Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
UH dadada zao mi je , nedaj se proce abd . Brzo ozdravljenje
24.05.2011, 21:03
Anoniman
dadada brzo nam ozdravi
24.05.2011, 21:19
dafri
1097
veče, emi nadam se da večeras neće biti temp. dadada
lady mi smo prošle godine imali onakve sandalice za more sa tvoje slike,ja sam bila skeptična ali baš su nam se pokazale ok,Una je tad imala godinu i nije bila trapava u njima
ja sam već drugi dan sama i mogu vam reći da cura sluša,nisam mogla vjerovati da će biti ovako dobra,naravno to neću govoriti mm-u ,ima da iskiše more kad dođe
24.05.2011, 21:22
dafri
1097
IZVORNA PORUKA: doublemum
IZVORNA PORUKA: dafri
veče, nadam se da su nam svi drugari zdravi i dobri
mene boli glava ,na poslu frka dolazi nam neka kontrola pa je sve u haosu mm otišao na ekskurziju četiri dana na more a još gore otišla mi je i mama
Jesu li osnovnoškolci u pitanju? Gdje su otišli? Otišao je i mm-isto tako!
jesu,u Biograd
24.05.2011, 21:35
R&T@
5982
Felix, oteh se ja snu , a vidje li ti kad ja jutros ustah
Dadada, samo ozdravi nam ti...
Dafri, kud ces boljeg drustva
24.05.2011, 21:58
Anoniman
I mi da se prijavimo...sad curu okupala i stavila u krevet...svakim danom mi sve veca i veca muka cesljati je, veceras mi doslo da je sama na celavo osisam, a tako mi zao. Isle smo u shoping curi kupili jednu haljinicu ali smo poceli bracu kupovati stvarcica .
24.05.2011, 22:04
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: jelenaT
I mi da se prijavimo...sad curu okupala i stavila u krevet...svakim danom mi sve veca i veca muka cesljati je, veceras mi doslo da je sama na celavo osisam, a tako mi zao. Isle smo u shoping curi kupili jednu haljinicu ali smo poceli bracu kupovati stvarcica .
Pokusaj sa onim schauma kids samponom s regeneratorom... meni je
A zar nece braco nositi ruzicasto?
24.05.2011, 22:09
Anoniman
Vidis moracu probati, do sada sam samo koristila Niveu i nije se toliko cupala koliko veceras, ali ona neda prici da je pocesljam, inace ne podnosi nista na glavi, ni snalicu, ni trakicu, ni kapu...
Braco je veceras dobio dva bodija, dvije majice kratkih rukava, dvije dugih, farmerice i trenerku... nije bas fer da u haljinici hoda
24.05.2011, 22:10
Anoniman
Dadada draga zelim brzo ozdravljenje
24.05.2011, 22:12
myb@by
1644
Jelena probaj sa Johnsonovim balzamom za kosu. kosica bude kao svila i super se češlja. Nemoj molim te šišati lijepe loknice
24.05.2011, 22:14
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: dadada
vece, ja bolesna pravo...imam temp...raspadam se...sve me boli...ne sjecam se zadnji put kad me ovako uhvatilo...nemam snage ni da citam, ni da pisem...sve vas pa se cujemo kad sebi dodjem..pa...pa
Dadadda zelimo ti da sto prije ozdravis
24.05.2011, 22:15
Amani12
1651
Dadada da nam brzo ozdravis. Ja sam jucer bila isto jako losa,li evo danas vec bolje. Jelena nemoj da diras curici loknice,predivne suuu Felix ljubi nam medenjaka Tekja nadam se da se vidimo na toj kafici Marijanna nisam nesto upratila da se javljate u poslednje vrijeme,kako je deckic? Tajra,Dafri A gdje su nam Lady,Mala,Bambi E sve sam vas izgrilila. Mog djecaka zubici opet poceli jako muciti. Grize unutrasnju stranu obrascica,sve sto mu dodje u rukice gricka a po cijelu noc a i veci dio dana ne ispusta dadu (citaj cucu) iz usta. Ja sam upravo pojela cak dva palacinka,muzek pravio i nisam mogla odoliti,a sutra treba na vagu stati...
24.05.2011, 22:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: dadada
vece, ja bolesna pravo...imam temp...raspadam se...sve me boli...ne sjecam se zadnji put kad me ovako uhvatilo...nemam snage ni da citam, ni da pisem...sve vas pa se cujemo kad sebi dodjem..pa...pa
Dadadda zelimo ti da sto prije ozdravis
pridružujem se lijepim željama
24.05.2011, 22:17
myb@by
1644
24.05.2011, 22:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
sta se smijes
24.05.2011, 22:20
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Amani12
Tajra,Dafri A gdje su nam Lady,Mala,Bambi E sve sam vas izgrilila.
Primila zagrljaj, saljem povratni Lady internet, Bambi pravi babi tortu , a MALU zeljno iscekujemo
24.05.2011, 22:22
Anoniman
gdje je N_N otkad kupi onu spravu na top shopu nigdje je
24.05.2011, 22:23
Anoniman
amani tu sam ja, samo zadnjih dana ucila pa nisam bas bila aktivna u pisanju Nikola je super,ni na sto se nemam potužiti samo Bože podrži da ovako nastavi, super jede i spava i slusa u vrticu ma cudo mi je..jos da ga odviknem od pelena i bit cu presretna.. e kaže mm sad vec možemo drugo planirati a ja ga gledam jel normalan, taman dosla sebi,sve u red dovela ,neka malo
24.05.2011, 22:23
R&T@
5982
Mene niko ne pita sta sam jela danas
Vidju sunca, a nijedna od vas nista nije poslala
24.05.2011, 22:25
Anoniman
Noa kad cemo tu kavu piti,necemo valjda cekat Nikolin rodjendan
24.05.2011, 22:25
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
Brise sitne kapljice samo njenom oku vidljive
24.05.2011, 22:28
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: noa
Brise sitne kapljice samo njenom oku vidljive
Bezobraznice jedne E tajra ništa od sprave, nema posudbe Skršna sam, baš umorna pa mi se ne da pisati evo virim malo Nisam u elementu večeras dadada
24.05.2011, 22:29
Anoniman
Tajra spominjala sam te danas . Dosla zaova po nas s posla da idemo u skitnju i pita gdje cemo izgleda samo sto kisa ne padne, reko ma nece Tajra nije kuvala danas , cura u cudu ostala
24.05.2011, 22:34
R&T@
5982
Tajra spominjala sam te danas . Dosla zaova po nas s posla da idemo u skitnju i pita gdje cemo izgleda samo sto kisa ne padne, reko ma nece Tajra nije kuvala danas , cura u cudu ostala
Ni zakoracila u kuhinju
N_N, nemoj molim te Noa je kriva, navukla me
A ja ipak zivim s perfekcionistom, kao sto si ti... mjesecima prica o toj spravici... spasit ces mi dzep i brak
24.05.2011, 22:37
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: tajra
spasit ces mi dzep i brak
Treba mi neko dobro djelo baš sam se danas nasekirala.... Autom sam ubila slučajno goluba Jao kako me želudac zabolio automatski, baš mi crnjak