IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: Niina
jao zao mi ove felix...nit znam zenu nit znam cijelu pricu...ali procitah ovaj post njen...i pokusah se staviti u tu poziciju.. ja bih luda hodala vjerovatno. Davno su stari rekli "ZDRAV BOLESNOG NE RAZUMIJE" i tako i jeste. Istina je da covijek mora cuvati i sebe radi tog djeteta ako ni radicega drugog. Trebas biti i pozitivan, i tu srecu nalaziti u malim stvarima koje se stalno desavaju u nasim zivotima...ali lako je soliti pamet nekome drugom...kada briga okupira covjeka samo tesko se je skoncentrisati na nesto drugo.
SAVJET: Budi pozitivna koliko god mozes, tesko je, ali svako dijete nosi sa sobom neki problem, i to je normalno...treba ga samo stojicki iznijeti,
ovo isi bolje mogla reci mila.
pokusat cu biti jaka i misliti dobro
naravno da ne moze, covjek tek kad sam nesto prodje shvata o cemu mu je neko nekada govorio.
a svakome je njegova muka najteza.a mi nismo svi isti i ne podnosimo svi odredjena desavanja isto.
e da ja vama ispricam slucaj zene iz porodilista u sobi do mene.
poradjala se ona kod masica i kuka cijelo vrijeme, vristi ne da doktoru da je pregleda, nju puno boli hoce onana carski i na kraju odvede nju masic na carski.
porodila se ona u noci i sutradan treba da ustane ma nema sanse ne moze ona boli.
hajde nije to nista bitno, nego u noci place beba njena pored nje iz sveg glasa ori se odjel cijeli ona nista hrce, doziva nju kona pored i govori beba place ma nista. zena je spavala tvrdim snom nije je mogao niko dozvati jedva su je probudili, a a urla.
ovo je samo dokaz da mi nismo svi isti, neko bolje podnosi bol, neko losije, neko moze da ne spava iz noci u noc neko ne.znaci normalno je da smo razliciti i bolje je tako ne bi valjalo da smo svi isti.
ja se cesto sjetim ove zene iz porodilista i tako se slatko nasmijem, ja sam do tada mislila da nema majke koja ne cuje svoje dijete ali eto ima nas i takvih