cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

20.09.2011, 20:18

clock-img

Anoniman

Evo i nas... isli posjetiti nasu princezu i gore zatekli harambasuuser posted image , zao mi sto aparat ne ponesoh, u sred baste u gumenim cizmama, sva prljava i rumenih obraza bere paprike i cupa mrkvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dijete se vidno popravilo, dobilo boje u obrazima, a ovdje je bukvalno bila blijeda kao krpa, jer od kako se luka rodio nije nista jela, maksimum jednu vocku ijedan jogurt na dan, a sad gore masala samo jede. Bas se vidi da se za pet dana ubucila. Kad nas je vidjela samo se Luki obradovala, a nas nije ni konstatovala i kad smo posli fino nam pusu poslala, rekla papa i jos sveki govori javite se kad stignete, a ona ponavlja "javite, javite" user posted image

clock-img

20.09.2011, 20:21

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

eeeeeeeeee zivot lijepi... ma svjez zrak svakom djetetu godi, pa i fizicka aktivnost... dusica se obradovala bracu... user posted image user posted image user posted image nego kako si ti Jelo, kako je djecak?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

20.09.2011, 20:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bambi09

felix... hvala Bogu pa je Anelku bolje, a za tebe me nije briga (salim se naravno)... user posted image

user posted image user posted image user posted image znam znam .....
Ma i ja to kazem sama neka je on dobro ja cu izdeverat haja , . Ja sam velika sto moja mama kaze user posted image user posted image user posted image
Jedino me grize grrr sto ne mogu popusiti nijedneuser posted image user posted image user posted image user posted image a tako mi se pusi a ne ide boli grlo nesjeda dzaba pripalila i bacila citavu
Uh sad bi kafu i cigaru ......al ne ide ......
Kaze mm nebi drugacije dahnila od njih neka bit ces zdravija ja reko etouser posted image user posted image
Ja vec zamisljam S i N kako se  gombaju za sveske olovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image jer neki dan bila od jetrve mala i dosla ovdje nociti tj dole kod sveki, pa donela da joj zadacu pokazem ma nema sanse od A.
Sve joj otima kida, sara user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 20.9.2011 20:28:01 >

clock-img

20.09.2011, 20:35

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

vidjeces sine ako Bog da kad ih budes imala 2-je... user posted image

clock-img

20.09.2011, 20:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.09.2011, 20:42

clock-img

Anoniman

vidjeces sine ako Bog da kad ih budes imala 2-je... user posted image

dobro onda cu te se sjetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image a zato meni nekad mm zna reci bolje da je sam nego da se sa user posted image iliuser posted image udarauser posted image user posted image user posted image user posted image za igracke il sl.
Ajde ba , mozes ti sve jaka si ti haja mozes ti jos jedno znam ja to da mozesuser posted image user posted image user posted image user posted image eh onda bi bilo veselo (salim se).
user posted image

clock-img

20.09.2011, 20:46

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Jedno dijete kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleceuser posted image user posted image user posted image

Zaho, jesam li u pravuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

20.09.2011, 20:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Jedno dijete kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleceuser posted image user posted image user posted image

sta li je onda cetvrtouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 20:50

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 20:53

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

'' Ako znate sta zene zele,mozete vladati svijetom.''
Filmic u toku,pa me ponijelo...
A i ja kazem bar jos dvoje,a mozda i troje,aBd.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ja nikako opet da upadnem u rr semuuser posted image user posted image ...toliko sam toga preskocila da me strah i pitati sta ima novouser posted image ....aona noa nikako izvjestaj da mi napise...mislim na onaj slasniuser posted image user posted image user posted image user posted image

đes ba, đes ba
đes ba, đes ba
đes ba, đesi ti
što me bona ne nazoveš što se nejaviš
men's čini da ti me ne voliš
men's čini da ti se kofrčiš
user posted image user posted image user posted image

Dobro veče žene drage

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo da i ovdje mahnem, moram se ja uhavizati user posted image

Jele, bravo za malog harambašu, ma samo nek je veselo!user posted image user posted image

Tiki, jesu li prošle mučnine...ja sam ih imala s Iman užas jedan, i nadam se da neću ponovo, al ti me razočara user posted image user posted image user posted image , pa izgleda ni meni ne ginu. Radiš li?

Koko, drago mi je da je I. bolje, sad će on papati sladoleda...mmmmljac!user posted image

nisu jos prosle skroz, ujutro mi muka, kad sam gladna i kad mi nesto ne legne sto pojedemuser posted image stalno mi se podriguje pa mi se i to smuci, ili kad se zakasljem, jedva cekam da prodje. jedem samo ugljikohidrate, sve ostalo mi se gadi, vratila sam se ovaj zadnji mjesec kako sam pocela jesti na kilazu od prije user posted image , znaci vratila 5 kg sto sam bila izgubila...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mladja sam od ticerke...imam jos fore...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je strah tih sindroma...
moja poznanica je rodila trece prosle godine s D. sindromomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

20.09.2011, 20:55

clock-img

InLove

pencil-img

538

Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vecer zene drage!!

Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

20.09.2011, 20:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Mladja sam od ticerke...imam jos fore...user posted image user posted image user posted image user posted image

haj suti, ne spominji mi sindrome, taman sam se malo opustilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.09.2011, 20:57

clock-img

Anoniman

nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko .
Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .

clock-img

20.09.2011, 20:58

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

20.09.2011, 20:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: felix

nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko .
Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .

i ti sutiuser posted image

clock-img

20.09.2011, 20:59

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Izvini...user posted image
nije bilo namjernouser posted image

clock-img

20.09.2011, 20:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Vecer zene drage!!

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

clock-img

20.09.2011, 21:00

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pik, ne pika se kad je u dvije trudnoceuser posted image

clock-img

20.09.2011, 21:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

i ti sutiuser posted image

izvini i od mene nije namjerno

clock-img

20.09.2011, 21:02

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Vecer zene drage!!

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

Mogu li ja?
Meni trudnoce i zenska djeca super iduuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo "porodiljsko" ne volim i besane nociuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2011, 21:03

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Ti si mlada Felix,samo laganini,bit ce i curica,aBd.
Ja planiram do 35 roditi jos bar dvoje,a 28 mi kuca,znaci treba se pozuriti... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

20.09.2011, 21:05

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Amani, jesi li pisala o vasem ljetovanju?
Jesi li zadovoljna?

Zadnji članci

article-img