Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I moj A je bolestan , malo kašljucanja, nosić je procurio, oči se oborile a sinoć je imao i temperaturu... Nadam se da će brzo proći
Ivančice nasmijala si me ovo sa gostima, al fakat šta će... ali eto takav je naš narod
24.10.2010, 10:50
Mya_81 RR
5531
Jutro generacijo
Ja sam malkice bolje, mada sam naotečena malkice više pa sad samo stavljam obloge, a Minja čim me vidi odmah maše rukom i hoće da me mlatne. Valjda joj neobično
I spavale smo skoro do pola 11
24.10.2010, 10:55
Ivona
931
Jutro zenice Ja vam se prislepala malo na temu,pa samo da vas pozdravim...Nadam se da ne smetam.Dugo nisam bila aktivna na forumu,pa ne znam ima li neka kategorija kojoj ja pripadam sa svojom Selenom ili trudnocom
Sad cu ja za koji dan na prinudno bolovanje,pa cu biti aktivnija
Breskva, nadamo se da će dječak ozdraviti što prije
24.10.2010, 12:15
Anoniman
Vozdrica!
Samo da pozelim sto brze ozdravljenje svim bebicama a i mamama i tatama (ivoncica), nas jos zaobilaze viroze, hvala Bogu, mrva spava a ja kontam da li da se prihvatim pegle ili da joj se pridruzim , vrijeme danas i nije bas za neku setnju, uh kad ce ili snijeg ili proljece
24.10.2010, 12:30
R&T@
5982
Pozdrav...
Moja vice: meka, meka... (citaj: mlijeka, mlijeka...)
To nam je sifra za spavanje... Laku noc, pardon dan...
24.10.2010, 12:31
Anoniman
pozdrav mi smo dobro,hb.malo nosic zezi al ide na bolje. I mi zelimo bebarama brzo ozdravljenje .....Mya,zao mi je sto zub boli al bit ce bolje imala sam takvo iskustvo al bit ce bolje nebrini..... Pusa svima..... Vrijeme je bas fuj,sto rece sahara ubilo se za izlezavanje samo .
24.10.2010, 12:51
bebana27
1642
pozdrav generacijo mi smo super ja mislim da je moj Ibrahim jedina beba koja nije bolesna i koja nema problema sa nosicem jos smo svaki dan vani setamo a on uziva u tome jos pogotovo sad kad ga mogu uzeti za rucicu i vodati od srca svim bebama zelim da sto prije ozdrave
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
24.10.2010, 12:53
niki83
2113
uh blago vam se kad imate vremena za izlezavanje, meni nedjelja uvijek puna obaveza tako samo da vas pozdravimo..veliko mahanje za mame i ... ma sta bebe... DJECU!?!
24.10.2010, 12:58
mala86
2755
cao cure
juce smo bili malo u prirodi,Leon uzivo medju kokama,pilicima,cak smo bili i u blizini konja ,Leon ganjo jabuke po basti,hranio kokice smokijem(nije im nesto ukusno,ljepse su im kifle )
jos uvijek se budi u 6,pola 7 i u snu kmezi,okrece se,nemam pojma sta mu je,luda sam zbog toga vise
nosic ozdravio ,mene jos nije proslo,ne sjecam se kad me ovoliko drzalo
sad cekam moje prijatelje tesnjake da se jave pa da se malo vidimo,jedva cekam ! joj felix nadam se da cemo se ja i mm napokon nakanit pa doc tamo,zvala bi te da se upoznamo ...
mya nadam se da si bolje danas,mene strah zubara ko !ja sam rekla(s obzirom kakav sam porod imala )da bi radije otisla kod ginica i rodila nego otisla zubaru
ivancice nadam se da su tvoji bolje
pozdrav veliki za sve veliki mame i bebice
24.10.2010, 12:59
bebana27
1642
ja sam sa Ibrahimom 24h na dan uvijek je uz mene i tako da ga ne mogu ostaviti nigdje a mm radi svaki dan tako da nas dvoje set_amo igramo se....
< Poruku je uredio bebana27 -- 24.10.2010 13:03:57 >
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
24.10.2010, 13:19
Anoniman
oj felix nadam se da cemo se ja i mm napokon nakanit pa doc tamo,zvala bi te da se upoznamo user posted image
bujrum mila ,dodji kad god oces:-))))
24.10.2010, 14:33
Anoniman
ja napokon imam dobre vijesti u vezi male rucice jos 7 dana nosimo zavoj i onda samo melemom mazati,doktor je prezadovoljan kako se rana u samo par dana popravila i ide nabolje
24.10.2010, 14:36
Anoniman
baš mi je drago marijanna, čime ste mazali do sad ranu ili ste išli samo na previjanje?
