zaboravi anela pohvaliti da je i vrijednica mala.Kad trebam da usisavam samo mu,kazem ocemo ja i anel srediti on sav radostan trci da uzmemo usisavac i vice brm brmmm. Kad usisavam on sve pored mene stoji i gleda smjesno i zanimljivo mu.... Kad treba da brisem,prasinu obavezno i njemu krpu ponesem,kad ugleda da nosim a te dragosti da vidite sve zamnom ide kad ja brisem i on se uzivi i brise melja...... Tako,da ja kazem da je trebao biti zensko a ne musko kad,voli zenske poslove
22.11.2010, 18:00
Anoniman
cula sam se s iv@ncicom,andrej ima i danas povisenu temperaturu, al da se skidati,nervozan je al kako je i kisa,dijete u kuci pa se sve sastalo,nadam se da ce sto prije nas prijatelj o zdraviti.. kod nas uobicajeno, Nikola bi isao vani,a kisa dosadna pljusti..vodila ga do trgovine ,naglas se smijao od dragosti sto je vani.. felix i Nikola sa mnom "cisti",ne bi drugacije nista uspjela,njima zanimljivo da nas oponasaju
22.11.2010, 18:05
Mya_81 RR
5531
Eh, da vas utješim da smo mi isti po pitanju nestašluka...
Sve što nije primjereno za nju njoj je zanimljivo, a reakcije kad nešto ne dam su i više nego iritirajuće
A da ne govorim da se pokušava popeti na sve moguće i nemoguće...
22.11.2010, 19:19
Anoniman
Marijana hvala na obavjesti o ivancicinom sinu,nadam se da ce brzo ozdraviti jos ovo i vrijeme dosadno pa jos vise djeca u kuci polude veliki zagrljaj za njih. Voli i N.cistiti i anel isto a te radosti kad mu krpu dam da cistim i izmicem stvari kako se samo uzivi. Mi smo od podne na nogama neumoran je ja mislila da ce malo otkunjat oko 6.sati a neda se on nikako....ja jedva gledam nista mi se neda raditi vucem se ko prebijena macka,pijanac mi ravan nije ...samo se svaljujem gdje stignem....
22.11.2010, 20:34
dafri
1097
veče, vidim da nam je generacija razigrana ,i mi volimo čistiti a o penjanju na sve i svašta da ne govorim, juče smo išli na neki izlet na ribu i po prvi put je lopužica zaspala u autu u sjedalici ,ostala sam zatečena mi još pijemo ad ,nisam još razmišljala o prelasku na kravlje iako za sada nemamo problema sa hranom,možda bih trebala ljubimo bolesne drugare da što prije ozdrave
23.11.2010, 10:57
Anoniman
jutro spavanje je bilo i vise nego dobro konacno mada je zaspo oko 21.i budio se oko 22.plakajuci i tresuci bas sam se bila prepala ,place nece da legne samo meni oce,a rukice se tresu mozda je sta sanjo ruzno odnesem ga u dnevnu upalim tv.i zaspi i nije se budio do pola8.jest daje ovako svaki dan...ejhjh Jedino nekontam sto se budi posle sat kad zaspi,ili je navila ili sanja sta ili su zubici .....
23.11.2010, 11:47
marinčii
4750
Jedino nekontam sto se budi posle sat kad zaspi,ili je navila ili sanja sta ili su zubici .....
i kod nas se ovo često dešava,ja kontam da je od zubića pa sad ko zna
23.11.2010, 12:14
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: felix
zaboravi anela pohvaliti da je i vrijednica mala.Kad trebam da usisavam samo mu,kazem ocemo ja i anel srediti on sav radostan trci da uzmemo usisavac i vice brm brmmm. Kad usisavam on sve pored mene stoji i gleda smjesno i zanimljivo mu.... Kad treba da brisem,prasinu obavezno i njemu krpu ponesem,kad ugleda da nosim a te dragosti da vidite sve zamnom ide kad ja brisem i on se uzivi i brise melja...... Tako,da ja kazem da je trebao biti zensko a ne musko kad,voli zenske poslove
sve isto ovako i kod nas ide u kabinet za usisavanje - ubacim ga u krevetic i onda stupa baby vac....prije se hvatao noge kada ga vidi, a sada je prihvatljiva reakcija... Raffi uglavnom čisti vlažnim maramicama ogledalo
23.11.2010, 15:04
Apotekarka
3918
dan... Mi imamo proljev...Sinoc mu sve proslo jednom a danas je vec 2 put imao pa sam rekla teti da mu da enterofuril i caj od sipka,ovo sve propisujem zubicima...Samo mi je to falilo na ove moje zljezde,nadam se da ce biti ok,inace je veseo i sve normalno kao i do sad...
