Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dodji mozemo svi stat na ljulju.. ovo ti je moja loga
29.04.2011, 00:22
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: myb@by
Mene veceras ovdje ignorišu
ćao fondant majstorice ne znam kako da ti se obratim
O ćao , ponosna sam na tu titulu . Sutra opet idem na razgovor pa mi fali neko da mi razbija tremu, a ti si se za to ubila. Odoh sada malo u kadicu punu pjene. Papa
29.04.2011, 00:23
myb@by
1644
Ivancice loga ti je za 10. Pravi umjetnicki kutak.
29.04.2011, 00:25
iv@ncica
2115
hvala hvala
29.04.2011, 00:27
Anoniman
Vecer
Joj ja ko fol na odmoru a krepana sam ko pas Trci vamo - tamo, nemam mira, ko pustena sa lanca Ej, Enisa, pa mogle smo se sresti u Zivogoscu i mi kontali tamo ali ipak cemo malcice juznije.
Eto pusetina svima, lijep produzeni vikend zelim svima
29.04.2011, 00:28
N_N
1860
ivancice, momci su ti krasni a vidi molim te i A pije kafu mya@by, sretno sutra, držim fige joj inače baš je haos oko ovih poslova, meš čini da ovo sve ode u lijepu PM muka mi je kad sagledam situaciju.... Idem i ja laganini, ljubac za dječicu.
29.04.2011, 00:28
iv@ncica
2115
mene sutra i ovaj vikend ceka padanje s nogu...uhhhh..ali proci ce...odoh u krpe ..nemojte se svađat dok me nema
29.04.2011, 00:30
iv@ncica
2115
NN- ohhh zato i kazem nema vise moje loge i kave..sad se mali uvalio..i cojek pije i miruje
< Poruku je uredio iv@ncica -- 29.4.2011 0:31:06 >
29.04.2011, 00:30
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: sahara
Ej, Enisa, pa mogle smo se sresti u Zivogoscu i mi kontali tamo ali ipak cemo malcice juznije.
Hej e da idete definitivno bih odlučila ovako još dumamo šta ćemo.... Moramo se sutra izjasniti Fkt ne znam šta da radimo.
29.04.2011, 00:31
Anoniman
Daj molim te, pa sta ako padne koja kap, vazno je da se dupe mrdne
29.04.2011, 00:34
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: sahara
Daj molim te, pa sta ako padne koja kap, vazno je da se dupe mrdne
Ima ti mjesta ova ne znam, vidjet ćemo još..... Javim ti pa možda i popijemo kaficu u povratku Laku noć raja.
29.04.2011, 08:28
koka i po
7309
jutro dame ... S .slinav,kaslje i nece da jede .. idemo danas ORL na pregled ....usput da se i ja uvalim da ne idem za Ze
29.04.2011, 08:34
Anoniman
Jutro i od nas Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeee .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navika . Bujrum vam na i dorucak . Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds .
29.04.2011, 08:55
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: jelenaT
cijelu noc sam sanjala MC Donalds .
Prava trudnica Jutro! Mi smo loše spavali užas živi! Budio se 5,6x jedva gledam
29.04.2011, 09:00
Anoniman
Ma i bez trudnoce ja sanjam MC , znam nije zdravo, znam svasta stavljaju u hranu ali ja jednostavno nemogu da odolim, kad znam da idem u Bg obavezno se ne jede da bi se prvo u MC svratilo...a tek njihov sladoled sa duplim prelivom od karamele...njami...uh
29.04.2011, 09:03
N_N
1860
Uh kako ti to opisa sad bi i ja posebno sladoled Sretan put, lijepo se provedite i donesi i nama šta iz McD
29.04.2011, 09:44
Meri29
1045
Jutro
Mi smo lose spavali, nije plakala, ali se prevrtala i zvala me svakih sat vremena. Zato sad zijeva, jos malo i na spavanje, poslije nam valja ici kupiti pelene, potrosili smo skoro sve
Uhhh MC, ja bih vala jedan Milk shake od jagode Jelena kad vec ides, njam , njam
29.04.2011, 09:48
Anoniman
Uh meri i njega sam zaboravila . Ja sam naopaka zena, svaki put kad moji podju ovamo iz Bg ili kad neko ide, npr mm moraju obavezno nesto iz McD ponijeti mi inace sam ljuta . Kao kakvo malo dijete, sad se vadim kao idem zbog Ane zbog happy meal-a
29.04.2011, 10:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Jutro i od nas Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeee .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navika . Bujrum vam na i dorucak . Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds .
sjoj i ja sam u trudnoci imala neopisivu zelju za mcd.om ... iskljucivo za mcd....i nikad necu oprostiti mm sto mi nije stao u splitu, kad smo se s mora vracali, da mi kupi i dan danas mu to spominjem ...a meni se tako tada jeooooo...da je to neopisivo bilo ...i to cheesburger i chicken nuggets s onim slatko kiselim sosom, veliki pom i velika kola, sladoled s karamelom i milkshake a sad kad ovo gledam...rigala bih
A se nesto sinoc budio...na kraju je opet zavrsio u nasem krevetu... opet mi je nesto "ocajnicki" plakao valjda su zubi..a i ja sam slabo spavala...zapravo, u momentu sam se probudila sa osjecajem slabosti...ko da ce me gripa safatati...a evo sad sam ok a i uho me bolilo a sad me ne boli
29.04.2011, 10:05
Anoniman
jutro. A. je sinoc jedvaaaaaa zaspo oko 00.00 ko djete nije umorno odmorno juce podani dobro spavo dobro je i zaspo u 00.00 joj samo da se proljepsa vrijeme kad ja vani vise se umori i ranije zaspi. Zato smo ciitavu noc spavali do 9 .
29.04.2011, 10:21
R&T@
5982
Jutro, mile moje...
Da vas malo vinem
Moje curice dobro... R. opet, nakon sedmice pauze, mjesecarila s dvije lutke u nas krevet ... polomila me... T. u nekom svom fazonu
Dragi i ja sutra idemo na svadbu... jedva cekam da se uvucem u novu haljinicu i "odmorim mozak"
29.04.2011, 10:23
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Jutro, mile moje...
Da vas malo vinem
Moje curice dobro... R. opet, nakon sedmice pauze, mjesecarila s dvije lutke u nas krevet ... polomila me... T. u nekom svom fazonu
Dragi i ja sutra idemo na svadbu... jedva cekam da se uvucem u novu haljinicu i "odmorim mozak"
a jesi cipe našla
29.04.2011, 10:28
marinčii
4750
pozz i od nas,mi smo lijepo spavali M kako je presto dojiti spava cijelu noć,kod nas jutros lijepo vrijeme e sad dokad će to potrajati neznam evo mm ga izveo vani a ja po kući se razradila,peglanje me ubi.. iv@nčice loga ti je super a momci svima koji putuju želimo sretano i da se lijepo zabavite ostale ženice i bebice
29.04.2011, 10:31
R&T@
5982
Ova je klasika, crno-bijela
Cotton, broj 34 (pretvaram se u Olivu )
pa cipe nisu problem...
Problem mi je ona "maturska" je mi se sve manje svidja tako da i ne trazim cipele...
29.04.2011, 10:49
R&T@
5982
Gledam odjecu gostiju ovog kraljevskog vjencanja i nista posebno...
Da im nije ovih sesircina