24.10.2010, 14:47
Anoniman
iv@ncice nadam se da mi je djecak dragi bolje ivona dobrodosla na ovu temu nadam se da su i ostale bebice bolje,evo i Nikola prehldjen taman mu kuham caj,recept od hanady,vidim svi ga hvale
24.10.2010, 14:50
Anoniman
prvo mazali melemom, pa se rana akomplicirala,inficirala se,pa smo zavrsili na kirurgiji gdje su mu cistili ranu i svaki drugi dan previjali i evo sad je bolje kako je tvoja beba,vidim i kod vas prehlada?
24.10.2010, 14:58
Anoniman
Inače koliko ja znam kod opekotina ne smije se mazati ni čim, da ne bi došlo do infekcije, pa me interesuje kad su doktori previjali šta su stavljali na ranu? Moj je bolje, malo ga još nosić zeza, a proći će i to...
24.10.2010, 16:13
niki83
2113
Drage mame, mozete li mi kratko odgovoriti spavaju li ova vasa velika djeca od 1.god. pa nadalje na jastucima ili ih uopce ne koristite? Mm me ubjedjuje da bismo mi N trebali nabaviti neku jastuk mali, inace spava na ravnoj podlozi..
24.10.2010, 16:19
marinčii
4750
niki mi ne koristimo jastuk još uvjek iv@nčicenadam se da je danas bolja situacija mya valjda je i zubobolja prošla ako ne želim ti da prođe što prije, marijjana drago mi je da rukica prolazi ,ljubi malog dječak svim bolesnim bebicama želimo da što prije budu bolje
24.10.2010, 16:58
Anoniman
mi smo skoro dosli iz skitnje anel zaspo umoran,isla sa svojim do binga anel se izhodao slusao,jedno sat,posle ja otisla sa sekom sprat nize da uzemem prehrane kaze on cuo od druge djece gdje vice mama.Kad je djete mene stalo vikat i zvat mama mama i samo mama.... Valjda mu dosadilo bilo,a vidi mene nema nigdje . Bas mi dan brzo prodje i lijepo. niki,mi koristimo jastuk vec odavno jednostavno ga voli nece bez jastuka da spava i to kad oce lec sam ide nosi jastuk ,i daje mi ga da ga dignem na lezaj da zaspi pored mene .Pogotovo sad kad nam je nosic u defektu nevoli na ravnom spavat
24.10.2010, 18:55
marinčii
4750
i ja razmišljam da mu kupim jastuk felix,al neka još malo bar dok ne napuni 18 mjeseci...joj nas M baš iznenađuje jučer počeo puzati a već hoda ,,ja i MM se topimo od dragosti kad ga gledamo tako je sladak dok puzi
< Poruku je uredio marinčii -- 24.10.2010 18:56:10 >
24.10.2010, 19:03
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: niki83
Drage mame, mozete li mi kratko odgovoriti spavaju li ova vasa velika djeca od 1.god. pa nadalje na jastucima ili ih uopce ne koristite? Mm me ubjedjuje da bismo mi N trebali nabaviti neku jastuk mali, inace spava na ravnoj podlozi..
Zara neki dan dobila dormeo, onaj kod kojeg jedan sloj mozes izvaditi pa bude tanji. Ali jos nije spavala na njemu...nesto sve mislim da ce joj smetati pa da ce se buditi cijelu noc. Ona i bez deke spava, nervira je.
24.10.2010, 19:18
marinčii
4750
Ona i bez deke spava, nervira je.
i kod nas je ovako ni deka ne dolazi u obzir a vreću da ne spominjemo toliko vrišti da nema šanse da ga stavimo u nju
24.10.2010, 20:23
Anoniman
breskva doktori mu nisu nista stavljali na ranu,samo previli i evo bolje je ujutro opet u vrtic,nadam se da ce 4-tjedan proc dobro
24.10.2010, 23:48
iv@ncica
2115
mala, mya, marinci, marijana, felix i sve mame drage hvala vam na brizi za nas dans smo svi bolje ...ture naglo stala isto kao sto nas je naglo i napala..sveukupno trajala borba 18 dugih sati i sve stalo tako naglo ..andrej skace, sretan, igra se,, ali mi trazi puno slatka inace to slabo jede, valjda mu treba energije..ni ipak ga sutra necu slati u vrtic, za svaki slucaj da se odmori jos i da odmah nesto ne pokupi, a i zbog druge djece...tata nam je bolje..sutra mu je previjanje pa ce mo vise znati...a ja sam bas umorna....a treba suta na posao marijana- za rukicu..i dobri su handyni cajevi i sirupi..mi isto pijemo mya- nadam se da je bolje zub danas marici-vidis da polako sve dođe na svoje breskva- a sta da te nasmijem ha. ... ma kod nas ti je stalno veselo. i zivot prepun scena...jeste li ozdravili
niki-mi vam ne koristimo jastuk..jer on spava na stomaku i inace mu sve smeta...zato sam pod jogi ubacila knjigu..tako da mu je bar malo poviseno, pogotovo kad su nam ovakvi dani, tura isl,.,,osjeti ces kad dođe trenutak i kad mu treba dati jastuk
< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.10.2010 23:49:52 >