IZVORNA PORUKA: koka i po
Hvala hanady...
al ja zaista ne znam sta da radim...
mozda malo pretjerujem
ja razumijem tvoju brigu...
ali ti kažem da je on veliki i fino jede i iz iskustav znam da neće biti problema....
moje curice su mlijeko lijepo prhvatile i mi nemamo nikakvih pšorblema sa tim...
mlijeko ima i vitamine i minerale samo nesmije postati osnovna hrana djetetu.
za one mame čija djeca slabo jedu drugu hranu i unose slabo vitamine i minerale na drugi način bolje je da ostanu na Ad...ali opet ako su dugo na AD mene onda strah da zboh njegovog kvaliteta dijete samo neće imati potrebu unositi drugu hranu....
Opet it kažem razumijem te...ali ja nisma imala te nedounice jer moja mlađa nikada AD nije ni pila...skoro 15 mjeseci dojila je...sa 14 sam polako uvle amlijeko i ostala je na njemu...
sada ujutro pije samo flašicu od 100 ml čistog mlijeka ostalo sve jede bez problema...tako da ja nemama tu brigu koju imaš ti....
ocjeni, ako ti dovoljno jede sve ostalo, ako ima konkstruktivan doručak, ručak, večeru i užine...njemu Ad više ne treba...
a ako zeza sa hranom neke recimo kavlitetne stavri bojkotuje onda još ostavi AD