Neki dan se ana zadala da mami rasprema kuhinju i pravi rucak, sve serpe na podu, govori joj mm rano ti je za kuvanja imaces kad dolazi ovamo, reko jok ćero moja tebi ce brat prvi da se ozeni pa ces imas snajku da kuvas, nikakve vajde od kuvanja nemas, ciscenja i raspremanja , reko ima prava svekriva da budem
prava pravcata, dobro si ti to treba ih uciti odmah kako ne treba
22.03.2011, 11:31
ivanasa
253
uh al ces ti biti opasna svekriva mene ima snaha da u cosak saljje koliko sam ljuta kooo leptir moram malo ojacati
22.03.2011, 11:32
Anoniman
Mala, kako su djecica. Koliko jos imate boci Moj A. je dobro ne kaslje vise .
22.03.2011, 11:32
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: ivanasa
uh al ces ti biti opasna svekriva mene ima snaha da u cosak saljje koliko sam ljuta kooo leptir moram malo ojacati
ljuta ko leptir e bogami neće ti biti lako svkrva... ojača pod hitno... imaš temu ovdje , ako ovdje ne ojačaš nećeš nigdje vjeruj
22.03.2011, 11:33
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ma joj,danas sam malo bolje,trudim se da razmisljam pozitivno.Nije bilo planirano pa sam se osjecala ovako
šta šta... nema tu neplanirano... neko je za vas iplsnairao... ko zna za što je to dobro....
hajde gavu gore i veselje na sve strane...
pa ženo ti si trudna, zavidim ti
Čestitam!!!!
Šta je Hanady, bacaj se u akciju
22.03.2011, 11:33
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: ivanasa
znas kako inace kazu, kad je svekriva ostrokondja onda je snaha neka fina i obratno, e sada kod mene i moje nisam bas sigurna tu smo negdje i jedna i druga. najbolje smo kad je svaka svojoj kuci
22.03.2011, 11:35
Hanady RR
18727
vjetuj n-n opičilo me ovo porljeće koje je samo datumski došlo... plaho sam se naložila
i još svaki dna nova trudnjača na forumu sa ove teme... prosto sam skontala da mi je najljepše bilo dok sam trudna... ama i oni dnai sa djecom u kući...ona godina... hej sad bih se potpisala tako život d ami porđe
N_N
1860
Mene sad sveki preko msn-a pita kad će još jedno unuče i nabacila ovog smajlija Reko bježi tamo, mijenjaj temu ili će mi iznenada nestati struje
E BTW, da se pohvalim ode B na 2 dana kod njih , radujem se spavanjuuuuu
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
bas mi je drago za anelka, a imamo do subote ukupno 10, samo sto sada idemo dva puta podijelila dr u dvije doze da ga ne opterecava
a ja cekam sliku te zunze nove a nigdje je
22.03.2011, 11:36
R&T@
5982
Hanady, pazi da ne pozuris pa da pokvarimo potpis
Rekle smo 2012.
22.03.2011, 11:37
Malenaoduvijek
5237
vjetuj n-n opičilo me ovo porljeće koje je samo datumski došlo... plaho sam se naložila
i još svaki dna nova trudnjača na forumu sa ove teme... prosto sam skontala da mi je najljepše bilo dok sam trudna... ama i oni dnai sa djecom u kući...ona godina... hej sad bih se potpisala tako život d ami porđe
od sutra i vrijeme ce biti kako treba, barem kazu
a prosle dvije godine od carskog, imas zelju, volju i sve ostalo nista ti ne stoji na putu
22.03.2011, 11:38
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Rekle smo 2012.
hajd dobro strpit ću se... samo ja sma nam bila pomjerila i na 2016... al opet hajd dobro 2012
22.03.2011, 11:39
Anoniman
Hanady hajde i ti sta ti fali, jos jedno, vidis cure velike ima da ti u svemu pomazu
A najvise na onoj temi TRUDNA SAM bih voljela da vidim da ova Felix napise , toliko se zanećala, da jedva cekam da napise da je i ona u "vanrednom stanju"
22.03.2011, 11:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
bas mi je drago za anelka, a imamo do subote ukupno 10, samo sto sada idemo dva puta podijelila dr u dvije doze da ga ne opterecava
drago mi je da ide i kod vas na bolje N-N dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces. Ja sam juce vidjela da moj A. nemoze nigdje bez mene sve super dok mu se ne zadrijema, cak lopov nije joj htjeo ni jest , ni pempu presvuci. Cim sam ja dosla jeo, presvukla ga spavao.
