cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

02.11.2010, 23:12

clock-img

mala86

pencil-img

2755

vece cure user posted image

joj ja sam se sva poremetila sa ovim vracanjem sata,ne znam kad sam zadnji put tipkala u 11 sati,a sad user posted image

Leon spava tek sat vremena user posted image user posted image user posted image !

joj nemiran je za izludit,ali sva sreca pa mi to najgore pada samo kad smo vani!danas bili sa prijateljima na kafici,5 min je sjedio u kolicima uz stapice,5 min u krilu a pola sata smo ga lovili...i hoda hoda padne i nastavi puzajuci user posted image user posted image user posted image ,pa hoce dijete na stepenice,pa skakat sa zida visokog pola metra,aj danas je bar inventar osto citav,prosli put je razbio tanjiric user posted image user posted image user posted image user posted image

u kuci je puno bolji(nasoj)u tudjoj bi se vec dalo pricat!nekako ovdje zna sta smije sta ne pa je puno lakse...joj kad ce imat 15 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bolesnim bebarama saljemo veliki user posted image  za sto brze ozdravljenje

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

02.11.2010, 23:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

breskva,ccurica je medenauser posted image user posted image user posted image zubici su joj,prelijepiuser posted image user posted image

hvala felix, al si me baš nasmijala dječak jeuser posted image , mama neda da se šiša pa malo liči na cujicu :))...

mnn gdje si ženo nema te nigdje, baš mi je žao malenog, nadam se da će te se brzo riješiti tem.

clock-img

02.11.2010, 23:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

breskva,ccurica je medenauser posted image user posted image user posted image zubici su joj,prelijepiuser posted image user posted image

hvala felix, al si me baš nasmijala dječak jeuser posted image , mama neda da se šiša pa malo liči na cujicu :))...

mnn gdje si ženo nema te nigdje, baš mi je žao malenog, nadam se da će te se brzo riješiti tem.

Alim je med medeniuser posted image ...pravo je narastao...kada se samo sjetim http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=10925 user posted image

clock-img

02.11.2010, 23:52

clock-img

Anoniman

user posted image ovo su suze radosnice, oplakah i ismijah se u isto vrijeme...odakle ovo izrovi??? Ja sam zaboravila na ovaj albumuser posted image
Morat ćemo staviti još slika velikih dječakauser posted image

clock-img

02.11.2010, 23:55

clock-img

Anoniman

user posted image ovo su suze radosnice, oplakah i ismijah se u isto vrijeme...odakle ovo izrovi??? Ja sam zaboravila na ovaj albumuser posted image

ja sam svog Andreja skinula u afektuuser posted image ...kada sam rekla da vise necu doci na ovaj forum...ama ostavila...a vsad mi pravo krivouser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2010, 23:55

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

hahaah  e  stavrnom sam  i  ja zaboravila  na album bas  se nasmijahuser posted image ..treba obnavaljati  ekipuuser posted image ..kako su  smijesni...brzo  se  zaboraviuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

02.11.2010, 23:58

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

aj  bona  dadada...svakoj  dođe  da  ne  dođe  vise..pa  opet  sve tu  visimo  ..nakaci  je  ponovo,  pa  moras  je  imati na  compu.user posted image ..bas  su bebare  mocne..ono  bas. .joj  sto  bi  voljela  doci  na  ono  druzenje 14-stog..a  milim  d a je  ovaj  moj muz  namjerno nastrado  samo  da me  omete  u  planovima..no maletim  ja  pa taman
kaci  sliku dadada 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

02.11.2010, 23:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ja sam svog Andreja skinula u afektuuser posted image ...kada sam rekla da vise necu doci na ovaj forum...ama ostavila...a vsad mi pravo krivouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image u istom afektu sam obrisala sve svoje albume, al ovaj je prelijep, dodaj ga sad imaš u arhivi njegovih slika

clock-img

03.11.2010, 00:04

clock-img

Anoniman

ma nije isto...bilo je pravo "blesavih" komentarauser posted image ...ma zakacicu je

ivancice...kako mozes tako nemilosrdna biti...jadan tmuser posted image ...uzasna siuser posted image ...nego da te pohvalim ovdje a i na pravoj cu temi ...slike su ti za 10...a vala i oni radovi tm...zapravo kontejner...jos mi nije jasno jel ono lijevano ili iskucavano (cizlirano) ili ljepljno...ideja je famozna

clock-img

03.11.2010, 00:04

clock-img

Anoniman

'Vecer!
Alim je medenjak, kako smo ljubomorna na ove zubice, mi smo jos na 4user posted image user posted image user posted image

Moja smizla bila malo prehladjena, proljev i balila, sljez je sredio nosic, a ostalo cemo sutra vidjeti je li gotovo, samo sto odbija slane obroke, jedva nesto malo, jede samo cokolino, voce, i eventualno ako se smilujem na nesto slatko, to ne odbijauser posted image , sve pripisujem zubicima, ali eto hajd tjesi me da jede ista.

