IZVORNA PORUKA: nursel
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Koliko kosta imunoglukan?
Pozdrav za sve mamice
ja imam pravo pozitivno iskustvo s baby propolisnim kapima i sirupcicem s ehinaceom,od kako to pijemo hB nismo ni smrcnuli.To s imunoglukanom,hmmmmm joj ne znam sta bi vam rekla i sama sam prije trudnoce radila u farmaceutskoj firmi i mogu vam samo reci pedijatar kad se dogovori s predstavnikomo farm. firme gura zaj preparat osto poto sto se kaze
Cini mi se da neko rece 30 KM...
38 KM
200 ml
po 15 ml dkveno s epije dok s ene popije i onda s eparvi pauza...
prije je bio čak 50 Km...sad je malo jeftiniji...ali meni ni ovi drugi nisu nešto posebno jeftini al ovaj mi je najučinkovitijiji do sada...
il s eja tješim..
al fakat pila ga djevokčoca new mame nedavno mit o reče...sjećaš se it i mya kako je imala uaple plauća...sad je curica mašalllah i zaista se super nosi sa virusima vrtića
pa ovo znam...
međutim nisma nikada do sada imala priliku do ove pedijatrice zaista čuti talvo što...
ona je malo drugačija po tome pitanju....
opte sma stavrno sa rezevom uzela taj prijedlog al sma čitala i rapitivala se i na forumu imamo tmeu o tome...i iskustav su bila dobr...
he sad ja sma imala super iskustvo sa naturom mix u ampulama kad je koštala i 50 Km...
al baš mi je starija bila bolesna...pa mi je pedijatrica zaista vrlo otvoreno rekla o ovome preparatu...
začudilo me d aona uošće predlaže...jer se sjećam kad sma je pitala za redapin sirup...kaže ona meni ma dijete moje smao mami para...
a inače ostale pedijatrice u tom domu zdravlja ubiše u pojma sa porsapnom i medexovim preparatima...puna mi kuća onih doerszaka sa tioh reklamnih bločića