samo da vam kazem da su moji momsi sada sve pojeli za rucak (ne urekli se) Luka je samo otvarao usta, valjda ogladnila guza
Braaaaaaaaaaaaavoooooooooooooooo
Ja iskoristila stariju da nahrani mladju
09.05.2011, 15:58
Malenaoduvijek
5237
tajra, moramo definitivno...valjda ce se i ovo vrijeme stabilizovati, vidis da je dan sunce, dan kisa.
a i ja sam se pitala za ovo kako ti radis, ali moja druga uvijek ispadne mahalusa a ja potajno onda citam hahahah
a pozelila sam i lady a i jelenu a i dadadu, otkad ih nisam vidjela
09.05.2011, 15:59
Amani12
1651
Veliki pozdrav za sve od mene i mog djecaka... Vjerovatno niko nije pitao za nas,ali eto,mi se opet javimo... Deckic spava drugu turu,u 17h sati idemo doktoru,opet dermatologu,jer se stanje pogorsava iznova. Sumnjaju i na intoleranciju na laktozu,ko ce vise znati...
Nadamo se da su sve bebe i mame dobro...
09.05.2011, 15:59
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994
samo da vam kazem da su moji momsi sada sve pojeli za rucak (ne urekli se) Luka je samo otvarao usta, valjda ogladnila guza
Masallah Jel jedu u isto vrijeme?! Jel se ja varam ali sam misljenja da djeca jedu bolje kad imaju drustvo?
danas su jeli, a sve zavisi kako kad.nekada bolje jedu a nekada Luka nece nista jer mu brat galami jer nema strpljenja da ceka dok dobije kasiku.
09.05.2011, 16:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy
Nego Felix sta je ono na VB? otelo se sve kontroli.
neznam mila sve cekam da im daju malo pica da se ima sta gledati a on nista Amani ljubim vas
09.05.2011, 16:01
Malenaoduvijek
5237
pa gdje si ti ljepotice,
mislim ja na vas iako vas ne spominjem, (ja ulizice)
ljubi djecaka
09.05.2011, 16:02
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Amani12
Veliki pozdrav za sve od mene i mog djecaka... Vjerovatno niko nije pitao za nas,ali eto,mi se opet javimo... Deckic spava drugu turu,u 17h sati idemo doktoru,opet dermatologu,jer se stanje pogorsava iznova. Sumnjaju i na intoleranciju na laktozu,ko ce vise znati...
Nadamo se da su sve bebe i mame dobro...
saljameo Vam puno pozitivnih vibracija,ebemu vise i ad
09.05.2011, 16:04
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: salmy
Nego Felix sta je ono na VB? otelo se sve kontroli.
neznam mila sve cekam da im daju malo pica da se ima sta gledati a on nista Amani ljubim vas
Nego da otvorimo posebnu temu ovdje ili bi nas ženice ko fol niko ne gleda a ubise se gledajuci,zakuhalo se malo je rec
09.05.2011, 16:11
Amani12
1651
Felix,MALA,Salmy Ljubite djecicu... Ma meni nikako da se fino sve vrati u normalu,sve nesto naopako,ali eto, tjesim se da poslije kise uvijek dodje Sunce...Svakako... Kad ce vise i ovo lijepo vrijeme,da se druzimo na kaficama... I da smrsam,konacno...
09.05.2011, 16:14
Malenaoduvijek
5237
Bas tako niko ne gleda a imaju fantasticnu gledanost.
ja sad samo proslu sedmicu nisam bas upratila sta se desava, a vidjela sam da je sinoc ona ema izasla.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:40:04 >
09.05.2011, 16:15
Anoniman
Hvaaaaaaala vam i ja sam sva hepi kao ovaj slon
ja sam evo A. ispohovala pureca prsa, narezana kao pom. i pire krompir kao prilog...jos sam mu napravila kao happy face od rucka...od pirea oci, nos od tih stapica i usta od paradajza...a on ni da pogleda a kamoli da proba...vidim da ce opet biti ...et...i sad se ja mogu na glavu nasaditi..i tako svaki dan...al haj...valjda ce i to proci..
