IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: chuci
jutro svima
moja je oko 85-86 visoka, mislim
nisam je odavno mjerila
ima 18 mjeseci i oko 11 kg
a mene boli briga što još nije utrostručila porođajnu težinu (3900 se rodila). većinom zdrava, vesela uvijek mašAllah, jede redovno, sve što je na ponudi mašAllah, a ako nije gladna neće ništa pa ni čokoladu.
nama je novo što smo bacili pipu jučer.
mi je nagovorili da baci pipu kroz prozor u park (mi na 3 spratu) kao bacila je maci. i jučer je uz 300 objašnjavanja zaspala dva puta u toku dana i navečer bez nje. hB nije plakala, samo je pital agdje je i onda ponavljala za mnom objašnjenje sjećaš se da si bacila pipu u park maloj maci. ti si velika tebi ne treba pipa, maca je mala njoj treba i tako po nekoliko puta. Recite mašAllah neurekla se, duša mamina
Meni se cini da ce moja prije pelene skinuti nego pipu halaliti
isto ovako, MM je dudu nosio do 4 god a ja do 5 god. jedva se rastala s njom. A. sve diraj al dudu ni slucajno

neka ga nisam uplanu ga jos odvikavati.
I ovako slabo spava jos da dude nema nebi nas nidje bilo.
Evo zaspo i ja jedva gledam morat cu malo lec
Lady, pa i nel je mrsavica Bogami Mog pa kad ga nosim na boce sva djeca su rambe prema njim

tj krupni i visociji sta cu ja takav je kakav je .
Cak, nas mesaju

neki dan seka bila snama a njoj ce prijatlj. ej kao vidjela sam ja tebe neki dan u boln. ti cuvas malu curicu

slatku. Kaze seka ma ne pomjesala si me ma nisam kaze objasni gdje je vidjela u koliko sati kad ce seka pa nije cura vec je musko

eto kus vise
Sto kazes neobazirem se dok mi sveki ne kaze,ima naviku ono kad je bolestan rec joj jest mi nesto usitnio

smrso....Vidi nemoj mu nositi te helankice jos vise izgleda mrsaviji, ...Eh, tad piz

i zabrinem se.
< Poruku je uredio felix -- 4.4.2011 11:14:15 >