Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mala86 evo copy-paste post od noe zdjelica suhih smokava(kod nje su bile neke velike pa su 4 stale u zdjelu) zdjelica šecera sve preliti vodom da prekrije i to kuhati dok postane sirupasto nije ograniceno koliko se moze piti.
31.03.2011, 09:17
marinčii
4750
ej drage moje sad sam se čula sa felix ona još čeka neke nalaze,Anelko nam ima bronhitis mora na inekcije i na inhalacije ,
31.03.2011, 09:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii
ej drage moje sad sam se čula sa felix ona još čeka neke nalaze,Anelko nam ima bronhitis mora na inekcije i na inhalacije ,
e baš mi je žao, ma dobre su inhalacije to će mu pomoći i nije nešto strašno ali injekcije fuj fuj jadna guza mala
31.03.2011, 09:27
chuci
804
jutro svima baš mi je žao bolesnih bebara
moja je tamam malo prizdravila, iako još kašlje ponekad.
noa i meni je 4.4. rođendan jesi se to ti uprpila godina
31.03.2011, 09:28
Lady26
9177
A hebem mu.... Pa svako malo nesto.... Anelko
31.03.2011, 09:28
bebacha
1170
Jel zna neko od kojeg mjesca se smiju davat smokve.jesul alegren.napravila bi alenu ovaj sirup al neznam dal smije
31.03.2011, 09:32
Anoniman
e stvarno vise
ivanice...obleka je super
31.03.2011, 09:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
Jel zna neko od kojeg mjesca se smiju davat smokve.jesul alegren.napravila bi alenu ovaj sirup al neznam dal smije
ja mislim da nisu...osim sto ce se ukakati dozavrata
31.03.2011, 09:33
chuci
804
ja našla da piše smokva može sa 10 mjeseci
ali to je svježa
suha ne znam kako se pravi. da li se šta dodaje. možda šećer i ne znam u šta se ono uvalja da bude bjelkasto, da li je to brašno. možda da opereš lupam ne znam šta je ono okolo i kako se suše smokve
31.03.2011, 09:41
mama2009
2192
ja sam davala D sa 8 mjeseci smokve
31.03.2011, 09:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci
ja našla da piše smokva može sa 10 mjeseci
ali to je svježa
suha ne znam kako se pravi. da li se šta dodaje. možda šećer i ne znam u šta se ono uvalja da bude bjelkasto, da li je to brašno. možda da opereš lupam ne znam šta je ono okolo i kako se suše smokve
moja pokojna nona je kuhala suhu smokvu u moru tj morskoj vodi...tako ih je konzervirala...ja sam vazda mislila da su zato bijele ...a one se ne secere...slatke su same od sebe
31.03.2011, 09:57
chuci
804
sad glupansko pitanje dadada kako u morskoj vodi? zar neće biti slane
31.03.2011, 10:01
Anoniman
Suha smokva sama pobijeli susenjem, ne uvaljuje se ni u sta . Ja sam obicne davala od nekih 7-8mjeseci, a cim je nestalo obicnih presla sam na suve i Ana ih obozava.
Felix bas mi je zao Anelka, drzi se draga i zelimo brzo ozdravljenje
31.03.2011, 10:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci
sad glupansko pitanje dadada kako u morskoj vodi? zar neće biti slane
kratko se ubace da bi se ubile sve bajkice i konzervirale...one su toliko slatke da se ta sol ni ne osjeti...i vazda sam mislila da su od te soli bijele izvana...ono, kao brasno...da je to sol ...a sad ne znam ni sama...jer se pitam kako ih u hercegovini suse tj. konzerviraju...mislim gdje nema mora...i zasto su i tamo bijele ...a nona mi nije ziva da je pitam
31.03.2011, 10:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Suha smokva sama pobijeli susenjem, ne uvaljuje se ni u sta . Ja sam obicne davala od nekih 7-8mjeseci, a cim je nestalo obicnih presla sam na suve i Ana ih obozava.