SMS-ala sam se sa Myom, kaze da ceka neke jos nalaze pa se nada da ce ih pustiti, drzimo im figeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 00:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

'Vecer!
Alim je medenjak, kako smo ljubomorna na ove zubice, mi smo jos na 4user posted image user posted image user posted image

Moja smizla bila malo prehladjena, proljev i balila, sljez je sredio nosic, a ostalo cemo sutra vidjeti je li gotovo, samo sto odbija slane obroke, jedva nesto malo, jede samo cokolino, voce, i eventualno ako se smilujem na nesto slatko, to ne odbijauser posted image , sve pripisujem zubicima, ali eto hajd tjesi me da jede ista.

SMS-ala sam se sa Myom, kaze da ceka neke jos nalaze pa se nada da ce ih pustiti, drzimo im figeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 00:07

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

hvala  dadada
user posted image user posted image   sto  cu  za  mm  moram  ga  galamit...ta  nece drugacije  ozdravit, razmazo  se  sad ;))))

a  ono  moje  su graf.  crtezi....od  mm olovka  i  akril  na  platnuuser posted image ..imali  morfe  toga  pa  smo  sve  skoro  sto  rasprodali  sto  humano  razdijeliliuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

03.11.2010, 00:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

hvala  dadada
user posted image user posted image   sto  cu  za  mm  moram  ga  galamit...ta  nece drugacije  ozdravit, razmazo  se  sad ;))))

a  ono  moje  su graf.  crtezi....od  mm olovka  i  akril  na  platnuuser posted image ..imali  morfe  toga  pa  smo  sve  skoro  sto  rasprodali  sto  humano  razdijeliliuser posted image

ja majkemi kontala ono fotografina kontejnerauser posted image ...e svaka mu dalauser posted image user posted image

predlozi mu da izlije kontejner...to bi bilo mocno pravo

clock-img

03.11.2010, 00:09

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

saharo  pa  i vas  napali  virusi  i  zubi..ne  brini se  i  masa nas  je  to  prosla  ovih dana..za koji  dan  ce  sve  doci na svoje  i  jelo  i stolice

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

03.11.2010, 00:13

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

hvala  dadada

ja majkemi kontala ono fotografina kontejnerauser posted image ...e svaka mu dalauser posted image user posted image

predlozi mu da izlije kontejner...to bi bilo mocno pravo

ma  kakva  fotka..realizam  i nadrealizam  fura...pa  se  dohvatio  kontejnera  da  popljuje  nase  stanje  ovdje  s  kulturom,  smecem  i  ponasanjem  prema kult. bastini.  i  pravo  je izlozba  upalila...a  sad  je  navalio  na nesto  drugo...a  hoce  da  odlije, trazili  su  ga  vec..nego sad  mora da  zajadi  pajauser posted image   koje  smo  davali  ovih dana  doktorima po  bolnici..pa  kad  izrefa  minuse  krenut  ce  u akciju  odljevanjauser posted image ...a  mene  vec  zovu  u  Sa  iz  udruge  BiH  umjetnika za  novu  izlozbu,  no  morala  sam odbiti..ne  stoizem nista r5aditiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

03.11.2010, 00:17

clock-img

Anoniman

ja evo tek sad kad sam se priblizila monitoru skontah da je crtezuser posted image

i ja fol na aluuser posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 00:26

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

user posted image user posted image   hgaj  bona  stima  veze. svbe  je  uzivo  drugacije nego  na monoitoru.  jesi  diplomirala ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

03.11.2010, 09:43

clock-img

Anoniman

uh,izvini draga meni toliko lici na zensko ,ja mislila curicauser posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 11:37

clock-img

megi

pencil-img

935

pozdravcic svima

ndam se da ce bolesne bebice sto prije ozdraviti, mi smo hb sad dobro, prestalo grlo, prosao i nosic jos ponekad kihne ali onako reda radi user posted image user posted image

nego moja curica je pocela sutajati ujutro u pola 7user posted image  nadam se da cete me utjestiti i reci da je samo faza, jer ipak ne legne navece rano negdje oko 10 sati
tako da je ovo bas bas rano
evo vec danima sam na poslu ko zombi

vidim minja je bolje, bas mi je drago nadam se da ce sto prije kuci i da ce svi nalazi biti ok

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

03.11.2010, 13:22

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

joj kako se nerviram sto moram sjediti u kancelariji po ovako lijepom vremenu umjesto da se setam sa cici ..... ali bar je ona napolju bila sa bakom i dekom .... dok dodjem sa posla bice mrak .....user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

03.11.2010, 13:30

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Dan...
Mi vec trecu nos ne spavamo user posted image ..
zubi ili nos...nemam pojma.....
hodajuci sam mrtvacuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

03.11.2010, 13:36

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

pozz od nas
iv@nčice e vala bio bi red da više popijemo tu kavu samo što meni sad mm radi stalno drugu pa mi  pase jedino vikendom ili ponedeiljkom ,pa eto kad skontaš i mogneš javi
koka i po baš mi je žao pa zar baš nikako ne spava'joj i zubi ti više i nas muče maloprije oće da doji al čim je počeo rasplako se i neće user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.11.2010, 13:40

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ma spava na tenane i preskokei samo placeuser posted image
a ja sam user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

03.11.2010, 13:44

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

a miša mu nadam se da će što prije niknut pa da se naspavate kako treba,a kakav je po danu jel nervozan stalno ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.11.2010, 13:46

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

placljiv...user posted image
slabo spava i po danu user posted image

Zadnji članci

article-img