IZVORNA PORUKA: teacher75
felix, od moje prijateljice mali koji je mjesec-dva mladji od lane ima skorz dugu kosicu, jedanput ga probali osisati i nije bilo sanse, sad svi misle da je curica, ima kosu do ramena!!! ja lani uspjesno odrezem siske a pozadi i sa strane moja mama, ne vrtiv se puno. nama je problem odrezati nokte, uvijek place i vristi a necu da joj rezem dok spava, bojim se da je ne probudim
MA neces je probuditi odma prvi san kad zaspi grickalicu u ruke i rezi

ja tako A. nema sanse kad gleda prste bi mu osjekla nebi se usudila.
Al ovo me nasavjetova za sisanje ja ga necu voditi briga me vala , kome smeta nega ga nosi.
Ma pati se dere al sto mi to treba. On se znoji puno kad trce spava glava mokra , bio van ili u kuci samo zbog toga sam nista drugo.
I da evo vec danima sveki mi mozak popi

moj vodi ga odvedi ga vidi jest kosica narasla, tako ga kao poklopio pa izgleda mrsaviji

bit ce deblji kad ga osisa.
Nikad vise necu usla sam na vrata ljuta ko ris.Ona ce jel plakao ne reko smijao se

.....
A.ima kosicu isto kao mala Ana od Jelene kovrdzavu

, istu potpuno ....I bas je bio ko curica , neki dan setamo kad ce u prolazu neke cure aj vidi kao lijepe curice

ja nista samo se osmjehnu.
Mala, ma da sve je na nama uzas mi je to bilo boce,ili inhalacije ili dokt.voditi ajd ti zeno , pa se ja borim snjim a lakse da muski oni su jaci za drzat i sl. al nece