cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

25.03.2011, 23:12

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moj mm mi slabasan nista od bracnih obaveza pa mogu malo i oceifiti na rr a tamam mi menga prosla...user posted image user posted image user posted image

Hahahahaha ja sam tad najgora, tad nema moze-ne moze mora user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.03.2011, 23:14

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

a da ga vidis skukao mi se ma ne moze on ni prstom mrdnuti mesciniuser posted image user posted image user posted image a kamoli da izvinesuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

25.03.2011, 23:17

clock-img

Anoniman

ne znam sta da vam pisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 23:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

a da ga vidis skukao mi se ma ne moze on ni prstom mrdnuti mesciniuser posted image user posted image user posted image a kamoli da izvinesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image evo i meni ga zao user posted image user posted image .....
Neka tebe na rr user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.03.2011, 23:19

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: noa

ne znam sta da vam pisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al morala si uljetit user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.03.2011, 23:20

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

user posted image user posted image user posted image user posted image evo i meni ga zao user posted image user posted image .....
Neka tebe na rr user posted image
Ja ti kontam malo se popravila sad cu u akciju da bolje slajm izbacim kad ono nista drz se prospana ajd zivili

clock-img

25.03.2011, 23:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

Al morala si uljetit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ne merem s tobom i apotekarkom o sexu pricatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de mjenjajte temuuser posted image

clock-img

25.03.2011, 23:25

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Sto bona s nama nisam ja kriva sto je moj mm harao po Hercegovini prosle godineuser posted image ....

clock-img

25.03.2011, 23:28

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nemos nemos user posted image user posted image user posted image

U mene ofalilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.03.2011, 23:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nego, odoh ja ovu kvrzicu razbijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa, laku nocccccccc

Jesam budala boze sacuvaj, s cim se ja zahebavam.....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.3.2011 23:30:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.03.2011, 08:07

clock-img

Anoniman

Sta ste se usavale....budjenjeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2011, 08:11

clock-img

ivanasa

pencil-img

253

ima nas i budnihuser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

clock-img

26.03.2011, 08:21

clock-img

Anoniman

Jutro!

Mi smo probudjeni u 7 sati, uzasssssssssssuser posted image
Hocu da spavammmmmmmmmmmuser posted image
Ljudi koje zivotinje zive u nasem ZOO vrtu, vodila bih princezu pa me zanima jesu li sta egzoticnije od gospodje krave doveliuser posted image

clock-img

26.03.2011, 08:45

clock-img

Anoniman

sahara ako mislis na pionirsku imaju zebre, majmuni, medvjedi, deve, paunovi, patke, koze i jos neke user posted image

ivancice ljubac za drugara user posted image

clock-img

26.03.2011, 08:55

clock-img

Anoniman

jutro
anel mi sinoc imao turuuser posted image oko 2. sata 38,6 dala mu ipubrufen i spala oko pola 3. jeo i zaspo.Nije grlo, ne kise ne curi nos. neznam sta mu je bilouser posted image user posted image
Od jutros je evo bolji nije se vracala i nadam se da nece . jesam se bila prepala

clock-img

26.03.2011, 09:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

probudjena u 7 i presretna sto nisam u 6 kao u zadnje vrijeme. jos malo pa cemo na mali izletuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.3.2011 9:01:16 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.03.2011, 09:05

clock-img

Anoniman

evo nekad se ukakio do vrata i to proliv rijetko je......

clock-img

26.03.2011, 09:15

clock-img

Anoniman

E bem mu misa felix, moguce da je neka viroza dok je proliv. Ljubi nam druga user posted image

Lady draga hoces da ti nadjem datum kad si htjela kod ginekologa, a??? Ma nije to nista strasno ja po cijelim preponama i sa jedne i sa druge strane imam kvrzice, dok sam bila mladja govrili su mi da je od neuhranjenostiuser posted image , pa kao svak to ima, ali se svakom ne vidi, posle i sa Anom u trudnoci i posle poroda, a i sada imam i sve je za 10, papa super. Cista da je ne bi je tako lako osjetila, one su malo dublje, moguce od prehlade da su ti se zlijezde malo pojavile, mislim da nije nista strasno.

Misli li ovo sunce izlaziti, sta je ovo tmurno user posted image , ja htjela dijete u pionirsku voditi posto nam tajo mora do poslauser posted image , pa nista od odlaska van Sa.

clock-img

26.03.2011, 09:26

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi idemo malo u travnik, jedva cekam, odoh nas sprematiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.03.2011, 09:26

clock-img

Anoniman

pa nije bas klasicni proliv proliv onako srednje je...
Opet je malo vruc,. al ne kontam user posted image znaci i sinoc kad je bio vruc bio je po celu,licu nogama rukama sav znaci.A inace znaju none biti samo hladne a sinoc je sav gorio sta je to znal tko?
On je horan jede, igra se al je vruc .....

clock-img

26.03.2011, 11:30

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Dobro jutro, milo moje...

Moje curice prave haos i mene ignorisu, pa ja da "virnem" na RR..

I onda let u krevet, svetriuser posted image

Felix, mozda je Anelu krenuo novi zubic...
simptomi "smrde" na touser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.03.2011, 11:42

clock-img

Anoniman

skoro sam zavirivala tj pokusala prstom sta napipat pa me ujouser posted image . Ne vidim nista sem da je cetvorka druga izbila , samo ..
evo ga voza mede u auticu  , nismo isli van puse vjetar jako ....

clock-img

26.03.2011, 12:33

clock-img

dafri

pencil-img

1097

pozz,
nama došao jedan drug,nismo se dugo vidjeli i dvije noći smo u gradu do sitnih sati a cura naravno u sedam ustala,ne ide jedno s drugimuser posted image user posted image
danas nam dolazi još jedan prijatelj i već su šeme za gledanje utakmice,ne znam kako ću preživiti,naravno mogu ja da ne idem user posted image
felix i meni miriši na zub,mi odavno čekamo trojke

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

26.03.2011, 13:04

clock-img

Anoniman

opet tura raste dala sam sirup,user posted image i kakio je skroz rijetko i smrdi uzas.
Nadam se da ste upravu za zube.

clock-img

26.03.2011, 13:29

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: felix

jutro
anel mi sinoc imao turuuser posted image oko 2. sata 38,6 dala mu ipubrufen i spala oko pola 3. jeo i zaspo.Nije grlo, ne kise ne curi nos. neznam sta mu je bilouser posted image user posted image
Od jutros je evo bolji nije se vracala i nadam se da nece . jesam se bila prepala

a joj baš mi je žaouser posted image miša mu i tura više,ili su zubići ili je neka viroza,čuvajte seuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Zadnji članci

article-img