IZVORNA PORUKA: dadada
i moj otac ima novu zenu...ja imam polusestru... dugo mi je trebalo da sve to svarim...al' sam na kraju pregrizla...svasta me nesto bolilo...puno me puta povrijedio...a i ja sam njega...al je on ipak moj otac...i volim ga...vidjamo se 1 godisnje...opet mi je jako bitan...druga stvar je kad otac nece nikakav kontakt...nema potrebu...akvog bi u guzicu opalila...al vidis da tvoj pokusava
Ja neJmam nikog sem broja brata, ne znam kako bih reagovala ali mislim da bih ga prihvatila bez problema....Moj je dosta dugo krio od mene i brata da ima nekoga, ja saznam od trece strane e to me povrijedilo jako....da mi mahalci pricaju da ga vidjaju i sl.... Ja sam to brzo prihvatila a brat nije...inace je skrt na emocijama....zenu sam upoznala, onako, fina je, nije mi mrska, totalno drugacija od moje mame, sin joj je presladak, Lana mu se obraduje
Nisam ja u svadji sa tatom niti sta slicno, nego jednostavno dugo je bio vani, nekih 3-4 godine, odnosi su zahladili, bar s moje strane (ali i tu ima prica, podloga, ali ne bih u to ulazila)...., sad je tu sa novom porodicom, ima svoj zivot kao i ja....
odoh ja nadugo i nasiroko