23.11.2010, 15:05
Apotekarka
3918
Eh zaboravih moj najvise voli usisavati kad mu naumpasdne sisa,sisa,sisa i moramo usisavati i to on usisaje ko veliki imam jedan snimak postavit cu ga da se smijete,voli stol brisati i najradije bi lozio vatru sa mnom priprema mi papir trijeke haos je
23.11.2010, 15:33
iv@ncica
2115
evo nas..andrej zaspao nakon sto sam mu jedva skinula turu..isla je iznad 39,7..dalje nisam smjela ni mjeriti ..i to je zavatrio u cekaonici dok smo cekali pregled .. uglavnom pluca cista, povecala dozu tobrexa za ocoi....grlo s gnojnim cepicima- dobili ospen..nosic ponekad malo operila..ne curi nam nikako , ali zacepljen je....a oko cune se osip popravio...ona je isto pregledala i cunu koja je malo crvena unutra i dala nam da vadimo nalaz urina..za svaki slucaj..inace ova je dr. stvarno detaljna i fina, te jasno obajsni sve..i daje antibiotik samo kad je to bas potrebno..pobornik je isto domace medicine...evo valjda ce kad pocne djelovati antibiotik i tem. se regulirati ..inace cu poludit od nedjleke se boreci i skidajuci je...nije komentirala nase kutnjake koji isto idu ..eh nama prvi antibiotik i prvo vadjenje nalaza, ja nema pojma kao cu mu uhvatit cunu u onu kesu ..ali snađem s e vec ovo nam je nesto ko u marijane i nikole..a vrtic je vrtic ..ma proci ce nadam se apotekarko-missa mu i proljev uh..ma zubici su to daji mu suho d a jede ostele mame
23.11.2010, 18:41
R&T@
5982
Bas mi je zao drugara Izvadite i te nalaze da budete mirni...
Moja curica postala pricalica... sastavlja pomalo recenice... a glavne su suze i bijes kad ne shvatam sta zeli...
Sad je obula dvije razlicite carape i jednu papucu i jednu cizmu i seta po kuci...jos sebi govori: lijepa, ana lijepa...
23.11.2010, 18:46
Anoniman
Andreuskaaa is...is bolest
tajra...mogu misliti kako je slatka ..moj obuce tako cipele ali jos ne prica ...zapravo...prica on nesto, samo ga ja nista ne razumijem
23.11.2010, 18:52
R&T@
5982
Ma, slatka je ona... ali i tvrdoglava, na mater
Sinoc smo isle u goste sa sandalama na nonama... nije dala da joj obujemo cizme, nema sanse
P.S. Dadada, hoces da sutra uradimo primopredaju? Ako snijeg ne zapada nocas Ja ne mogu poslati pp
23.11.2010, 19:47
Anoniman
tajra...poslala sam ti pp
23.11.2010, 20:18
Anoniman
iv@ncice da se vec sutra javis s dobim vijestima ljubi mi dadeja(tako ga Nikola zove). evo da se pohvalim da svaki dan pomalo vozam auto,jest da se nekad ugasi nasred semafora al uglavnom nije lose djecak spava ima pola sata, bas je rano zaspao, to je zato sto je u vrticu rano spavanje,uglavnom je dobar,slusa me a teta kaže da je i njima dobar
23.11.2010, 20:30
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
tajra...poslala sam ti pp
I ja tebi... mislim da je prosla... ako nije, onda sifra - odgoda
23.11.2010, 21:33
marinčii
4750
iv@nčicebaš mi je žao da se još mučite s turom,nadam se da će antibitik brzo pomoć i da će već sutra biti punoo bolje,ljubi Andreja uh ja sam danas jedva izdržala M je nešto nervozan cijeli dan ,ma ništa mu ne paše,neće sam ni sekunde da se igra pa sam tako provela dan slažući kocke i igrajući go go kako on to kaže ,ma ovo vrijeme je grozno kiša nikako da prestane izludišmo u kući puse svim bebarama
23.11.2010, 22:15
