writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

22.11.2010, 17:43

clock-img

Anoniman

zaboravi anela pohvaliti da je i vrijednica mala.Kad trebam da usisavam samo mu,kazem ocemo ja i anel srediti on sav radostan trci da uzmemo usisavac i vice brm brmmm.
Kad usisavam on sve pored mene stoji i gledauser posted image smjesno i zanimljivo mu....
Kad treba da brisem,prasinu obavezno i njemu krpu ponesem,kad ugleda da nosim a te dragosti da viditeuser posted image sve zamnom ide kad ja brisem i on se uzivi i brise melja......
Tako,da ja kazem da je trebao biti zensko a ne musko kad,voli zenske poslove

clock-img

22.11.2010, 18:00

clock-img

Anoniman

cula sam se s iv@ncicom,andrej ima i danas povisenu temperaturu, al da se skidati,nervozan je al  kako je i kisa,dijete u kuci pa se sve sastalo,nadam se da ce sto prije nas prijatelj o zdraviti..user posted image kod nas uobicajeno, Nikola bi isao vani,a kisa dosadna pljusti..vodila ga do trgovine ,naglas se smijao od dragosti sto je vani.. felix i Nikola sa mnom "cisti",ne bi drugacije nista uspjela,njima zanimljivo da nas oponasaju user posted image

clock-img

22.11.2010, 18:05

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Eh, da vas utješim da smo mi isti po pitanju nestašluka...

Sve što nije primjereno za nju njoj je zanimljivo, a reakcije kad nešto ne dam su i više nego iritirajuće user posted image

A da ne govorim da se pokušava popeti na sve moguće i nemoguće...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

22.11.2010, 19:19

clock-img

Anoniman

Marijana hvala na obavjesti o ivancicinom sinu,nadam se da ce brzo ozdraviti jos ovo i vrijeme dosadno pa jos vise djeca u kuci poludeuser posted image user posted image veliki zagrljaj za njih.
Voli i N.cistitiuser posted image i anel isto a te radosti kad mu krpu dam da cistim i izmicem stvari kako se samo uzivi.
Mi smo od podne na nogama neumoran je ja mislila da ce malo otkunjat oko 6.sati a neda se on nikako....ja jedva gledam user posted image nista mi se neda raditi vucem se ko prebijena macka,pijanac mi ravan nijeuser posted image ...samo se svaljujem gdje stignem....

clock-img

22.11.2010, 20:34

clock-img

dafri

pencil-img

1097

veče,
vidim da nam je generacija razigranauser posted image ,i mi volimo čistiti a o penjanju na sve i svašta  da ne govorim,
juče smo išli na neki izlet na ribu i po prvi put je lopužica zaspala u autu u sjedalici ,ostala sam zatečena
mi još pijemo ad ,nisam još razmišljala o prelasku na kravlje iako za sada nemamo problema sa hranom,možda bih  trebala
ljubimo bolesne drugare da što prije ozdraveuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

23.11.2010, 10:57

clock-img

Anoniman

jutro
spavanje je bilo i vise nego dobro konacnouser posted image mada je zaspo oko 21.i budio se oko 22.plakajuci i tresuciuser posted image bas sam se bila prepala ,place nece da legne samo meni oce,a rukice se tresuuser posted image mozda je sta sanjo ruznouser posted image odnesem ga u dnevnu upalim tv.i zaspi i nije se budio do pola8.jest daje ovako svaki dan...ejhjh
Jedino nekontam sto se budi posle sat kad zaspi,ili je navila ili sanja sta ili su zubiciuser posted image .....

clock-img

23.11.2010, 11:47

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Jedino nekontam sto se budi posle sat kad zaspi,ili je navila ili sanja sta ili su zubici .....

i kod nas se ovo često dešava,ja kontam da je od zubića pa sad ko zna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.11.2010, 12:14

