Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
drage moje.... na odjel idemo u nedjelju a u ponedjeljak je operacija. I.se ne boji tj.ne pokazuje...zato sam ja gora od njega. trudim se da ne vidi a u stvari sam ko malo dijete
15.09.2011, 14:15
Malenaoduvijek
5237
a tebe felix nista skontala nisam al nema veze.
jelo draga cuvajte mi se i aBd da mi brzo ozdravite svi pa da se i vidimo.a bas vas je uhvatilo duse moje drage
tekja jesi ga vidjela i ni.je onakav bio ne znam ni ja od kada.sve je preplakao, kuma moja dosla i sjeli na klupu i on se jedva smirio kad je pojeo monte.
eno ga sada u sobi lezi na krevetu brzo ce zaspati, Igor vec spava a ja pristavila rucak i malo odmaram...a mogla bih i ja komotno zaspati.
a sara i ovo vrijeme pa djeca valjda razdrazljiva zbog toga i V. je bio nemiran...
15.09.2011, 14:16
Anoniman
Ne boj se koko bit ce to dobro abd jel i ti ides njim lezat il on sam ?
15.09.2011, 14:17
R&T@
5982
Volim ja kad se naljutim...sve poslove zavrsim
15.09.2011, 14:18
koka i po
7309
htjela sam al on mi ne dozvoljava...kaze budi uz brata a svakako cu u ponedjeljak zorom ranom u Ze.tj....ne vjerujem ni da cu spavati tu noc i ne govorite mi da to nije nista....ja to znam al si pomoci nemogu
15.09.2011, 14:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
a tebe felix nista skontala nisam al nema veze.
ajd nema veze Dusa draga nekad i ja imam osjecaj da djeca vise osjete promjene vremena nego mi odrasli zna mi mm rec kad je anel nehoran nikakav , ma pusti ga sutra ce biti bolji vrijeme takvo recimo Ma ja reko kakvo crno vrijeme A tacno bude upravu
15.09.2011, 14:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
htjela sam al on mi ne dozvoljava...kaze budi uz brata a svakako cu u ponedjeljak zorom ranom u Ze.tj....ne vjerujem ni da cu spavati tu noc i ne govorite mi da to nije nista....ja to znam al si pomoci nemogu
Tajra nemoj bolan puno raditi moze kisa past
15.09.2011, 14:21
R&T@
5982
drage moje.... na odjel idemo u nedjelju a u ponedjeljak je operacija. I.se ne boji tj.ne pokazuje...zato sam ja gora od njega. trudim se da ne vidi a u stvari sam ko malo dijete
Koki
Posmatraj to kao priliku da vas dvoje budete sami i da ga pazis, mazis kao majka, a zabavljas i razgovaras s njim kao prijateljica
sad vidjeh da neces ici s njim...
Ja mu bas ne vjerujem da ne zeli... a da ipak ti odes???
< Poruku je uredio tajra -- 15.9.2011 14:24:01 >
15.09.2011, 14:23
vila_7
5398
ma koko pa sve je normalno kako se osjecas - bila bi luda da ti je svejedno! Tjesi se samo da je to zaista rutinska operacija i da ce mu dugorocno biti bolje. Iskreno....i ja bih bila takva, probaj samo misli fokusirati na to da jedva cekas dan kad ce poslije oper.kuci! Koliko se ostaje u bolnici? Prije je citav tjedan,a od prijateljice mali operisan ujutro a pusten poslijepodne nedavno
15.09.2011, 14:24
Malenaoduvijek
5237
koko moja ne daj mi se, sve ce se ovo zvati juce, zato pokusaj malo manje da se sekiras.a on je veliki momak i naravno da nece da pokazuje da ga je strah.
a hoce ga raditi pod punom narkozom?
15.09.2011, 14:26
koka i po
7309
sve zavisi od djeteta njegovog trenutnog stanja nakon operacije.neko izadje sutradan a neko ostane duze. ma nemam pojma....moram da promjenim avatar ne dolici mi vise
15.09.2011, 14:34
tekja
1957
koko ...
mala V. je UVIJEK nemiran, nema to veze s promjenom vremena
zove sveki s posla kaze jesi vidjela kupila sam meso i paprike, pa eto ako hoces napuni ih, a ja ne mogu da se pomaknem, noge mi utrnule od hodanja...rekoh jok, ne mogu, ja danas necu ni jesti, kome se jedu nek'' ih pravi ...i fkt ne mogu
< Poruku je uredio tekja -- 15.9.2011 14:35:15 >
15.09.2011, 14:36
Malenaoduvijek
5237
mene su juce tako noge bolile i tek kad sam ih izmasirala kremicom bilo mi je lakse
15.09.2011, 14:41
R&T@
5982
Tekja, bar je jednostavno jelo izabrala Ti nafiluj paprike, a kad ona bude slobodna izaberi neko komplikovano i kupi joj namirnice
Ja strpala krompir i pile u rernu... znam da njih dvije nece biti odusevljene, ali necu da mislim...
