cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

27.08.2011, 17:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image

evo žute moljaka za klepe...
sad po ovoj vrućini ja njoj moram kurlatatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.08.2011, 17:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image

evo žute moljaka za klepe...
sad po ovoj vrućini ja njoj moram kurlatatuser posted image

neka hB samo nek jedeuser posted image

clock-img

27.08.2011, 17:29

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Tajra malecke su predivne
i tortica jeuser posted image user posted image .
Ma nece meni uragan nista InshAllah vjerninku
je smrt samo preseljenje na bolje.
U PMS-u sam i ovaj RR mi se nekad
ucini ko skup kakvih tih tvojih prvacia tajrauser posted image .
Hanady samo nek rucka malena za nas majke
nije nista razvit koju jufku ti si prava vrijednica
divim ti seuser posted image .user posted image user posted image user posted image svim nasim bebarama.
Koko sretno s uhom sve najbolje ti zelim.

clock-img

27.08.2011, 17:35

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala, zene, ufurat cemo se user posted image

Hanady, nek nema ture, a sve ostalo ce doci samo...
cuvaj ih obje i mazukaj, to je najbolja terapija...user posted image

Ella, mi smo gore od pubertetlijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo nemoj da te vjetar odneseuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.08.2011, 18:35

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Vecer...
Nemojte se cuditi kisi nocas i a sam bila vrijedna ko i ostale ,prala prozore,zavjese,prasina,usisavanje,posteljine,kolac,rucak i najvaznije 5 masina vesa popeglala i vjerujte vec sam ko slomljena gotov za kreveta,moji malo odveli A da vidi neke svatove pa ce doci na kavu...ostaje jos kupanje i kupatilo i gotovo...
Antonio m se danas za 2 sata 4 put upisao u gace,kriza je,sjedio malo na solji ali nista...
Mene glva boli ,afte po grlu ogromne,e jesi se mala golisila citavo ljetouser posted image
Hanady misa mu da nemaju kakve baje u grlu,nadam se da ce sve biti ok
Tajra super ste na sliki,ona treca za moje oci najvise prija salim se,sve su super
Mya kako je Minja,jeste uspjeli ikad snimiti magnetnu
KOko ne daj se ovo vrijeme varljivo najlakse se prehladiti ,ja sam se dobra 4 mjeseca od grla odmorila sad opet,njsmjesnije mi sto me navecer manta da li od umora da li od tlaka,ne znam ujutro ustajem normalnauser posted image
i noa,Breskva vidi li se i kroz vase prozore napokon ko i kod mene

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

27.08.2011, 20:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

i noa,Breskva vidi li se i kroz vase prozore napokon ko i kod mene

kroz moje prozore se vidi bila sam plaho vrijedna danasuser posted image a kroz noJine ne bih rekla, nije pomjerila dupe od komjutera, vidjela sam da je online čitav danuser posted image

clock-img

27.08.2011, 21:29

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Vidi ove breskve sto proziva...
noa, reaguj...user posted image user posted image user posted image

Ja sam nesto "bezveze"...sto bas nije moje uobicajeno stanje...user posted image

Apotekarko, zeno draga, tebi svaki vikend prodje u kucnim poslovima...
hajde nas obraduj iduci i javi da si uzivalauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.08.2011, 21:33

clock-img

mala86

pencil-img

2755

vece svima user posted image

malac spava vec dugooo,bili smo malo vani,izmorio se na auticu,strah me da od tolikog guranja ne smrsa user posted image user posted image ,sav je mokar bio,pa se poslije spusto niz jedno brdasce nece kuci

imali smo scenu danas,al to sam se pozalila na temi o dvogodisnjacima

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

27.08.2011, 21:35

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

mala86, i ja bih mom muzu trebala kupiti neko auto na guranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image da i on malo "ofali"user posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh na temu o dvogodisnjacima da izmahalamuser posted image

clock-img

27.08.2011, 21:48

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

laku noc

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

27.08.2011, 21:53

clock-img

Anoniman

Hanady nadam se da ce Farah brzo ozdravitiuser posted image Tajra slike su vam super user posted image i moj djecak se propoganio, stvarno treba puuno strpljenja , dovede me u situaciju da vise ne znam sta napraviti, prije bi me saslusao a sad cim mu pridjem baca se i vristi i to me najvise živcira.. ne da mi ni minut da mu pokusam nesto reci al hajd strpljenja i proci ceuser posted image puno prica i sve sto radi pokusava mi objasniti a to toliko smijesno zvuci.. 

clock-img

27.08.2011, 21:54

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

marijanna, nedostajesuser posted image

clock-img

27.08.2011, 22:17

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja jos nikad skontat u kojem je gradu ella-h user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

