cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

10.03.2011, 20:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

dadada ona je sa smokijem izgledala koda nije jela 5 dana user posted image user posted image user posted image trpa,mljacka,gura rukicom da joj ne ispadne a prljava ko ciganceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vec je zamisljam takvu mrljavu od smoija hihihihih mogu misliti .
Stvarno od njih ocekuj-neocekivanouser posted image user posted image user posted image !!!
Breskva user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada , nije A. kriv sto je malom pred drugim djetom vadio igrackice .Sta te briga user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:07

clock-img

Anoniman

nikola u krevecu od 8ipo i jos nije zaspao i sto je golemo ne place,igra se s medom,pjeva,prica nesto,necu da mu ulazim dok ne place.. svaki dan izadjemo setati ,obicno poslije vrtica s iv@ncicom i andrejem ,njih dvojica se sad pravo družeuser posted image dosta dobro jede,ponekad malo zeza al ne smijem se buniti.. felix anel je presladak, poljubac svoj slatkoj djecici od nasuser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:13

clock-img

Anoniman

marijanna ma N, je pravi pametnica puse mu saljemouser posted image
Pozdravi Ivancicu od nas :-))

clock-img

10.03.2011, 21:16

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kud ce kolo, tj. akademija bez Rianeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za 8. mart je izgrebala malog Andreja (sreca nije dadadinuser posted image ) po licu...

Pocela se boriti za zeMska pravauser posted image user posted image user posted image
Kaze:Uzeo joj bebu, a ja u zemlju propadam od stida.
Rekoh:Moras ljubiti Andreja...
A ona:Necu i necuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.03.2011, 21:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Evo i mene, jel me netko trazio? Mozda Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas dvije bile kod nase drugarice Deniz i mame2009, rusvaj smo joj napravili, popile kafu...user posted image user posted image
Eh da, dobila sam zeljeni parfem od "bruno banani" user posted image user posted image user posted image za rockas...od mame2009 afkors... user posted image user posted image user posted image
Lana spava, ja uzivam uz puding i rr user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 21:19:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:22

clock-img

Anoniman

Mahaluso jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam ja ocesli odnekle da sletis nama na rr. kad evo teuser posted image . Drugi put kad budes isla kod D. ljubi je puno od mene i pozdravi mamu obavezno nemoj da zaboravis i nemoj da te dva puta opominjem(valjda nisi zaboravna)user posted image user posted image user posted image
A. ne spava anel se igra skace ,.
P.S. ne jedi puno nisi valjda dzaba tab kupila za mrsavljenje user posted image user posted image polako samo. !

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 21:23:14 >

clock-img

10.03.2011, 21:27

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hocu hocu...doci ce mi na rockas u ponedjeljak.... user posted image user posted image
P.S. nemojte mi zaboraviti cestitati user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ako ces mi jerovati otvorila ga, pojela 3-4 kasikice i ne mogu, pojest ce mm...nije frka user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:28

clock-img

Anoniman

evo da ti ja unaprijed cestitam jel se pikauser posted image user posted image user posted image
Ma salim se bolan tko sam ja da te opominjem za hranu jel da ma samo jedi bitno da si zdrava ko dren .user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:28

clock-img

Anoniman

Molim vas pik i nas u tu akademiju user posted image , nadam se da primate i ove mladje harambase od godinu i po user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:32

clock-img

Anoniman

oooooo lady...je li ti to rodjendan...ili ja opet glupauser posted image user posted image ...kako god...SRETAN TI RODJENDANuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kakva akademija bez Riane...ni pod razno...ona je moj uzor...i ne treba ga ljubiti...cuj uzme joj lutku i da ga ljubi...pa nije luda ko mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za moju Rianu...vrati mi dijete...krv nije vodauser posted image user posted image user posted image rodila teta dadadauser posted image user posted image user posted image

A noa...ne izlazi mi slika iz glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hhebemti...ako nas soc.sluzba nekontaktira...ko ceuser posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: felix

evo da ti ja unaprijed cestitam jel se pikauser posted image user posted image user posted image
Ma salim se bolan tko sam ja da te opominjem za hranu jel da ma samo jedi bitno da si zdrava ko dren .user posted image

Ma nije, nisam navikla na ove kile...nikad nisam imala viska...al skinut cu ja to ne zvala se Lady - a ne zovem se user posted image
Samo ti mene opominji treba mi tako neko da me dovede u red hihihihhihihi.... user posted image user posted image
Nista unaprijed, mm kupio poklon unaprijed a ja ga pitam a sta ces mi za rodjendan kupiti user posted image , samo je user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:34

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:35

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: dadada

oooooo lady...je li ti to rodjendan...ili ja opet glupauser posted image user posted image ...kako god...SRETAN TI RODJENDANuser posted image user posted image user posted image user posted image

U ponedjeljaonik user posted image user posted image , but thanks anyway....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:36

clock-img

Anoniman

cudo iuser posted image user posted image user posted image pa konta zeno draga al mene ovi praznici ogulise user posted image user posted image user posted image pa sad rodjendan .
Neka ih malo nek isprazne dzepove hehehe.
Ja se ubijam sudzukomuser posted image ja to volim onak samo heheheh ubijam se hahah
Kaze mm: polako zeno draga nije ti to pasteta user posted image

clock-img

10.03.2011, 21:39

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

10.03.2011, 21:39

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Joj i mm voli sudzuku (zamalo da napisem pastetu user posted image )...
Ma zna on mene, i zna da ce morati na taj dan bar cokoladu kupiti user posted image user posted image , kakav je rodjendan bRez poklona?! Pa jelte? Hahahahaha ko mu je kriv sto sam dobila poklon unaprijed hahahahaahaha...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:40

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image

Gdje je muzek user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.03.2011, 21:42

clock-img

Anoniman

i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

clock-img

10.03.2011, 21:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra je user posted image user posted image

Samo "socijalci" nam ne ginuuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.03.2011, 21:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

ja nemam tih problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.03.2011, 21:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra je user posted image user posted image

Samo "socijalci" nam ne ginuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.03.2011, 21:45

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mene danas neka niko ne dira...
Ujedam user posted image user posted image user posted image

Mya, je li to tortica legla?
Lady, sta si dobila...izdaj...necu nikome reciuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

Gdje je muzek user posted image user posted image

uze mi rijec iz ustauser posted image user posted image veceras neka padne dobra masaza !

clock-img

10.03.2011, 21:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Mene danas neka niko ne dira...
Ujedam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 21:47:19 >

Zadnji članci

article-img