IZVORNA PORUKA: dadada
salmy...imas li nekog vani....ako imas...prosurfaj po ikeinom katalogu...ima pravo dobrih kreveta, za pravo pristojnu cijenu...madrac mozes kod nas naruciti...samo nek ti neko krevet posalje ili ti dovuce...ili nek otvori kutiju pa je opet zaljepi i stavi na bus
ja sam odlucila A. ikea-in uzeti...posto mu je soba pravo mala...pa bih onaj sto je kao na sprat a ispod ima prostora za igru...a tamo sam bas nasla jedan koji se moze pomijerati...tj. dok je mali da je pri zemlji, a kasnije da se podigne..nije sad nesto woow sto se izgleda tice...al je zato jako praktican..sto mi je u tako maloj sobi najbitnije
Upravu si dadada,,ikea ima jeftinije stavri a ljepe,,i ima djecijih krevetica i veliki i mali sa ogradicama da dijete ne ispadne,
A ja sam kontala da kupim jedan na sprat za moje cure i povezem na ljeto u stan u bosni,,,dole im je mala soba a moraju obadvije u jednoj sobi spavati,,rijesenje krevet na sprat,,mada me malo strah staviti dijete na visoko da spava,,,ja sebe zamislim ustajem sanena i hocu u wc,,neznam gdje su vrata a da znam sici sa visokog kreveta,,ja sam se milion puta derala i zvala tatu da me odvede u wc,,nisam znala naci vrata,,pa pocela sam i gace po koji put da piskim