Ella_H
1264
marinci i kod nas je danas tako i nikako drugacije ma loodnica prava, ovo djete se skroz promjenilo, i te ture njihove su mi vise na vrh glave dosle, stvarno je nervozan i nikako mu ugoditi, malo ga stariji braco raspolozi a i on je poceo bjezat od A kaze bas neslusa beba I A prica ali ga ne razumijem apsolutli nating osim par rijeci, ali naucit ce se ima vremena. Ljubimo sve bebare
23.11.2010, 23:49
iv@ncica
2115
za sve mame
a i aj s e nadsam boljim satima nocas i sutra...a valkjda cu i te nalaze dobro napraviti, jest da mi je prvi put..ali valjda ce mo ulovit nesto ;)))
ma i A. je grozno nervozan i stalno mi se drzi za ruku i voda me ono bezzezez ko d amu je dosadno po stanu, situacija nam je ista, ko i danas i jucer i dan prije i on prica , ali ga ja razumijem ono kad kao igramo pamtomime i jos nekih par rijeci..ostalo je bebski. zesci. Umorna s am..odo malo odspavat dok nam temp. ne bude opet skakla ..ma sve bi lako da se i na posao ne mora
< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.11.2010 23:50:33 >
24.11.2010, 10:11
Anoniman
jutrooo Ivancice nedaj te se da nam brzoo maleni ozdravi abd. marinci,vidim matej te zezi igras kako on svira joj dobar je dusa draga ma i njima je ba,dosadno u kuci znam po svom hairliji,nezna sta ce od dosade tesko mu i zaspat kad se neumori dovoljno.Sinoc je jedva zaspo u pola 12.nije umorno djete samo u kuci pa nema zraka da ga malo osamuti....... Spavao je dobro hb.
24.11.2010, 11:17
bebana27
1642
evo i nas nakon duzeg vremena nisam mogla nikako da udjem na rr mi smo super imamo 3 zubica
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
24.11.2010, 11:27
megi
935
evo i nas nenaspavanioh cura jutros poranila u 7 sati, tako da i nismo bas naspavani ali eto sto kazete dosadno im u kuci, i moja mene uzme za ruku i setamo kao nas dvije po kuci a jos muku mucimo sa njenim sama, pa sam hoce da jede pije, pa sve prosipa, ali eto pustim je pomalo joj ja uspijem utrpati sa strane, sta cu joj
ivancice nadam se da je andrej bolji jutros, da nema temp marinci matej i adna mogu zajedno pod ruku i ona pocne plakati cim joj ne dam sta je ona htjela, ali ona ne posustaje dok ne ostavri svoje namjere na koga li je ali vidim ima jos tvrdoglavki
24.11.2010, 11:34
Anoniman
megi mi mi se mucimo sa jelom izludjuje me dodji mi tacno da samo pije flasu koliko me iznervira...kad treba da jede nece da sjedi u hranilici bezzz,vec oce da mu naspem u posudu vode i da brcka ruke prosipa,sav se izmokri jedino tako oce sjediti da pojede,nezanima ga nista drugo.Ili uzadnje vrijeme jede na kuhinjskom stolu stavim ga da sjedi pored cesme odvrnem malkice vodu i dira ju,do pojede bas me iznervira da mu nedam da jede nikako.Ili oce da svoje ruke pere u jelu,dam kasikicu sve isprosipa po podu zao mi je sto,mu je dosadno jadnik mali bas sve ocefio,od zavirivanja i diranja pa nezna sta ce vise......nekad sam legne pa lezi,sad mu je fora svu odjecu mi izroviti izvaditi na pod Hoda ko biba bez glava po kuci ovo vrijeme je ludnicaaaaa da makar snieg zapada da se sankamo malo da ga izvedem van .....
24.11.2010, 11:50
bebana27
1642
sto se tice hrane mi nemamo problema sa tim sve jede
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem