cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

20.09.2011, 09:52

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: emi7908

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image  ee baš mi te žao user posted image user posted image user posted image  hajde dođi da ti moj aparat napravi dobru kafu-user posted image

Gdje si, hajd pristavi user posted image user posted image user posted image
Ova mio se nije primila user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.09.2011, 09:53

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dopisivat cemo se same sa sobom user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

20.09.2011, 09:54

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti....
Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.09.2011, 09:57

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Pozdravljamo drustvouser posted image user posted image user posted image
moj momak jos spavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne kontam ga
Kako su nam drugari bolesni jutros?

clock-img

20.09.2011, 09:58

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti....
Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu user posted image user posted image user posted image

evo npr ova moja kona mene nesto ignorise, juce a evo i jutros, eto vidis ti malena user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

20.09.2011, 09:59

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Znas kako kazu stari ljudOvi... S kim se druzis taKi si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

20.09.2011, 10:01

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Ova mio se nije primila

e tako ti i treba user posted image user posted image
Eto Bambi još nas po ušima opali a ja hoću da joj kafu spremim user posted image  sad ću da počet da drečim duboko si me dirnula u srceuser posted image

clock-img

20.09.2011, 10:03

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

evo npr ova moja kona mene nesto ignorise, juce a evo i jutros, eto vidis ti malena

De bona šta ti je ???user posted image  Vidiš da se žena nije razbudila user posted image user posted image  sad ću ja njoj poslati kaficu..

clock-img

20.09.2011, 10:07

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Upozorenje za nove mame - ova Lady samo izaziva user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.09.2011, 10:08

clock-img

tekja

pencil-img

1957

na ovoj temi ne postoji OTuser posted image , a zacatavanje nam je omiljena dnevna aktivnost (samo da nase nove curke upoznam sa pravilimauser posted image user posted image user posted image )

V. ustao, evo vec je u hranilici, ogladnilo mi djetesce, pa spavao je vise od 11 satiuser posted image ...

Mala procita li ti da je V. prepoznao L. na avataruuser posted image

ivanasa, sto te nema....kako provede vikend bez muzekauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

20.09.2011, 10:11

clock-img

chuci

pencil-img

804

pozdravi svima mamama i bebama od nas

nadam se da ću uspjeti biti malo aktivnija ubuduće

nedostajale ste punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

20.09.2011, 10:15

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Chuci, nije vas dugo bilo user posted image

Felix, jeste li uspjeli uhvatiti pi pi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.09.2011, 10:19

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

tekja jesam i zaboravi napisai, raja je to sta ti je user posted image user posted image

felix duso ne ocajavaj, bice on bolje aBd, ima li jutros temp.
ljubi dusicu malu user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 10:21

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Upozorenje za nove mame - ova Lady samo izaziva user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom user posted image

a reci im mya ti imas ta ovlastenja user posted image user posted image
pa kolica u jednu ruku, pa torbu u drugu pa dijete u trecu, uffff grozno, ja sam prokihala od zime vec user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.09.2011, 10:45

clock-img

InLove

pencil-img

538

Lady mislila mi cemo se prepasti jer ste vi domace e zeznula se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 10:46

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Dobro juro generacijo. Mi smo se bas naspavali. Ispratile mm i Ajlu u skolu i vratile se na jos jednu rundu user posted image user posted image maloprije ustale. Nervira me ovo vrijeme ja ocem sunceee user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

20.09.2011, 10:47

clock-img

InLove

pencil-img

538

IMan jel to me i ti nasla zezati ?user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 10:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

20.09.2011, 10:58

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dopisivat cemo se same sa sobom user posted image user posted image user posted image

navikla je Malena.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nemoj se ti ljutiti sto te ja zezam! A vidim i Iman vec poletila na ovu temu! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

20.09.2011, 11:05

clock-img

Anoniman

Chuci, nije vas dugo bilo user posted image

Felix, jeste li uspjeli uhvatiti pi pi user posted image

jesam mila hb user posted image uh koji teret spade s mene . I odnijela vec ,...
Pa ako bude uredu bit ce gotovo u cetvrtak ujutro ako ne bude o.k u petak u 1 .
Skoro dala kapi za nos, i fenestil i eno oce spavati lezi jeo malo supice samo vodice one pio.
Jako je nervozan da ima je mala , turu od jutros dala sam parac. 7ml rekla izracunala po kg.njegovoj kaze slobodno 7ml daji .Ako predje 38. daj ipubrufen tako sam i radila i nedaj boze cepic je zadnji.
Bit ce bolje abd nadam se.
jest kod nas brrrrrrr ....

clock-img

20.09.2011, 11:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

20.09.2011, 11:14

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Iman-....ista sam, jos aBd ako pocnem i na trecu - u ocekivanju bebe! user posted image Ma gdje ce mi biti kraj!

clock-img

20.09.2011, 11:18

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

jutrouser posted image mi samo da mahnemo,da vas ne prekidamouser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

20.09.2011, 11:20

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma zaha mi sad nagrnuli na temu a ima ih jos - zagubit cemo se sve! user posted image

Zadnji članci

article-img