writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

17.02.2011, 23:31

clock-img

Anoniman

da vam poželim mirnu noc bez budjenja , felix vama nek bude bez ture user posted image pusaaauser posted image

clock-img

18.02.2011, 00:37

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Poz drage moje.
Da nam Anelko sto prije ozdravi i sva djecauser posted image .
Dadada hajd ti meni na virtualnu kafu dobar kolac i dinstanu dobru teletinu,
malo se nauMachi i super.
Nemora ti mm znat a kad dodjes kuci samo se oblizuj i govori
jesam gladna nisam nista jela. Tako ja nekad radim malo
promjenim ambijentuser posted image .

clock-img

18.02.2011, 09:06

clock-img

tekja

pencil-img

1957

dobar jutar...mada nama i nije tako dobaruser posted image ...treci dan kako pije antibiotik, stanje se uopce ne popravlja, kaslje, slini, kise, bez temp. i od jutros kad se zakaslje, jadnicak se drzi za uho, jooooj...user posted image

felix, kakva bi noc? nisam jucer bila tu, citam da ste se i vi bas namuciliuser posted image ...ostale bebe nisu mnogo bolesne, neka tako i ostane...

pozdravljamo sveuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

18.02.2011, 09:12

clock-img

sheri

pencil-img

1515

jutro!
a misa mu, i te ture, i kasljanje, is is sve od malih djecaka i djevojcica!
mi smo hB dobro, zdravo, veselo, rasplesano(sto svima vama od srca zelimo).
mi smo jucer, nakoooon stooooo godina, napokon setale sa svojom drugaricom slatkicom Minjom, a najvjerovatnije cemo i tudejuser posted image (ako majstori odu na vrijeme)
pozdrav svima, i zelimo vam da sto prije ozdravite

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

18.02.2011, 09:28

clock-img

Anoniman

jutro
anel se sinoc budio u pola 4. opet tura dala sirup i spala al jedva zaspo, jutros sam stavila kesicu jos uvjek spava neznam jel pi pi ,trebam vidjet
Iskreno bojim se neznam od cega i zasto se tura vracauser posted image a pije antib.tako me strah ako jos danas bude imao, bojim se.......

clock-img

18.02.2011, 09:32

clock-img

sheri

pencil-img

1515

Neposredna veza do poruke: 5229
RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.2.2011 9:28:57

IZVORNA PORUKA: felix

jutro
anel se sinoc budio u pola 4. opet tura dala sirup i spala al jedva zaspo, jutros sam stavila kesicu jos uvjek spava neznam jel pi pi ,trebam vidjet
Iskreno bojim se neznam od cega i zasto se tura vracauser posted image a pije antib.tako me strah ako jos danas bude imao, bojim se.......

felix budu jaka. ja vam zelim brzo ozdravljenje, to je jedinio pametno sto imam reciuser posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 09:41

clock-img

Anoniman

jutro ,nismo se nijednom budili,legla sam ga u 9ipo,ustao u 7user posted image odvela sam ga u vrtic, napravila kavu,ma uživancija..  felix,tekja da djecica brzo ozdraveuser posted image

clock-img

18.02.2011, 10:12

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: sheri

jutro!
mi smo jucer, nakoooon stooooo godina, napokon setale sa svojom drugaricom slatkicom Minjom, a najvjerovatnije cemo i tudejuser posted image (ako majstori odu na vrijeme)

Reci da im je bolje da odu na vrijeme nego da im ja Minju šaljem user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

18.02.2011, 10:12

clock-img

Anoniman

Felix...draga...proci ce to...koji mu je dan antibiotika?

Ella...nemoj da pocnem plakatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...danas sebi pravim nesto "normalno" a on nek jede lecu

clock-img

18.02.2011, 10:16

clock-img

muzika28

pencil-img

62

Cao, nova sam, zelim samo da vas pozdravim... Vec dugo vas pratim, i evo napokon da se i registrujem i aktivno ucestvujem... Moj bebac je u kategoriji od 1-2 godine...

clock-img

18.02.2011, 10:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: muzika28

Cao, nova sam, zelim samo da vas pozdravim... Vec dugo vas pratim, i evo napokon da se i registrujem i aktivno ucestvujem... Moj bebac je u kategoriji od 1-2 godine...

pozdravuser posted image
dobro nam došla.....tačnije došli mama i novi drugar user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.02.2011, 10:18

clock-img

muzika28

pencil-img

62

Hvala!

