cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

14.04.2011, 23:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

samo vici yes...yesuser posted image user posted image user posted image user posted image
bila je dobra...tesko da neko moze tvoj ot nadmasiti...al se dostojanstveno borilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

manje price...vise radauser posted image user posted image ...imas ppuser posted image

clock-img

14.04.2011, 23:01

clock-img

mama75

pencil-img

2257

eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede user posted image  user posted image Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori user posted image  user posted image  user posted image Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?

clock-img

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Eh odoh i ja....NoJa drago mi je da si se vrnula....

Tajra, polako ipak si ti zena u godinama user posted image user posted image user posted image - salim se user posted image
Pusa velika svima, laku noccccc pa pa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

clock-img

Niina

pencil-img

977

Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom.
Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana.
pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

14.04.2011, 23:02

clock-img

Anoniman

Samo da vas pozdravim i nema šanse da sve pofatam šta ste pričale-prave ste mahalušeuser posted image

eh još da vam kažem da mi moramo sad da gledamo Ajšu user posted image user posted image user posted image , Alim  kako je Ajšu vidio samo govori nađi Ajšu, pusti Ajšu kako jede supuuser posted image user posted image user posted image
Ajša mi je u favoritimauser posted image user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede user posted image  user posted image Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori user posted image  user posted image  user posted image Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?

user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro je da znam ako S. skola neupaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: N_N

dadada dovedi ga kod S na obuku user posted image  Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe user posted image user posted image  Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino user posted image  Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vala dovescu...jos mi je S. ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

clock-img

Anoniman

a đe je Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:04

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: Niina

Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom.
Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana.
pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.

Otkud sada to? Pa zar nije revakcinacija u 6. godini???

clock-img

14.04.2011, 23:04

clock-img

Anoniman

i meni su tako rekli

clock-img

14.04.2011, 23:05

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:06

clock-img

Niina

pencil-img

977

eto ne znam ni ja, nisam gledala kalendar vakcinacije nego mi ona to danas rece, a moze bit da sam je nesta pogresno shvatila. ali upisa mi u karton za vakcinu.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ja evo i onaj "karton imunizacije" uzela. Lijepo pise u 6. godini. E svasta! Samo bi ih boli, jadničci mali. Mi tu MMR jos nismo ni primili, napredno mi dijete pa ne moze jos user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

a đe je Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sram te bilo tek sad pitaš za mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

clock-img

N_N

pencil-img

1860

i meni su tako rekli

Čekaj, čekaj revakcinacija MRP do 2. rođendana?? user posted image user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:07

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču user posted image

Ja jesam prije 20-ak dana. Sve hB proslo u redu.

clock-img

14.04.2011, 23:08

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: ivanasa

uhhh cula svekrva od mm kako je filip danas nemiran bio i proziva me na fb da mi kaze kako je kod njih sinoc miran bio i da uopste ne zna kako to da je u kuci samo tako nestasan..uglavnom..ovo sam malo htjela da se pojadam,poslala mi sliku od sinoc (ona mu govori da je on bakina curica) pa da vidite user posted image

http://www4.slikomat.com/10/0414/aex-filipk.jpg

[/quotJa pošla d apročitam šta se danas izdešavalouser posted image ma bjež' bauser posted image
E ivana-ovake loknice smo mi ošišaliuser posted image user posted image user posted image
Hanady-čestitke za ćuser posted image user posted image
A sad nek' mi neko pošalje na pp šta je bilo sa felix-do sinoć sam mislila  da sam ja krivauser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

14.04.2011, 23:09

clock-img

N_N

pencil-img

1860

mama75 znači nije bilo reakcije, super hB! Moramo još i to odraditi.....

clock-img

14.04.2011, 23:10

clock-img

Anoniman

dadada dovedi ga kod S na obuku user posted image  Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe user posted image user posted image  Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino user posted image  Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vala dovescu...jos mi je S. ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?

evo sam nasla http://www.ringeraja.ba/forum/m_667822/mpage_375/key_/tm.htm

clock-img

14.04.2011, 23:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

sram te bilo tek sad pitaš za mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...

breKskvaaaaaaauser posted image user posted image user posted image i tebe sam pozelilaaaaaaaaaa

clock-img

14.04.2011, 23:11

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno. user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:12

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: tajra

Tempiraj ti muza za kraj novembra, pocetak decembra pa da dobijete jednu augustovsku mirnicuuser posted image

E vidiš ovo je stvarno tačno. Ja sam rođena u avgustu i kažu da mirnijeg djeteta nije bilo na svijetu user posted image  A znam još dječice koja su rođena u avgustu i baš su mirnice. Ma šta da vam kažem, krasni smo user posted image user posted image  

Tačno, tačno, ja imamo 2 augustovčadi-mm i prvog sina!
al' što su ovi u junu zeznutiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

14.04.2011, 23:15

clock-img

Anoniman

Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno. user posted image

ja bih da te potpisem i ja retroaktivno ispoljavam sve strahoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve hB proslo dobro al kad nesto procitam sve me strah hvatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma luda sam 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:16

clock-img

Anoniman

breKskvaaaaaaauser posted image user posted image user posted image i tebe sam pozelilaaaaaaaaaa

i ja sam vas al nemam vremena pisati samo malo čitam, baš imam poslauser posted image
evo šaljemo vam tople pozdrave s tuteuser posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

14.04.2011, 23:18

clock-img

Anoniman

i ja sam vas al nemam vremena pisati samo malo čitam, baš imam poslauser posted image
evo šaljemo vam tople pozdrave s tuteuser posted image user posted image user posted image
user posted image

srce slatkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image