Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cm
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljala sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad se vrijeme malo proljepsa . Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.
ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njom
08.05.2011, 18:38
Anoniman
ej ja skoro anelu rovinjala po ustima onak bezz kad nadjo mu donje DVIJE 4.vorke cudno ima donja samo dva zuba 1.2. i sad 4 dvije nidje veze Znaci sa cetvorkama smo gotovi hb ima sad i gornje dvije vec skroz nikle a sad evo i donje i da moram rec da ih NISMO OSJETILI kako su nikle (samo bio osip po guzi) nista strasno masallah da svi tako prodju Bas me ovo oraspolozi kad vidje zubica dva
< Poruku je uredio felix -- 8.5.2011 18:39:02 >
08.05.2011, 18:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: felix
lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cm
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljala sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad se vrijeme malo proljepsa . Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.
ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njom
znam i nama je tako dosadnooooooooooo nedo Bog mi da sad nastaje zima tko bi izdrzo snjima zatvoren Bas je dosadno mada je on pola dana prespavao tusirala ga skoro sad se dosadjuje , sve na sred sobe razbaco malo se igra i skace po meni .... Nadam se sutra suncu
08.05.2011, 18:57
R&T@
5982
Hvala za cestitke, divne ste...
Bili smo na rucku, porodicno i to je proslava...dragi ode raditi... Ipak smo sinoc bili sami
A za vrijeme, kaze T. moja: "Mama, proljece doslo i opet otislo."
08.05.2011, 19:21
Malenaoduvijek
5237
bravo za anelka i za zubice i moj Igo ima dvije cetvorke, ali natekla mu je i jedna trojka, bolje reci skoro izasla viri vrh,a kod njega su zubi ogromni stvarno.
a vrijeme je divno, ja sad izlazila u jakni pravo hladno
08.05.2011, 19:26
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: MALA1994
A ja jutros, pametnica, obula ljetne cipele... Sad ih samo gledam i mislim kako ce se raspasti
08.05.2011, 19:33
teacher75
5394
i sutra ce kisa a od utorka poboljsanje
08.05.2011, 19:50
Anoniman
hvala mala Teacherko , ja bas evo cekam vremensku prognozu na bht .jer na rtl ne vjerujem . Kod nas je kisa od jutros lije magla se navukla, zima brrrr .....
08.05.2011, 19:54
leona81
6373
nama su narasle jedinice, dvice i evo sad sve cetvorke a trica ni na vidiku...
08.05.2011, 19:59
teacher75
5394
a lana jos uvijek ima samo 5 zuba- gornje jedinice i dvojke i jednu donju jedinicu- ostalih nema ni na pomolu
08.05.2011, 20:06
R&T@
5982
i sutra ce kisa a od utorka poboljsanje
Sutra ne planiram ni proviriti iz kuce, abd A drzim fige da u utorak bude barem +20
08.05.2011, 20:08
Anoniman
teacherko, leona i kod A. sporo idu zubi treba im 2, 3 mjeseca da niknu ... Donja dva je imao do danas , znaci donja dva su nikla sa 13 mjes. a vidi sad mu 21.mjes tek donja vilica se pocela popunjavati. Dok gornji idu ko ludi gornji fale jos 2.petice i 2 trice Dok donja ima samo 4.
08.05.2011, 20:08
koka i po
7309
ohohooo vidi moje prije .. sta ces ovdje idi uzivaj
08.05.2011, 20:20
R&T@
5982
Uzivam... Cijeli dan se ove moje cure svadjaju... Uvijek jedna cmizdri, na smjenu...
A "coek u mene" zbrisao na posao kad je vidio koliko je zabavno u cetvero
08.05.2011, 21:30
Lady26
9177
Kao i sinoc, veceeeeeeeeeeeeeeeeeee
08.05.2011, 21:31
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Kao i sinoc, veceeeeeeeeeeeeeeeeeee
veccccceeeeee
08.05.2011, 21:34
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: tajra
dobra si ti ja sam smrzla ovih dana pa u tenama
A ja jutros, pametnica, obula ljetne cipele... Sad ih samo gledam i mislim kako ce se raspasti
08.05.2011, 22:06
teacher75
5394
lana se veceras stalno budi i place, ne znam sta joj je nismo nigdje hodale pa da kazem da je puna utisaka i da sanja. mozda je zubic
08.05.2011, 22:07
Malenaoduvijek
5237
kisa, promjena vremena'????
08.05.2011, 22:08
teacher75
5394
ne znam, mozda je, citav dan je nemoguca
08.05.2011, 22:10
Malenaoduvijek
5237
ne znam, mozda je, citav dan je nemoguca
moj Luka ne voli kisu, on se isto stalno budi kada kisa pada, danas popodne kad je pocela kisa da pada on se odmah probudio i plakao
08.05.2011, 22:12
teacher75
5394
ma ko je voli, i ja bih plakala od muke kad je vidim jedva cekam da se ovo vrijeme malo stabilizuje. kad cete vi u klek ove godine?
< Poruku je uredio teacher75 -- 8.5.2011 22:13:19 >
08.05.2011, 22:13
Leena
2841
Leona, ja sam bas citala nedavno da 3. idu poslije 4. i 5., ne znam zasto, cak pise da idu između 2. i 3. godine tek nicu 3.
Mi imamo 8 zubica, ali sve kontam da joj jos nesto nice, jer bali i ne da prici ustima, tako da ne mogu vidjeti... Inace, vec 7 dana ne jede nocni obrok vise, ali se budi jednom između 2 i 3 i samo place, cak vristi, nece ni da jede, odbija i dudu (bez koje inace ne moze), tako place 15ak min. i onda zaspi... Zna li iko sta bi moglo biti?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
08.05.2011, 22:19
Anoniman
lana se veceras stalno budi i place, ne znam sta joj je nismo nigdje hodale pa da kazem da je puna utisaka i da sanja. mozda je zubic
moguce zubic da ju muci dusa draga .A je danas mogao citav dan prespavati cim kisa cim djete omamljeno
08.05.2011, 22:23
Apotekarka
3918
Ma pita li itko za nas kod nas je stanje grozno Prosli tjedan sam bila u tolikoj trci,frci...Posao,kuca,seminari neki,umrla baka sto smo kod nje podstanari i strasno sam umnorna bila za javljanje....I naravno opet sam na antibiotiku radi grla ali ima nesto zasto me treba istuci,ja ko apotekar znam da rakija nagrza rane i vlastiti tata me navrati da isperem desni i grlo i sad mi se od rakije sve ranice po nrepcu stvorile,grozan osjecaj,ne smijem doktoru ni otici naruzili bi me sad svim i svacim to ublazavam,najgore od svega je sto mi je Antonio opet sinoc 39 temp dobio prije manje od mjesec popio sumamed i proslu subotu imao 39 temp iskinuli je i eto opet sinoc,cepicem sam mu skinula do 4 ujutro opet 39 i opet mu skine da bi veceras u 5 opet dobio 38 i opet smo je cepicem skinuli....Ne znam sta bi moglo biti,zubici 5 su izgleda krenuli,malo mu u nosu ropti i koliko sam uspjela vidjeti grlo mu se crveni i imao je veceras 2 put proljev,i pomalo se nekad zali da ga pupo boli,veseo,razigran i dobro jede ....Sutra cu ga odvesti pedijatru...Brinu me i bijele buubuljice ili bradavice na koje sam se nekad zalilo,pojavilo se jos koja a 2 su narasle.... Ocva nas je godina bas grozno krenula,jos i mm je bez posla... izvinite na kukanju moral sam malo...pozz za sve bebije i mame