clock-img

18.02.2011, 10:19

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: felix

jutro

draga znam da brineš al nije to sigurno ništa opasno mi smo imali temperaturu 5 dana ja sam ludila jer svi nalazi bili dobr i  eto sem urina ,možda je i kod vas to..al proće user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

18.02.2011, 10:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kako je anelko jutros...
felix jel ima ture jošuser posted image
a ako je viru draga moja antibiotik neće biti od pomoći puno kod spadanja ture...tako je to antibiotik na virus ne djelujeuser posted image

tekja nešto nisma upratil.a jel ima uplau uha i grla dijete...koje antibiotike pije...joj maca mala drži se za uho.user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.2.2011 10:21:50 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.02.2011, 10:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: muzika28

user posted image
Dobro nam dosli....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

18.02.2011, 10:25

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

jutro!

Reci da im je bolje da odu na vrijeme nego da im ja Minju šaljem user posted image user posted image user posted image

odmah cu aj njima reci da mi imamo dogovorene proteste sa minjomuser posted image user posted image user posted image
jeste vi nabavili piščuuser posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 10:33

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Felix, nadam se da ćeš uspjeti skupiti urin...izdrži još malo user posted image

Dobrodošlica novim mamama i bebama user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

18.02.2011, 10:35

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

jutro
felix jos uvijek vas muci tura,nedajte se i ja se bojim temp. od kad je bolovao trodnevnu groznicu,nadam se da ce danas rijesiti od cega sve to
tekja i vama saljemo da na sto prije ozdravite 

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

18.02.2011, 10:36

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Vi prostestiratee user posted image user posted image user posted image lijepo boga mi user posted image user posted image jel bar za sta korisno user posted image ?
Ja sam jutros tetu zamolila lijepooooo koliko sam mogla onako rano user posted image da ne uci Lanu kad se udari od nesto da tuce taj "predmet" ili od sta se vec udari....to mi se ne svidja nikako...jutros dok je cekala da joj donesem mlijeko, udarala je ogradu kreveta jer nije mogla izaci, sve mhm mhmh i udara...da je vise puta tatu lupila jer je spavao, nije se okrenuo...Jesam li pogrijesila?! jos mi kaze teta, onako UVRIJEDJENA jer sam joj skrenula paznju pa kao kako cu je drugacije smiriti kad je udari i ako pocne plakati...
Misha mu vise i prehlade, upale i ture....nadam se da ce nalazi biti ok i da ce user posted image brzo ozdraviti

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.2.2011 10:37:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

18.02.2011, 10:37

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

jutro!

odmah cu aj njima reci da mi imamo dogovorene proteste sa minjomuser posted image user posted image user posted image
jeste vi nabavili piščuuser posted image user posted image

Naravno da smo se pripremile user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

18.02.2011, 10:37

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

user posted image fale nam smajlici
muzika28 dobro dosli

clock-img

18.02.2011, 10:39

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: rose 87

Kako mislis fale user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

18.02.2011, 10:44

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: rose 87

Kako mislis fale user posted image ?

user posted image user posted image user posted image pa u postu prije bolesnim bebicama smo poslali user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 10:57

clock-img

Anoniman

Felix draga nadam se da Anelko nema ture i da ste uhvatili mokraću, bem mu misa, dusa draga samo se pati, malo, malo on bolestan. Ljubimo ga, a mami saljemo jedan veliki user posted image

Moje dijete za divno cudo jutros protestvuje hranu, hoce samo hljeb i pavlaku da jede, nista drugo, mislim da joj prija jer je zubici ubise, dr rece minimalno cetiri su krenula, a meni neda ni prici vilici da pogledam. Uglavnom i dalje ratujemo, mene i dalje drze po malo kontrakcije i ako i apaurin i dobrostn i utrogestan pijem, tako da se ne zna koja je nervoznija, ona ili ja user posted image .

Ljubac za ostale mame i bebice :))

clock-img

18.02.2011, 11:01

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam jutros tetu zamolila lijepooooo koliko sam mogla onako rano user posted image da ne uci Lanu kad se udari od nesto da tuce taj "predmet" ili od sta se vec udari....to mi se ne svidja nikako...jutros dok je cekala da joj donesem mlijeko, udarala je ogradu kreveta jer nije mogla izaci, sve mhm mhmh i udara...da je vise puta tatu lupila jer je spavao, nije se okrenuo...Jesam li pogrijesila?! jos mi kaze teta, onako UVRIJEDJENA jer sam joj skrenula paznju pa kao kako cu je drugacije smiriti kad je udari i ako pocne plakati...

Niko nista... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img