IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Hej, curice...mi smo danas bili kod neuropedijatra...
Uglavnom, nismo jos dobili terapiju. Uključit će je tek ako dobije opet napad pod diazepamom. Nažalost, te nakupine koje su i okidaš za napade će imati zauvijek. Reće da ne mogu ničim nestati, tako da me je malo ta informacija ostavila zatečenu. Nisam to očekivala, jer sam cijelo vrijeme mislila da će tablete učiniti da one ne stanu a time da nestanu i napadi. Ima velike šanse da joj se nekad u životu javi i epilepsija, mada se o nekim postocima ne može govoriti jer je to nepredvidljivo, znaci moze je dobiti, a i ne mora.
Idemo u SA kod još jednog neuropedijatra.
A definitvno sam odlučila probati i s alternativnom medicinom.
Mya jako mi je zao...a jesu li to ciste ili sta?
Nadam se da ce drugo misljenje biti povoljnije i pozitivnije, sretno
Rekli su mi da je u pitanju ishemija, odnosno malo sitnih bijelih nakupina koje su okidač za konvulzije i one nažalost povećavaju njenu šansu da ima nekad u budućnosti epilepsiju. Jer epilepsija je zapravo jako slična konvulzijama, i zapravo valjda spadaju u istu skupinu. A te nakupine je dobila od teškog poroda
Leona, mi trenutno ne pijemo ništa. Trebao nam je sad uključiti neke tablete 3-5 godina i u tom periodu sigurno od njih ne bi imala konvulzije niti bi dobila epilepsiju, ali prvo bi probao da vidi hoće li imati ikako napada u temp. kad joj paralelno s voltarenom budem davala i diazepam klizme. Jer postoji mogućnost da bi joj klizme pomogle pa onda nema potrebe za tim tabletama.
Eto, po njegovom se sad čeka da vidimo šta će biti kad idući put bude imala temperaturu.
Dotada ćemo otići u SA, Mala1994 mi je dala preporuke, a imam prijateljicu koja je reiki majstor pa ćemo za početak s tim probati. Škoditi u svakom slučaju ne može.
Naravno, reiki nemam namjeru spominjati doktoru. to sam jednom već učinila pa sam ispala kao neka luda ženska!