cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

05.04.2011, 21:49

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Vecerrrr user posted image
I ja bila na kafii sa dragim drustvancemuser posted image ,dosla kuci,vecericu spremila sa dragim i djecaka smjestili u krevet a nas dvoje trazimo neki filmic da gledamo...
Joj dermatitisiuser posted image
Ja cu sutra kod doktora i traziti uputnicu za dermatologa...
Znate li je li se to dugo ceka?

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

05.04.2011, 22:06

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Amani12

I ja bila na kafii sa dragim drustvancemuser posted image ,dosla kuci,vecericu spremila sa dragim i djecaka smjestili u krevet a nas dvoje trazimo neki filmic da gledamo...

amani ti si iz sa jeli tako, dermatolog ti je u cemalusi i koliko ja znam ne narucujes se, rade u dvije smjene, barem je tako bilo, provjeri

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.04.2011, 22:08

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: teacher75

mala1994, nemoj mi reci da si i ti bila na bazaru a da se nismo upoznaleuser posted image

nisam bila, ali aBd planiram na slijedeci doci da napravimo pometnju moja dva djecaka i ja

clock-img

05.04.2011, 22:09

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: noa

mala napisi ti taj recept negdje na temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam spinata ko u prici a pravim ga na samo jedan nacinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam ja vise recepata, ima ih dosta izbrisace ih ako budem pisala sve na temi, poslacu i tebi pp

clock-img

05.04.2011, 22:10

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Jesam draga.
Znaci samo s uputnicom i gore...
Ma vakat je vise,dosta mi krema i kremica i flonidana non-stop...
Ljubi djecake,cula sam da su pravi sarmeri user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:13

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Cekas samo da dodjes na red, a obicno nema guzve...dr je radila prosle godine samo prvu smjenu, sad mi nemoj vjerovati ipak je godina dana prosla...Pricamo o dr Knor....znci objasnile smo ti, gdje je Bata kod vjecne vatre u zgradi preko puta na dnu je dermatolog, zeljezna velika plava vrata...ili ako je lakse preko puta BKC, sportske radnje i one knjizare...jesam te zbunila user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 22:14

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala1994, nemoj mi reci da si i ti bila na bazaru a da se nismo upoznaleuser posted image

nisam bila, ali aBd planiram na slijedeci doci da napravimo pometnju moja dva djecaka i ja

Ja cu ostaviti Lanu kuci a pik cuvam Luku user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 22:15

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Ma kristalno jasno,hvalaaaa user posted image user posted image user posted image
I slijedeci put mi povedi curicu,obavezno user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:15

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Jesam draga.
Znaci samo s uputnicom i gore...
Ma vakat je vise,dosta mi krema i kremica i flonidana non-stop...
Ljubi djecake,cula sam da su pravi sarmeri user posted image user posted image user posted image

najbolje ti je, evo i lady ti je objasnila jos bolje gdje je.

user posted image user posted image user posted image

ljubi i ti svog

clock-img

05.04.2011, 22:16

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Lady26

obecavas, moze sto se mene tice, a cunami neces da cuvas jeliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

obecavas, moze sto se mene tice, a cunami neces da cuvas jeliuser posted image user posted image user posted image

Pa kad on nece, cunami fura svoj film user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 22:38

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Pa kad on nece, cunami fura svoj film user posted image user posted image user posted image

danas je malo sjedio kod dede kad je ustao to se ne desava cesto user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:09

clock-img

N_N

pencil-img

1860

B dobio prve batine večeras..... user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

05.04.2011, 23:10

clock-img

edijevamama

pencil-img

141

moj maleni 3godine i dobio je osip po rukama a sad se prosirio i po nogama, jako ruzno izgleda, nekakva ruzicasta hrapava koza a u pocetku su samo tackice pune nekakvom prozirnom tekucinom.Bili smo dermatologu i dobili afloderm, medjutim nista mu nije bolje cak se i prosirilo.
Citam o dr,Knor mozete li mi reci gdje s nalazi, jeli privatnik ili se ide na uputnicu njoj?

clock-img

05.04.2011, 23:12

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

A joj mama,mama user posted image
Sto si nam dirala djecaka slatkog user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:18

