Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Vecer! Evo i mene, ja na godisnjem i opet me nema, cccc, grozna sam
Benjo je presladak, veliki djecak, kad cemo ga vidjeti nas dvije i Andrej naravno
jajajajjaj...tebe ni na mapi...ccccc...a ja pocela stvari prodavati ...haj sto prodajem, neg pocela i kupovati...mene treba neko paziti...gdje si ti
04.05.2011, 23:17
Anoniman
Da, eto kad da odobrenje, javim se, hahahahaa Noa bila sam ti u MO u povratku s moreta, ali ko bi tebe nasao taj dan
04.05.2011, 23:18
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: N_N
dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuN_N zna o cemu pricam et nek mi neda lagati
Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate Inače ko bi vas dvije pofatao Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je
pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregavi
Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac ma plavuša sam inače ovih dana Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: sahara
Benjo je presladak, veliki djecak, kad cemo ga vidjeti nas dvije i Andrej naravno
jajajajjaj...tebe ni na mapi...ccccc...a ja pocela stvari prodavati ...haj sto prodajem, neg pocela i kupovati...mene treba neko paziti...gdje si ti
Ne zelim znati, uhhhhh, bices donja ko da gledam
Hanady RR
18727
sahar toplo ti preporučujem temu baby bazar...ako imaš šta za očistit ormare molim te javi se... dadad te čeka
04.05.2011, 23:19
Anoniman
Hanady, duso, pa ako mislis na moje ormare, tesko, nema sta za nju, ahahhahahaha
04.05.2011, 23:20
N_N
1860
Ma ne mogu da vas pofatam, još dana luda kuća na forumu svi se zaludili BB Vidim madrac neke spominjete
04.05.2011, 23:21
Anoniman
dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuN_N zna o cemu pricam et nek mi neda lagati
Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate Inače ko bi vas dvije pofatao Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je
pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregavi
Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac ma plavuša sam inače ovih dana Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno
moglo bi se jednom organizirati...onako familijarno...da joj uapdnemo ...sad ce tamo biti najljepse...behar...ovo...ono...svidja mi se pomisao
04.05.2011, 23:22
Anoniman
Enisa, ja samo tebi mogu nesto prodati, jedino si ti moj broj, ahhahahahaah
04.05.2011, 23:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
sahar toplo ti preporučujem temu baby bazar...ako imaš šta za očistit ormare molim te javi se... dadad te čeka
ama i sahara je ko stapic neIma za nas spasa
04.05.2011, 23:23
Anoniman
Ma ne mogu da vas pofatam, još dana luda kuća na forumu svi se zaludili BB Vidim madrac neke spominjete
e to nek ti noa isprica
04.05.2011, 23:24
N_N
1860
Ma ja, vidiš ja odmah polu-konstruktivan prijedlog dadoh Ništa ne potvrđujem, eto nas da dadada vidi, ja sam joj šofer Nego šta bi sa regionalnim
04.05.2011, 23:24
Anoniman
Da, eto kad da odobrenje, javim se, hahahahaa Noa bila sam ti u MO u povratku s moreta, ali ko bi tebe nasao taj dan
koji dan stalno sam tu sad me nece biti 4 dana pa odmarajte
04.05.2011, 23:25
N_N
1860
I tajri i noi meš čini Hajde zadaj se, vidiš kako se dadada uštelila
04.05.2011, 23:26
Anoniman
Ponedjeljak, ali necu ja tebi dolaziti usput, ja cu biti rezervni vozac z aovaj Stolac, mogu li moliiimmmmm vas?
04.05.2011, 23:27
Anoniman
I tajri i noi meš čini Hajde zadaj se, vidiš kako se dadada uštelila
Moram skontati sta sve prodajete, kad dodjem na BB tamo cu naci i namjestaj
< Poruku je uredio sahara -- 4.5.2011 23:28:53 >
04.05.2011, 23:29
N_N
1860
Ponedjeljak, ali necu ja tebi dolaziti usput, ja cu biti rezervni vozac z aovaj Stolac, mogu li moliiimmmmm vas?
Kako da ne Ja sam za, ne znam šta ti prija kaže
04.05.2011, 23:29
Anoniman
moji ste gosti ja sam sam u Stocu na domacem terenu ovdje sam tuđinka mislim u MO ponekad sam ko turist
04.05.2011, 23:36
Anoniman
Jupiiiiii, stizemo cim se dogovorite
05.05.2011, 08:31
emi7908
1384
Jutro mame... nadam se da su dječica lijepo spavala.. E.... jutros opet stomačić mučio ali hB ne tako jako kako zna imati bolove.. vidim zakuhalo se na BB i konačno nam sunce granulo,jest da ima malo vjetrića ali bolje i ovako nego kiša... jutros nikog al' smo se uspavali.... uuuuhhh ajmo buđenj ja sad kad mogu čavraljati nigdje nikog a kad mi gori na poslu vi se zadate u priču a ja ne mogu tad da čavrljam pa sam vam malo tužna... želim vam svima ugodan dan a mama koje su kući sa dječicom zavidim ....
05.05.2011, 09:45
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje... Jelena zovi na porciju tresanja
moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica
05.05.2011, 09:47
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje... Jelena zovi na porciju tresanja
moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica
lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto
05.05.2011, 09:53
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: teacher75
lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto
moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecu
05.05.2011, 09:57
Malenaoduvijek
5237
dobro jutro jos jednom od mene
kod nas sve po starom, nista pametno.
nego zene znate da se otvorila ona prodavnica planet sa cipelama kod apoteke dina, kaze tata moj da ima svega i da nije skupo....a ja nikako da odem.
dadada ti si najbliza, hajde otidji u izvidjanje pa javi..
za mog macka felixa jedan veliki
a jeli to bb sad u subotu?
a sta se to ovdje stalno kuha, ja ludih zena to je sve izfrustrirano bgm pa dodje ovdje da se istrese meni se cini.(mm bi rekao ne radi im muz nista )
05.05.2011, 09:59
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: teacher75
moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecu
Pa da se ja ne bih dizala svakih pola sata, vreca zakon....tanja ili deblja zavisi od vremena, zivjele vrece za spavanje