cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

01.05.2011, 09:16

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

klikni na FN u isto vrijeme kad kliknes na onaj znak mis u kocki na tastaturi ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

01.05.2011, 09:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a gdje je mis u kocki?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.05.2011, 09:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ako je izmedju ctrl i alt gr, probala sam i neceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.05.2011, 09:20

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

ili upali mis, ima ona tipka, sad ne znam kakav ti je laptop, kod mene je na vrhu pored tipke za wirelles user posted image   nacrtan je mis na tipki

< Poruku je uredio Bambi09 -- 1.5.2011 9:21:34 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

01.05.2011, 09:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

trenutno nemam vanjski mis

clock-img

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Vjerovatno tamo gdje su ti cifre gore u redu... i pretpostavljam da je ili plave ili zelene boje njezne ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ahoj ...drustvouser posted image ..
ja napravila tortu jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
S je sinoc razbio usnu na polju user posted image ...
danas idemo na vikendicu da sredimo jedno tri kg cevapa user posted image ..
kratak raport na sabah user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

01.05.2011, 09:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

Vjerovatno tamo gdje su ti cifre gore u redu... i pretpostavljam da je ili plave ili zelene boje njezne ;)

user posted image user posted image user posted image uspjelouser posted image user posted image user posted image odoh sadu krevet, lana zaspalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2011, 09:23

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Dobro jutro svima zelim...
Evo mi pijemo kaficu i lagano se spremamo idemo kod moje sestre pa cemo u bastu pred kucom... Mama vec zove nestrpljiva je da ide... Nane je jutros kucnuo flasicu sto odavno nije, 250 ml dok rece sta bi... sto kaze mm, samo mulj osta na dnu user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelimo vam svima ugodan dan i lijep provod, puno odmora, veselja i smijeha, a sto manje kise i problema...

clock-img

01.05.2011, 09:24

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

teacher koji ti je laptop, mislim kako se zove?

clock-img

01.05.2011, 09:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: koka i po

ahoj ...drustvouser posted image ..
ja napravila tortu jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
S je sinoc razbio usnu na polju user posted image ...
danas idemo na vikendicu da sredimo jedno tri kg cevapa user posted image ..
kratak raport na sabah user posted image

Hjoooooooj daj jedan komaT user posted image user posted image , salji postom user posted image
kako je razbio, pao jel? Jel puno rasjekao?
Kako si ti, kako uheta user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

01.05.2011, 09:32

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

uh....puko ustima od beton user posted image ..sreca nisu zubi otisli...usna je natecena i stvorio se hematom.
tortica je mmmmmm za divno cudo user posted image ...ja je htjela slikati za uspomenu user posted image ..
uheta....tako tako...bice bolje aBd..
hvala sto pitas user posted image ..
a ovoj bambi sto me ignore user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

01.05.2011, 09:47

clock-img

Anoniman

jutro
Mi smo imali losu noc budio se nesto bezbroj puta i plakao . Kod nas kisa od jutros pada tmurno ma nemoze biti gore od ovoga.A juce sunce toplo eh sto juce nebi 1 majuser posted image Mozda cemo posle ja i A. na vikendicu oni ce ici mislim mm al ja se premisljam jer je hladno.
Al tog nemozes zatvoriti trazice van.

clock-img

01.05.2011, 11:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Bambi09

teacher koji ti je laptop, mislim kako se zove?

acer, sve je sada ok, ilhana mi je pomoglauser posted image ja pokusavala zaspati, ali nista, lana se probudila nakon sat vremena, al bar sam uspjela malo prileci. ova kisa ne prestaje, a kontale smo bar malo na vilsonovo otici da vidimo sta je grad pripremio za 1.majuser posted image

clock-img

01.05.2011, 11:23

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Sreca pa imamo istu marku :P al kod vecine laptopa je tako... imas tako i da ugsis monitor :P Na isti nacin ga palis kao i mis ;) just so you know ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

01.05.2011, 11:28

clock-img

bebac2

pencil-img

189

zvidim svima vama koje danas ne radite. ja na poslu do veceras, a dijete mi kuci ima temperaturuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

clock-img

01.05.2011, 11:55

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Dooooooosaaaaaaadnooooooooooo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

01.05.2011, 11:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dooooooosaaaaaaadnooooooooooo user posted image

i meniiiiiii, da hoce kisa prestati, pa da svratimo bar do vilsa i importana, kod kuce je ubitacnouser posted image

clock-img

01.05.2011, 12:22

clock-img

Anoniman

i mi smo odlucili ostati u smrdljivom gradu i ustima hvatati kapi kiseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mama kaze gore vlaga nenormalna...a glupo mi citav dan sjediti u kuci...mislim, na planin...eto...takouser posted image user posted image user posted image
sta ima?user posted image user posted image

clock-img

01.05.2011, 12:24

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

hellou user posted image

I mi smo u kuci, Majda nece da spava... standarduser posted image user posted image
user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

01.05.2011, 12:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Meri29

hellou user posted image

I mi smo u kuci, Majda nece da spava... standarduser posted image user posted image

pusti je...zaspace oko 2user posted image

clock-img

01.05.2011, 12:29

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: dadada

i mi smo odlucili ostati u smrdljivom gradu i ustima hvatati kapi kiseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mama kaze gore vlaga nenormalna...a glupo mi citav dan sjediti u kuci...mislim, na planin...eto...takouser posted image user posted image user posted image

Dadada i ovamo kiša pada-mi makli nismo iz kućeuser posted image
a ja baš volim na planini i kad kiša pada-samo spavašuser posted image user posted image user posted image doduše ne možeš sa djecom!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.05.2011, 12:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doublemum

IZVORNA PORUKA: dadada

Dadada i ovamo kiša pada-mi makli nismo iz kućeuser posted image
a ja baš volim na planini i kad kiša pada-samo spavašuser posted image user posted image user posted image doduše ne možeš sa djecom!

eeeeeee...davno proslo vrijeme to bilouser posted image user posted image user posted image ...a sad bi poludili...on bi bio nervozan, nama bi se spavalo...jos je kod nas bas prava brvnara...mali prozori, pa po ovakvom vremenu nema ni svjetla dovoljno...ma ubilo se za spavanja i eventualno zderanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2011, 12:41

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Moje dijete pajki od 11, ocekujem je uskoro....a ja taman spustila cijenjenu na kauc....sad ce ona user posted image user posted image
Kako je tmurnooo, mogla bih podici zaluzine da malo svjetlosti udje user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

01.05.2011, 12:44

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Volim sto znam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamaaaaaa dodiiiiiiii user posted image

I naravno odmah Bumbaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedu li vasa djeca kremu? Moja ko fol se maze po licu i samo joj prst "skrene" u usta user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.5.2011 12:59:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img