IZVORNA PORUKA: Lady26
A isto da mi zaspe iza 22h dobila bih slom zivaca cini mi se....ne dao Bog da mi se ovo vrati pa da mi promijeni Lana spavanje ali tako je...valjda gdje sam navikla da je do 9 u krevetu....
Ne poznajem Anela i ne poznajem tebe kakva si (strgoa, popustilja i sl.) ali ja bih sve pokusala da ranije ide spavati, makar oko 22h, ja sam takva, volim da se zna red i trudim se da ga uvedem, nekad pretjerujem i kazem sebi da ohanem, ona je jos beba ali ako joj sad popustim ode sve u helac....
Zaspo na jedvite jade. Zao mi ga al vala mora sat sat ...uglavnom od sutra okrecemo novi list, rano mu se dizat i meni pa neka kenka caci svom briga me zaboli.
Kad rano ustane spavat mu je max oko 2. do max 4. i budjenje al dzaba uvecer prije je spavao max do 23. sata nije prelazilo.
Al kako se vrijeme ovo prokleto pomjerilo on jedva zaspi iza 23. sata .
Sinoc me odveo u spavacu , i tamo da legi , vrtio se neki 15min. i zaspo.
Ja sam stroga i previse mada se mozda nekome ne cini, cak me mm zna ruziti sto sam takva kakva jesam.
Nedam neke stvari jednostavno ne mogu, bude i meni posle zao sto sam se izderala ga njega sto sam ga pucnila po guzi,kaznila sa sam bude u sobi dok ne usuti al nemoze drugacije.
I mene dusa boli al moram.
Navecer nece da zaspi prije kao sto, rekoh jedn0 3 puta se desilo da je zaspo oko 21. oko 22 budan horan i dernecio do 1,2 dok nije zaspo.
Meni je taman do 22 pa hajd neka i 23 al ovo sad sto radi mi se ne svidja nimalo
Jedina jadan moja zabava je rr

jedino tu i tam virkam kad mogu.Jer je lap. upaljen citav dan na stolu.
I BB. sto pogledam al nista ne cujem od njega sta se desvala
Al film, neki pogledala nisam kako sam rodila :(