IZVORNA PORUKA: jelenaT
Felix draga sve je to njemu od zubica, dobro ja pitah neko vece da mu ne rastu zubici, opao imunitet od zubica, pa onda i sve na njega dusu dragu, tos to se trza u snu to mu od zubica i kod mene Anuska tako, ali izdrzi draga, znam da je tesko. Sjecam se kad su meni rekli da mi je djetetu 100% ostecen sluh i da nema pomoci, plakala jesam, ali nisam odustajala trazila sam druga misljenja, kucala na sva moguca vrata i hvala Bogu evo i prije nego sto smo se nadali doveli sluh do perfekcije. Nije mi ni malo bilo lako, ali nisam htjela da dozvolim sebi da potonem, jer samo joj tim mogu odmoci,mislim da su za mnom komentarisali da sam i ravnodusna i da ne izgledam kao zabrinuta majka, ali ja sam najbolje znala kako je meni bilo i sta sam sve prosla, ali glavu gore i polako sve ce se rijesiti, bitno da nista ozbiljno nije. Sad ce proljece pa malo imunitet popravite, pa malo na cist vazduh, malo gje u brda u setnju, uzivaj draga jer hvala Bogu sve je izlijecivo i sve ce to doci na svoje. Ne dao Bog cega gore. Ljubimo te mi i zelimo Anelu brzo ozdravljenje, a brzo ce on biti kao nov
dok sqm sve procitala potrajalo, a mi isto idemo po doktorima.jutros sa starijim ana pedijatriju na kontrolu, a danas popodne idemo kod doktorice da vidimo za ovu bestiju eserihiju sta ce reci... bas mi je dosadila i zima i bolesti i prolemi, uh.
a jelena ne znam odakle nekome pravo da ovako komentarise kakva si ti majka, mislim stvarno ti najbolje znas kako ti je.to sto ne hodas i ne places ne znaci da ti je svejedno, uh jesam ljuta na ove nase idiote koji brinu o svemu drugom osim o sebi i svojim problemima.
felix vidim dobili ste jos jedan antibiotik, pa esbesul nije jak koliko ja znam, ali sto nije sacekala i dr nalaz pa onda antibiotik?!
a ti zubici su bas problematicni i ja sam svom piletu ogromnu cetvorku nasla prije dva dana on je i dobar koliki je zub.
kono lady26 jesi digla potvrdu, ja nikako da odem, odnosno tata treba da ode oa nikako da stigne uvijek treba nekoga cuvati...
kod nas je bas smrdljivo vrijeme, puno smoga nije ni za sta a bilo bi lijepo izaci i prosetati da je ljepse.bas sam nesto nasekirana uh..
za ostale bebce i mame veliki pozdrav i da sve bolesti pobjegnu
veliki