cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

13.09.2011, 19:53

clock-img

Anoniman

mala, to mi da provjerimo ima li ikoga za pricuuser posted image

clock-img

13.09.2011, 20:15

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da vidim vrijedi li pisati user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

13.09.2011, 20:16

clock-img

Anoniman

dje ste , evo ja skoro dosla isla u radnju ucim se raditi pomalo a mm cuvao anelauser posted image user posted image na kraju kaze uh zeno sad ti vjerujem kako ti je jel da reko a znas rec ti nista ne radis i s djetom je neki posouser posted image Mene boli i sad podnu stomaka uzas isla sam dokt. imam jaku upalu ne muci me mokraca vise vec jajnici pa sam vazda dobila nesto veceras valjam gurat vaguser posted image uh imal mi ista mrze .
Mala sta ima.
Lady dje s ba kako je L jel se sta jelo popravilo.

clock-img

13.09.2011, 20:17

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Felix kako su ti tata i seka user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

13.09.2011, 20:20

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

A ev me....ko da me voz pregazio, jedva cekam u krevet, stomak me boli meni se cini da je stigla user posted image (mm pogurao sinoc user posted image ), mrsko mi provjeriti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

clock-img

leona81

pencil-img

6373

pozdrav user posted image  mm bio na putu vratio se bolestan, il je viroza il je pokvario stomak nekim cevapima...samo nam je jos to falilo.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

clock-img

Anoniman

tata ide svaki dan na previjanje a seka dobro samo dobru traumu dobila kakvi ima vozaca boze isli oni autom zdravi pravi polako a drugi vozac isao pravo na njih nesto se bio zamislio i ono ide pravo njihovom linijom , oni nisu imali gdje izbjec odu u stranu a ovaj ih dobro udari tek kad je udario u auto okreno se pravouser posted image volanu .
Eto covjek moze nastradat zdrav prav niti vozi brzo niti ista druga te budala udari.
Jedva zivu glavu izvukli neka ih nafaka sacuvalauser posted image dobro.

clock-img

13.09.2011, 20:25

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Leona, kako je M. cula sam da ima turu user posted image , cula te kad si pricala na tel user posted image user posted image
Vidjela sam te u Azelu juce, ali si brzo prosla i ne stigoh ti se javiti....

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.9.2011 20:27:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

13.09.2011, 20:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

A ev me....ko da me voz pregazio, jedva cekam u krevet, stomak me boli meni se cini da je stigla user posted image (mm pogurao sinoc user posted image ), mrsko mi provjeriti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hoce to kad se mazi doci brzo . Uh ja pred user posted image nebi mogla kad bi zlatan bio sve me muci pms mi je strasan ni u snu ma jok mislim da bi odma u radu procurilauser posted image user posted image user posted image ne usudjujem se. jok jok.....nema sanse.
Ja taman kad sve izguramuser posted image ona ce doci . Helem nema Bog hajra ovaj puta od mene nekog a nisam nesto ni pohitna pravo da ti kazem .
Jel se L. navikla na novu okolino, jel jelo i sad isto idel ista na bolje user posted image

clock-img

13.09.2011, 20:31

clock-img

Anoniman

Mya, viris viris user posted image ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala user posted image imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja user posted image user posted image user posted image !?
user posted image

clock-img

13.09.2011, 20:43

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ma Lana je super, od prvog dana, igra, zezanje, slusa, skacu, grle se i ljube sve kako treba...a jelo....hm....

Da, dosla je user posted image a ja opet sutra od 09-17 na seminaru grrrrrrrrrr....hajd presjedit cu sve user posted image , vrijedi zbog rucka user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

13.09.2011, 20:47

clock-img

Anoniman

vidi je a djeta user posted image user posted image user posted image .......
user posted image GLEDALA sam slike L. bas je medena i ima obracice nije mrsava u licuuser posted image bas je medena bas si je skockala user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2011, 20:47

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Vece...

Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nijeuser posted image ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenjeuser posted image user posted image user posted image ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl.user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

13.09.2011, 20:49

clock-img

Anoniman

tekjauser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za V mene moj ne slusa ma jok uh nebi ga odvela vise nam sanse dok mm ne mrda tako da mm tu obavezu imauser posted image ja se ne petljam u to niti usudjujem vise voditi .
Sad je pravi slatkis jel da user posted image sa novom frizurom.

clock-img

13.09.2011, 20:53

clock-img

dafri

pencil-img

1097

veče,
felix hb pa je sve dobro prošlo
tekja blago tebi,ja Unu šišam i to kad spava pa skontaj na šta to liči a kod frizera nema šnase,čak u zadnje vrijeme pravi haos kada joj perem kosu,
večeras je prvi put otišla na spavanje bez pelene i to je sama rekla da neće,kao žulja je
ona se budi jednom da piški i zove me,pelena je ujutro suha pa vidjećemo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

13.09.2011, 20:58

clock-img

tekja

pencil-img

1957

nije felix, nista ne valjauser posted image user posted image user posted image ...celo, pa hajd... nego kako ga je sisao na kraju ostala samo irokeza i tako mu dobro stoji, premisljala sam da li da mu je ostavim ili ne...budem aBd iduci put...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

13.09.2011, 20:58

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Vruce mi je...user posted image

ali necu kisuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.09.2011, 21:04

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Lady26

Leona, kako je M. cula sam da ima turu user posted image , cula te kad si pricala na tel user posted image user posted image
Vidjela sam te u Azelu juce, ali si brzo prosla i ne stigoh ti se javiti....

pih sto me nisi zaustavila, ja ko seljanka pricala sa svekrvom:) aha, al sad je ok...mislim da su petice krenule

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.09.2011, 21:12

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

vece i od mene...
primate li me nazaduser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

13.09.2011, 21:25

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Helo.
Ja sam se danas naradila posteno,
A. spava veliki braco dosao iz skole,
danas je nekom djetetu rekao da mu se nesvidja njegov
crtez i odma malo kaznjen pa mu krivouser posted image .
Skolske muke.
Reko sine mani iskrenosti budi diplomata. Pa mi kaze
da sam mu ja rekla da uvijek govori istinu, reko da duso
ali ne u skoliiiiiiiiiiiiiiiii negativnouser posted image .
Mene vjesticauser posted image nikako da napusti oduuuuuuuzilo seuser posted image .
Seka me zvala mama je jako lose nece da mi kazu sta je,
hitna je odvezla u bolnicu pa sva drhtim, nadam se
da ce biti dobro tesko mi je sto smo tako daleko, ocekujem
pozivuser posted image .
Sahara i Lady ne stedite tastaturuuser posted image .
Tekja super za malog V, ja svog na masinu
vojnicka frizura i taman nema piske i vriske.

clock-img

13.09.2011, 21:48

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: felix

Mya, viris viris user posted image ajde na repertoar javi se imal sta novo kod vas . Kako je M . mala user posted image imal rostilja kod vas i pive ja cula ti volis lijepo vriijeme reko sigurno zbog rostilja user posted image user posted image user posted image !?
user posted image

Mi smo sad ok...jos nas muci samo nos...temp. je imala samo jedan dan, sva sreca ovaj put je proslo porilicno bezbolno...

A nismo rostiljali ravno 3 tjedna...uhhhhh, moralo bi se nesto uciniti po tom pitanju...dok nije kisa, koliko je prizivas samo sto nije dosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam djecaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

13.09.2011, 21:56

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ella_H, zagrljaj za tebe user posted image
Bit ce mama dobro, mora...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.09.2011, 22:02

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: tajra
Ella_H, zagrljaj za tebe user posted image
Bit ce mama dobro, mora...

I mi saljemo vibre da mama bude dobro user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

13.09.2011, 22:17

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kazem ja Riani: "Nemoj piti puno vode, upisat ces se!"

A ona: "Ne mogu se upisati, nemam vremena!"user posted image

clock-img

13.09.2011, 22:54

clock-img

Anoniman

mya drago mi je da je cura dobro hbuser posted image user posted image bome potpaljuj taj rostilj cula sam i nacula da nam u nedelju ako ne lazu ide kisauser posted image user posted image user posted image
Tajrauser posted image user posted image user posted image draga R i njeni biseri user posted image pametna cura stas .
Ella-h user posted image user posted image Bit ce mama dobro abd .
Darfy kod tebe U . pravo velika djevojcica user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img