tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danas ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkice ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendan noa: necu necu ja:sram te bilo plakat cu noa: pa neka paces
ko zna sta meni moj A. govori
Noa, kraljica
Isto, dadada, vjeruj mi i tebi tvoj misli
A, vidis koliko sam spremna, nikad nisam do ova doba "corala" na RR
Cekam 00:00 i odoh da je ljubim i bas me briga ako se probudi, moj bananoklepac
04.04.2011, 23:46
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: dadada
Gdje ono ima sutra roštiljada da dođem
...haj skupa cemo ici za mirisom cevapa
kad se uvalimo , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcija jooooooooooooj ogladni
Bujrum Ima mjesta da nas je dvjesta
A i mesa... Mm samo govori:"Malo je, zeno, da ne zafali "i povecava broj kilograma na spisku
04.04.2011, 23:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Gdje ono ima sutra roštiljada da dođem
...haj skupa cemo ici za mirisom cevapa
kad se uvalimo , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcija jooooooooooooj ogladni
A Riana obara rostilj
fino si ti to sve zamislila
a kad smo vec kod hape...ja izgleda jos smrsala ...moram drzati dugme u liftu da ne iskoci ...a to sam morala dok sam bila mala ...inace profura ..a sve zbog NEkila ...kukuuuuuuuu
04.04.2011, 23:50
Anoniman
na temi šta sutra kuhate tajac- svi kod tajre ..ja čula da će kiša da nam neće sijelo raŠćerat odoh leć pa-pa lijepo spavajte bez buđenja
04.04.2011, 23:51
milenium
6133
tajra jel gotov kolač,moj se taman ohladio ako me mm ne izvede nigdi eto i mene na ćevape
04.04.2011, 23:53
Anoniman
moram još da ovo kažem dadada dobar ti onaj kupaći de nam stavi i ovdje sliku da žene vide na koga je Andrej pa neće da jede
04.04.2011, 23:55
R&T@
5982
Dadada, daj one bubnjeve sto rastjeraju oblake
P.S. Samo nemoj one sto prizivaju
Postat ce mi gosti vegeterijanci... u frizideru samo salate
04.04.2011, 23:56
Anoniman
moram još da ovo kažem dadada dobar ti onaj kupaći de nam stavi i ovdje sliku da žene vide na koga je Andrej pa neće da jede
04.04.2011, 23:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Dadada, daj one bubnjeve sto rastjeraju oblake
P.S. Samo nemoj one sto prizivaju
Postat ce mi gosti vegeterijanci... u frizideru samo salate
ne smijem...kad god sam ih stavila jos gore vrijeme ...nece bit kise...pusti njih
04.04.2011, 23:58
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: milenium
tajra jel gotov kolač,moj se taman ohladio ako me mm ne izvede nigdi eto i mene na ćevape
Zovem ja Elmu danas i ne javlja se... U glavi vec crni scenario Kad dodje poruka: U koliko sati? I to je sve... A mene ubi znatizelja
Milenijum, ako si i malo malcice kao ova moja "aprilka", jadna mu majka, ako te ne izvede
05.04.2011, 00:00
R&T@
5982
Odbrojavanje je pocelo Ako se ne javim, znaci da sam je probudila
05.04.2011, 00:02
Malenaoduvijek
5237
jeli to i tebi sutra odnosno danas rodjendan!?
05.04.2011, 00:03
Anoniman
SRETAN RODJENDAN DRAGA NASA RIANA
05.04.2011, 00:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
jeli to i tebi sutra odnosno danas rodjendan!?
I TEBI MILIENIUM Happy B-Day
05.04.2011, 00:05
Anoniman
evo stavih čačkalice da ne zaspim samo da malenoj Riani čestitam današnji dan, sve najbolje u životu želi ti teta Breskva i Alim danas nam je divan dan, divan dan...
05.04.2011, 00:08
Malenaoduvijek
5237
Sretan rodjendan maloj Riani
a i milenium tebi takodje sve najbolje
05.04.2011, 00:12
milenium
6133
Milenijum, ako si i malo malcice kao ova moja "aprilka", jadna mu majka, ako te ne izvede
e ovo si dobro pogodila
hvala MALA ,hvala dadada dadada daj nam pokaži taj kupaći ubi nas znatiželja ko mačku
05.04.2011, 00:14
R&T@
5982
Hvala, mile moje...
Ja je izljubih i napricah joj svasta , a ona nesto promrlja Nadam se da nije:Mama, pukla si"
I sva sam se istopila...
Moja mala mrvica i veliki razbojnik je uz mene 24 mjeseca
05.04.2011, 00:58
mama75
2257
Tajra sretan rodjendan Riani! Nedostajaces nam na ovoj temi Imas mahanje od mene i vidimo se za koji mjesec na "faze dvogodisnjaka"
05.04.2011, 00:58
iv@ncica
2115
sretni rođendani milenium i riani i ovdje..tamo s am vam cestitala fino ;))))
i ja pravim ukrase za tortu nek se suse..sutra je nađiđam i zavrsim ....valjda c e valjat ;)))))...sad spremanje za posao..ovi aprilci su bas zloce ;))))
05.04.2011, 07:51
chuci
804
dobro jutro svima evo da se i ja nekad prva zapikam
mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.
05.04.2011, 08:28
Anoniman
Dobro jutro,
Tajra, nadam se da imas backup plan
A vidim da nas na fin nacin "NEKI" tjeraju s ove teme ...dobro...dobro...necemo vam vise smetati..papa
05.04.2011, 09:17
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: chuci
dobro jutro svima evo da se i ja nekad prva zapikam
mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.
moja jos koristi pipu al samo kad hoce zaspati, preko dana je nikada ne uzima, ja ne forsiram jos odvikavanje, mozda cemo tek na ljeto
05.04.2011, 09:41
Nunny
655
tajraaa ljubni rijanu od nas zelimo joj sreeecan rodjendan i sve najjjljepse evo joj A. pjeva gan gan
05.04.2011, 09:48
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: Lady26
Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta... Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi... A dorucak je pojela - voce....
a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila. probajte joj to dati da barem nesto pojede
mrkvice, komoraca sa krompirom.
mozda joj zubici rastu pa nece nemoj se nervirati
pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru
To moze s tvojom L. i moze s mojom T.
R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljena
istoooooooooo, Lana od petka nece rucak....stavi zalogaj i drzi zatvorena usta po minutu-dvije-tri dok meni ne pukne film....hranjenje po 1h, juce je teta i mm hranili od 3-4 i ja ga nazvala rekla koliko je god pojela nek je ne sile vise ja cu je nahraniti, meni je oko 6 pojela fino pure sa abc i svjezim sirom...onda smo isle u setnju, skoro 2h smo bile vani....