27.08.2011, 22:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

marijanna, nedostajesuser posted image

user posted image user posted image super ti je ona haljina na rodjendanu,bas mi se svidjauser posted image

clock-img

27.08.2011, 22:25

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Uh marijanna to mi je histerisanje poznato itekako...i onda nesto provali lijepo i ne dobije po guziuser posted image
Ima li kakav dobar film,kolektivno smo se okupali,A u krevet sad legao,bas sam umorna...ako nema film ima sta drugouser posted image
a moja Tajra svaki dan mi je aktivan kuca,posao,kuca a subotu za generalno iskoristim e obecajem sutra cu pokusati odmarati,brate nek me ne cudi mantanje....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

27.08.2011, 22:36

clock-img

Anoniman

apotekarka ma pusti film bolja ti je ta druga opcijauser posted image  

clock-img

27.08.2011, 22:37

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: marijanna

apotekarka ma pusti film bolja ti je ta druga opcijauser posted image  

E Mare upravu si user posted image user posted image user posted image

poslusaj Marijanu vidis kako ona pametno zbori ,ja moram ici film trazit moj muz vec odavno spava user posted image

clock-img

27.08.2011, 22:41

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

dobro vece

samo da se prijavimo, zive vratile se kuci...odmorile, sad nastupaju promijene u nasim zivotima...lagano u pobijede

nadam se da su bebice i mamae dobro

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

27.08.2011, 22:43

clock-img

Anoniman

ma sex lijeci sve user posted image moj tek poceo gledat neku utakmicu,ako mu prodje taj par dobio je na kladionici,tako da cu i ja tražit film izgledauser posted image user posted image

clock-img

27.08.2011, 23:06

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hello...
Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga user posted image user posted image user posted image ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava user posted image , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam...
Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo...
Eto zao mi je, morala sam....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

27.08.2011, 23:40

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hello...
Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga user posted image user posted image user posted image ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava user posted image , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam...
Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo...
Eto zao mi je, morala sam....user posted image

daj nemoj se sikirat toliko

danas je bilo prevruce mozda je zbog toga,a opet bar je nesto jela,pa 5 kasika 5 kasika user posted image
pila je mlijeko i ono je hranjivo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusti je nek dobro izgladni,nek ne jede par sati nista

ja to na dane uradim,on ustane ja ne dajem niti nudim a nikakvih gluposti nema na stolu,mozda tad tek pocenem pravit rucak(mada se za njega uvijek nesto nadje)nakon nekog vremena dijete samo trazi,dodje i kaze-mama njam njam i jede bilo sta

clock-img

27.08.2011, 23:49

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Joj ne mogu mala...nit vise zivaca imam ni snage majke mi...grijeh Bozji ali ja mrzim vikende, da sam kuci s njom....kad samo pomislim na njene obroke ja ne bih kuci isla...
Nije to danas to je odavno vec, samo neki dan bolje neki gore ali nikad nije jela kako treba...nikad...po sat vremena to traje, drzi zalogaj i po 20minuta...
Majke mi zivim za dan da trazi da jede i kad ce poceti normalno jesti...user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

27.08.2011, 23:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Lady najprije vurćine su...
pa polako ženo....

a drugo...ja sa tvojom brigom nebih bila daleko d aodem dotkrou...uardi nlaze djetetu, porvjeri opšte stanje, posvajetuje sa sa pedijatrom...ako ništa aono d amsiriš brigu....

dalje tetau si rješila ia biće bolje...

nemoj se toliko sikirati...mislim ja znam sve se ''stelembači'' čovjeku al to nije vrijedno tvojih živaca....

znam d aje nemirna...sve su nemirne sada...me joj je rvuće, em je dijete ženo...pa šta im je posao nego nama vadit živce...

opusti s emalo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

28.08.2011, 00:01

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

veceuser posted image
Lady misa mu vise i ta nejelica,Lana ima kila kao i moja E a moja E nekad mete sve a nekad ni da primirise,jos tvoja Lanci hoce mliiiijekooooo a moja ni pih jedanuser posted image ali ne se brinuti,moja starija curica kad je bila mala ma nista nije jela sa apetitom nego samo koliko joj nazor naguram a narasla zdrava hvala Bogu, a kad je u skolu krenula projela se pravo, a sad mashallah,jede vise od mene samo sto je sportista pa je mrsava, ustvari taman super zdgodnauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

28.08.2011, 00:03

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

I planirala sam aBd, odmah u pon...
Da trazim uputnice za nalaze...nikad joj nisam krv kontrolisala sad cu i urin...
Draga Hanady, nisu vrucine bile u martu-aprilu...sa ovim se ja borim mjesecima....ko nije gledao kad ona jede ne moze ni vjerovati...
Al hajd...
Evo opet sam oplakala pisajuci, heh smrsat cu joj dodatno...
Eto znas sama, ti kojoj djeca SVE jedu koliko zalis kad nece a zamisli da ti tako ne jedu (ne daj Boze) mjesecima....
Kaze muz kad cemo drugo - ne pada mi na pamet (osim ako neplanirano se desi) dok se Lana ne osamostali...bih u Jagomiru zavrsila....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img