a kako ubiju crve koji su haman u svakoj smokvi kada se susi i ostale bajkice...smokva se mora susiti na suncu...a normalna pojava su muhe i etc....jedino da ih prskaju
31.03.2011, 10:08
Malenaoduvijek
5237
jutro zene,
kakve ste mi vi jutros,
vidim puno bolesnih bebaca, bas mi je zao
a sta je to sa anelkom, pa sad i bronhitis
duse drage
e sinoc ostadoh duzna odgovor
jelena, dadada, lady danas u podne sastanak idemo u zivot, moze!!!!!
nadam se da iz sa nisam nikoga promasila
moj Igor nocas poceo da kaslje i to zrelo kAO da kaslje vec 7 dana, probacu onaj caj da mu dam a ako nastavi sutra idemo kod dr nema mi druge
da se ovo vrijeme hoce stabilizovati, gripe prosle ali sva djeca prehladjena nidje veze stvarno
31.03.2011, 10:10
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: jelenaT
ja svojima nisam davala smokvu jos nikad nesto me bilo strah kontam prejaka
31.03.2011, 10:11
Lady26
9177
Ja Lani nisam davala nista od tog suhog voca ....trebala bih poceti jel de? Joj jesam, ja k'o sa marsa da sam pala....nigdje izvan okvira, nista novo da probam, sve vrtim jedno te isto....
31.03.2011, 10:13
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja Lani nisam davala nista od tog suhog voca ....trebala bih poceti jel de? Joj jesam, ja k'o sa marsa da sam pala....nigdje izvan okvira, nista novo da probam, sve vrtim jedno te isto....
moj favorit su suhe kajsije, njih moji vec dugo klopaju ( a pune su i zeljeza i betakarotena) kazu da imaju vise zeljeza od spinata. a jeli su i suhe sljive i grozdjice u kompotu.
31.03.2011, 10:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
jutro zene,
kakve ste mi vi jutros,
vidim puno bolesnih bebaca, bas mi je zao
a sta je to sa anelkom, pa sad i bronhitis
duse drage
e sinoc ostadoh duzna odgovor
jelena, dadada, lady danas u podne sastanak idemo u zivot, moze!!!!!
nadam se da iz sa nisam nikoga promasila
moj Igor nocas poceo da kaslje i to zrelo kAO da kaslje vec 7 dana, probacu onaj caj da mu dam a ako nastavi sutra idemo kod dr nema mi druge
da se ovo vrijeme hoce stabilizovati, gripe prosle ali sva djeca prehladjena nidje veze stvarno
Mi smo tad u krevetu ...hvala na pozivu
31.03.2011, 10:17
Malenaoduvijek
5237
Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image
vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Lady26
moj favorit su suhe kajsije, njih moji vec dugo klopaju ( a pune su i zeljeza i betakarotena) kazu da imaju vise zeljeza od spinata. a jeli su i suhe sljive i grozdjice u kompotu.
Danas fakat idem u kupovinu...skuham kompotic, ima i sokic a i obrok...
Anoniman
dajem ja A. sljive, marelice, smokve, grozdjice i ono...kako se zove...sto se daje umjesto uvinog caja...sada hit zaboravih
Lady26
9177
Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image
vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale
Eh eto....ja je ne bih vise zvala
31.03.2011, 10:18
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: dadada
dajem ja A. sljive, marelice, smokve, grozdjice i ono...kako se zove...sto se daje umjesto uvinog caja...sada hit zaboravih
Brusnica, ne spominji odmah mi nije dobro...koliko sam je popila u trudnoci...
Moram jos malo ofirati mm , ja ga skoro poslala da kupi jednu kasicu od kajsije da pomijesam kuci sa bananama i jabukom, zove om mene iz mercatora i nabraja sta sve ima....bla bla bla, marelica, bla bla bla, kaze nema ti te kajsije moze li nesto drugo, ja Voljem ja svog muzeka