22.03.2011, 11:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Hanady hajde i ti sta ti fali, jos jedno, vidis cure velike ima da ti u svemu pomazu
A najvise na onoj temi TRUDNA SAM bih voljela da vidim da ova Felix napise , toliko se zanećala, da jedva cekam da napise da je i ona u "vanrednom stanju"
mozes vidjeti samo trudna sam, i za par nedelja nisam vise trudna... Bolje po vama da nisam trudna nebi me se nikad rijesile vise ovako bar mozda me se rijesite nekad u buducnosti dok anel poraste sta znas!
Al, cisto sumnjam da ces Ikada vidjeti obadvoje Nije meni lose ni vako
< Poruku je uredio felix -- 22.3.2011 11:42:03 >
22.03.2011, 11:40
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: tajra
Rekle smo 2012.
hajd dobro strpit ću se... samo ja sma nam bila pomjerila i na 2016... al opet hajd dobro 2012
Pa eto taman, visinske pripreme mogu početi Ja ću da vas bodrim
22.03.2011, 11:41
Hanady RR
18727
slažem se sa tobom, al nemoj nikome reći...ona se malo ljutne na to a ja ne volim kad mi se drug ljuti pa ja sve pričam kako ona kaže...
zato mjenjam temu....
22.03.2011, 11:41
Anoniman
Sram te bilo Felix, sad mi fali onaj smajli sto onog drugom mlati palicom po glavi
22.03.2011, 11:42
N_N
1860
N-N dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces.
Samo da operem prozore i ispeglam store (joj sad će me tajra mezit' ) i ništa više neću da radim naredna 2 dana!!
22.03.2011, 11:43
Anoniman
Sram te bilo Felix, sad mi fali onaj smajli sto onog drugom mlati palicom po glavi
sto si trazila to si dobila nebi se mi dugo radovele 100%. ! Al necemo o tome .... Mada sam vjerovale ili ne ocvrsnila(ogluhavila) na to
22.03.2011, 11:44
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: MALA1994
drago mi je da ide i kod vas na bolje N-N dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces. Ja sam juce vidjela da moj A. nemoze nigdje bez mene sve super dok mu se ne zadrijema, cak lopov nije joj htjeo ni jest , ni pempu presvuci. Cim sam ja dosla jeo, presvukla ga spavao.
felix najbolje je to kao kod mene u neznanju u dvije godine dvoje djece, nisi se ni snasao sa prvim kad drugo i nema onda neces nego tu je i gotovo.
22.03.2011, 11:45
ivanasa
253
hahahaha...ma pokusavam da ojacam i zbog drugih stvari al jok nece pa nece ...... ih hanady pa bome kako si krenula sa pricom uskoro te vidim tamo na trudna sam ..a sta ti fali?ih daleko je 2012..ubrzaj ti to malo...
22.03.2011, 11:46
Anoniman
Ma ja bih odmah posle ovog jos jedno i opet jos jedno i sve tako, a da se razumijemo obje trudnoce su mi visoko rizicne, obje trudnoce strasne kontrakcije, sa Anom tezak porod, ali kad ti se nasmije i kad te pocne ljubiti, maziti, zvati ma sve se to zaboravi. Samo nek su oni nama zdravi. Ja sam rekla dok god imam uslova ja cu da radjam, djece nikad malo
22.03.2011, 11:47
megi
935
n-n kakvi prozori i zavjese moja cura je bila kod nane ma ja nista osim usisavanja radila nisam, odmarala, spavala ono malo vremena slobodnog sto sam imala
Lady nadam se da si se fino ispricala sa bambi,
Tajra obleka je za 10, bas mi se svidja haljinica, moja ih nije ljubitelj cim joj obucem ona tegli i govori skiniiiiiii mozda se sta promjeni do rodjendana Hannice jos jednom cestitke, ma sve ce to da se poslozi, ma bice super razlika
22.03.2011, 11:48
Anoniman
Hanady ako sad krenete u akciju, da odmah potrefite eto bebe taman za Novu 2012 godinu