da gledaaaaaaam
27.08.2011, 09:01
R&T@
5982
Moja nocas trazila tutu, ali je zvala:taaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa Bas je volim
27.08.2011, 09:03
Anoniman
Moja nocas trazila tutu, ali je zvala:taaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa Bas je volim
zna da od mame nema fajde
mene je jutros Andrej probudio tako sto me udariopo nozi i rekao "ej" ...jos mu samo "ba" fali
27.08.2011, 09:05
Lady26
9177
Hellooooo my ladies....
27.08.2011, 09:14
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
Dobro jutro
gdje su slike od rodjkasa...hocu da gledaaaaaaam
Evo tri najvaznije slike: tortica , mama i beba , i porodicna ...
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
27.08.2011, 09:19
Anoniman
jutro hanady bas mi je zao dusa draga bem ti vise bolescuge zelim joj brzo ozdravljenje abd Tajri sretan rodjandan prelijepe slikice slavljenica je medena Ja kuham A. rucak nadam se da ce htjet jesti ...... pusa svima