09.05.2011, 16:16
Malenaoduvijek
5237
ti da smrsas, nesto ne mogu da zamislim da si ti bucka...
a valjda ce lijepo vrijeme ova moja djeca izludise i sebe i mene u kuci
09.05.2011, 16:19
Malenaoduvijek
5237
a pomes pojede bez problema jeli?
valjda ce doci i taj dan kada ce anderjevic da pocne da jede, nego dovedi ga kod ovih moih indijanaca i da se druze a mozda budu zajedno i jeli.
09.05.2011, 16:22
Amani12
1651
Dadada cestitam muzeku bolji posao Dok skontah sta se cestita... Ljubi djecaka...
Mala imam mila moja 10kg najmanje da skinem,ali su mnogo tvrdoglave i tvrdokorne... Ja sam ti prava bucka.
09.05.2011, 16:22
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
Hvaaaaaaala vam i ja sam sva hepi kao ovaj slon
ja sam evo A. ispohovala pureca prsa, narezana kao pom. i pire krompir kao prilog...jos sam mu napravila kao happy face od rucka...od pirea oci, nos od tih stapica i usta od paradajza...a on ni da pogleda a kamoli da proba...vidim da ce opet biti ...et...i sad se ja mogu na glavu nasaditi..i tako svaki dan...al haj...valjda ce i to proci..
Posalji meni taj obrok Bas zvuci primamljivo Ja bih tebi poslala ovu moju corbu, ali znam da ni ona nece proci
09.05.2011, 16:25
R&T@
5982
valjda ce doci i taj dan kada ce anderjevic da pocne da jede, nego dovedi ga kod ovih moih indijanaca i da se druze a mozda budu zajedno i jeli.
Moja MALA ja je zovem vec godinu, ali nece ona uz planinu Mozda tvoj poziv prije prihvati
09.05.2011, 16:27
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: tajra
Moja MALA ja je zovem vec godinu, ali nece ona uz planinu Mozda tvoj poziv prije prihvati
ja sam skontala nju treba prevariti, dovesti je pred gotov cin i onda upali.tako sam je i upoznala
09.05.2011, 16:29
Malenaoduvijek
5237
Mala imam mila moja 10kg najmanje da skinem,ali su mnogo tvrdoglave i tvrdokorne...user posted image Ja sam ti prava bucka
rekoh ti nisam te zamisljala takvu, ali dobro ti si njeznica sigurno nema to veze sa kilama.
09.05.2011, 16:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
ja sam skontala nju treba prevariti, dovesti je pred gotov cin i onda upali.tako sam je i upoznala
grozne ste... ...dovescu vam ga ja...a vi se ibretite
mala, ma ne da ga spuca...ne dise
09.05.2011, 16:34
Amani12
1651
Imate mahanje od nas dvoje,decko se probudio,obucem ga i odosmo doktoru...
09.05.2011, 16:35
Malenaoduvijek
5237
zna andrej sta valja, sve sto nije tako zdravo super je ukusno.
ja bih mogla zivjeti od cipsa, cokolade i ostalih gluposti, ali se suzdrzavam radi djece.
09.05.2011, 16:39
Malenaoduvijek
5237
sretno, drzimo fige da terapija urodi plodom i da se to konacno smiri vise
09.05.2011, 16:41
R&T@
5982
Sretno, mila... Oprosti sto ne reagovah na tvoj prvi post Javi sta vam je ljekar rekao
09.05.2011, 16:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Dadada cestitam tm na poslu , a tebi zelim brzu isplatu . Da dodjemo na slatku sve sa vrecom krompira
mere...mere
09.05.2011, 18:14
R&T@
5982
Mm dao R. album sa slikama i mirni smo vec pola sata ...
Ljepote