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Čekam evo 2 godine da prestane provoditi svoje user posted image user posted image
Ma danima nas "ubi" sa motorom. Čim dođemo kući zaleti se u garažu da dira, gleda, penje se na motor. Uvesti ga u kuću je postalo nemoguća misija samo izgovara: "mooootooot, moootooot, mooooooooooooooooooootoooooooot" i krokodilsk suze. Vrhunac je bio kad je počeo rušiti sve po kući i bacati se po podu i izvijati user posted image user posted image  Eh reko, dosta više! Uberem šipku, i pucnem ga par puta, zagalamim ma više nije spomenuo MOTOT user posted image  

clock-img

05.04.2011, 23:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: N_N

ako su tek prve onda mogu mislit kako te naljutiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:23

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Čekam evo 2 godine da prestane provoditi svoje user posted image user posted image
Ma danima nas "ubi" sa motorom. Čim dođemo kući zaleti se u garažu da dira, gleda, penje se na motor. Uvesti ga u kuću je postalo nemoguća misija samo izgovara: "mooootooot, moootooot, mooooooooooooooooooootoooooooot" i krokodilsk suze. Vrhunac je bio kad je počeo rušiti sve po kući i bacati se po podu i izvijati user posted image user posted image  Eh reko, dosta više! Uberem šipku, i pucnem ga par puta, zagalamim ma više nije spomenuo MOTOT user posted image  

E dusa slatka,zaboravio on i na motot.user posted image user posted image user posted image
Nemoj vise da ga ruzis mama,bit ce on super djecak.
Kako samo fino seta i drzi mamu za rukicu.user posted image
A ti draga ko da si mu sestra a ne mama.A tek S. Svaka ti cast user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:30

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

mora da je zasluzio user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:32

clock-img

N_N

pencil-img

1860

noa, jašta su, prve prave. Ma bila sam ljuta pravo, do suza me je doveo user posted image  ali stvarno user posted image

Amani12, nadam se da će više popustiti, ma gdje dobar pa na BB smo bili 15 min. jer je gospodinu palo na pamet auto i da B jozi auto user posted image user posted image  Uh smor mali user posted image  Hvala ti puno na komplimentima user posted image  a ja sam tek večeras skontala da si ti ustvari šečerlemica user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 00:12

clock-img

DM

pencil-img

2408

E moja NN-meni se čini da su moj I i tvoj B kao blizanci!
Nema ništa zajedničko sa S-k'o da su im različite majkeuser posted image
Za spavanje znaš...a i za auto-pa to je više za poluditi-samo ato i ato.....i nema šanse da uđe u kuću bez plača-ili moja ide babo ato ili vozi Iman ato(ima ono plastično sa pedalama...)u snu se dere i traži jujica-jedino taj crtani gleda i kad se razdere-nema druge nego upaliti ga-samo da ušuti! E zamisli sad 2-3 po ponoći i on se u snu dere-paji mama jujica!
Ma haos!!!!!!
Još kad mi kažu-pa veliki je, trebao bi noć prespavatiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

06.04.2011, 09:36

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Andreju i Ajni sretan rođendan i da budu uvijek zdravi i nasmijani.ljube ih Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

06.04.2011, 09:50

clock-img

sheri

pencil-img

1515

Ajna, sretan ti rodjendan! Zelimo ti sve najbolje N i mamauser posted image !
Pozdrav za generaciju!user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

06.04.2011, 09:52

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: edijevamama

moj maleni 3godine i dobio je osip po rukama a sad se prosirio i po nogama, jako ruzno izgleda, nekakva ruzicasta hrapava koza a u pocetku su samo tackice pune nekakvom prozirnom tekucinom.Bili smo dermatologu i dobili afloderm, medjutim nista mu nije bolje cak se i prosirilo.
Citam o dr,Knor mozete li mi reci gdje s nalazi, jeli privatnik ili se ide na uputnicu njoj?

Bas mi je zao, ako nije kasno, ona radi i privatno a radi i pri DZ moze se otici na uputnicu, ja sam vec gore objasnila gdje se nalazi dermatolog....

gdje je Bata kod vjecne vatre u zgradi preko puta na dnu je dermatolog, zeljezna velika plava vrata...ili ako je lakse preko puta BKC, sportske radnje i one knjizare...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

06.04.2011, 09:55

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: marinčii

Andreju i Ajni sretan rođendan i da budu uvijek zdravi i nasmijani.ljube ih Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujemo se čestitkama!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Zadnji članci

article-img