15.09.2011, 14:42
Lady26
9177
Meni je bilo lijepo
15.09.2011, 14:44
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: tajra
Tekja, bar je jednostavno jelo izabrala Ti nafiluj paprike, a kad ona bude slobodna izaberi neko komplikovano i kupi joj namirnice
Ja strpala krompir i pile u rernu... znam da njih dvije nece biti odusevljene, ali necu da mislim...
uh sto ja volim kokos iz rerne
gdje ona zen drugarica lady, e bilo je i meni super.a tata mi se nesetao evo ga spava u sesnaest ....cccc
15.09.2011, 14:47
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: koka i po .moram da promjenim avatar ne dolici mi vise
ne zafrkavaj .... ko god je majka-dolici mu! A to sto se ponekad slomimo,ne slomimo se jer smo slabe nego iz prevelike ljubavi u koju smo sve dale! Pa niko ne moze stalno "uspravno stajati"-ukocili bi se!
15.09.2011, 14:51
R&T@
5982
MALA, sve hocu da probam onu piletinu koja se pece u soli...
Jesi li ti probala?
15.09.2011, 14:56
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: tajra
MALA, sve hocu da probam onu piletinu koja se pece u soli...
Jesi li ti probala?
jeli to ona u kesama ili je to hanady stavljala recept negdje , a nisam a bas bih voljela nisam odavno jela kokos iz rerne
15.09.2011, 14:59
tekja
1957
tajra, ma moja sveki je divna...bila i na pijaci i u mesari, sve se iskrala s posla, jer zna da ja sa ovim divnim djetetom nemeRem nidje sem u park ..al' dzaba ja kuhati ne mogu...
lady i meni bi bilo fino da sam bila na tvom mjestu ...
a sto ova helena fino zbori ....
15.09.2011, 15:03
Lady26
9177
Mogu kad sam na poslu inace - Lana je kao V. jedno 10x Ona samo odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ako krenem za njom onda ona jos brze trci
15.09.2011, 15:06
Bambi09
1559
sele...
15.09.2011, 16:52
bebacha
1170
Koko jos malo i ovo ce bit iza vas. Ja nesto nikakva.posvadala se s muzem,ustvari naljutila se na njega al s razlogom. Saznala da da curica koja je lezala s nama u bolnici ima tumor na mozgu ima samo 2,5godine kad je se sjetim iz bolnice odma mi se place.sad su u Sarajevu vec 3 mjesca,u bolnici. Danas imali vaganje u Ajlinom vrticu i Ajla s 3,5 godine visoka 98 a teska 13kg kaze ucitelj da skroz slabo jede ili nikako a tako je i kod kuce i jos sad Alen normalno popio mlijeko i polahko poce tonut u san i odjednom se rasplaka i ispovraca se.a Ajla povracala preko vikenda
15.09.2011, 17:17
Ella_H
1264
Bebacha proci ce aBd polako samo se ti pokusaj malo odmoriti. Skuhaj si caj ili kafu i polako s mm, mi ih cesto napadnemo jer smo mrvicu nervozne. Koko bit ce sve u redu ti si jaka zena, nemoj da I. primjeti tvoju nervozu i pokusaj da bude po tvom tj. da budes s njim znam koliko to majci znaci. Od srca vam zelim da sve prodje u najboljem redu . JelenaT cuvajte se i pazite meni se ledi krv kad cujem za MRSU. Bambi kako S. cura velika i Nane maleni zeza li seku? Moj H. bolestan nema skole danas kaslje, umoran nekako, smrca neka ga kod mamice svoje pozelila sam ga . A. je kao inace brz momak. Lady da znas da sam pocela vjezbat na traci zbog tebe prestici ces me uveliko. Cestitam za kg .
15.09.2011, 17:22
tekja
1957
bebacha, kao prvo za lose vijesti - uh bas mi je zao curice, a sto se tice Alenovih stomacnih tegoba...moze bit da mu je samo tesko palo mlijeko i da ce se na tome i zavrsiti...a nemoj da se sekiras zbog Ajle, pa duso i ti si kao mrvica, a genetika je cudo...ne moze ona da bude kao ona velika debela teta iz komsiluka , ona ce biti tvoja kopija, a sta tebi takvoj fali - nista, pa je l' ... najbitnije je da je ona zdrava, normalna i izuzetno inteligentna djevojcica...haj se sjeti kako si jucer pucala od ponosa ...a TM ce da se izvini i opet ce da cvate