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: felix

zaboravi anela pohvaliti da je i vrijednica mala.Kad trebam da usisavam samo mu,kazem ocemo ja i anel srediti on sav radostan trci da uzmemo usisavac i vice brm brmmm.
Kad usisavam on sve pored mene stoji i gledauser posted image smjesno i zanimljivo mu....
Kad treba da brisem,prasinu obavezno i njemu krpu ponesem,kad ugleda da nosim a te dragosti da viditeuser posted image sve zamnom ide kad ja brisem i on se uzivi i brise melja......
Tako,da ja kazem da je trebao biti zensko a ne musko kad,voli zenske poslove

sve isto ovako i kod nas user posted image ide u kabinet za usisavanje - ubacim ga u krevetic i onda stupa baby vac....prije se hvatao noge kada ga vidi, a sada je prihvatljiva reakcija...
Raffi uglavnom čisti vlažnim maramicama ogledalo user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

23.11.2010, 15:04

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

dan...
Mi imamo proljev...Sinoc mu sve proslo jednom a danas je vec 2 put imao pa sam rekla teti da mu da enterofuril i caj od sipka,ovo sve propisujem zubicima...Samo mi je to falilo na ove moje zljezde,nadam se da ce biti ok,inace je veseo i sve normalno kao i do sad...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.11.2010, 15:05

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Eh zaboravih moj najvise voli usisavati kad mu naumpasdne sisa,sisa,sisa i moramo usisavati i to on usisaje ko veliki imam jedan snimak postavit cu ga da se smijete,voli stol brisati i najradije bi lozio vatru sa mnom priprema mi papir trijeke haos je

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.11.2010, 15:33

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

evo nas..andrej  zaspao  nakon sto  sam  mu jedva skinula  turu..isla  je iznad  39,7..dalje nisam  smjela  ni  mjeritiuser posted image ..i to  je zavatrio  u cekaonici  dok  smo  cekali  pregleduser posted image .. uglavnom  pluca  cista, povecala  dozu  tobrexa  za  ocoi....grlo s  gnojnim  cepicima-  dobili  ospen..nosic   ponekad  malo  operila..ne  curi  nam nikako ,  ali  zacepljen  je....a oko  cune  se osip popravio...ona  je  isto  pregledala  i  cunu  koja  je  malo  crvena  unutra i  dala nam  da  vadimo  nalaz  urina..za  svaki  slucaj..inace  ova  je  dr.  stvarno  detaljna i fina,  te  jasno obajsni  sve..i  daje  antibiotik   samo  kad  je to  bas  potrebno..pobornik  je  isto  domace  medicine...evo  valjda  ce  kad  pocne  djelovati  antibiotik  i  tem. se  regulirati  ..inace  cu poludit  od  nedjleke  se  boreci i skidajuci  je...nije  komentirala nase  kutnjake  koji isto  iduuser posted image ..eh  nama  prvi  antibiotik i  prvo  vadjenje  nalaza,  ja  nema  pojma  kao  cu   mu  uhvatit  cunu  u  onu kesuuser posted image ..ali  snađem  s e vecuser posted image
ovo  nam je  nesto  ko  u  marijane  i nikole..a  vrtic  je vrticuser posted image user posted image ..ma  proci  ce  nadam  se
apotekarko-missa  mu i proljev  uh..ma  zubici  su  to  daji  mu  suho  d a jede 
ostele  mameuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

23.11.2010, 18:41

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Bas mi je zao drugarauser posted image
Izvadite i te nalaze da budete mirni...

Moja curica postala pricalica...
sastavlja pomalo recenice...
a glavne su suze i bijes kad ne shvatam sta zeli...

Sad je obula dvije razlicite carape i jednu papucu i jednu cizmu i seta po kuci...jos sebi govori: lijepa, ana lijepa...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

23.11.2010, 18:46

clock-img

Anoniman

Andreuskaaauser posted image user posted image is...is bolest

tajra...mogu misliti kako je slatkauser posted image user posted image user posted image ..moj obuce tako cipeleuser posted image ali jos ne pricauser posted image ...zapravo...prica on nesto, samo ga ja nista ne razumijemuser posted image

clock-img

23.11.2010, 18:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ma, slatka je ona... ali i tvrdoglava, na materuser posted image user posted image user posted image

Sinoc smo isle u goste sa sandalama na nonama...
nije dala da joj obujemo cizme, nema sanseuser posted image user posted image user posted image

P.S. Dadada, hoces da sutra uradimo primopredaju?
Ako snijeg ne zapada nocasuser posted image
Ja ne mogu poslati pp

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

23.11.2010, 19:47

clock-img

Anoniman

tajra...poslala sam ti ppuser posted image

clock-img

23.11.2010, 20:18

clock-img

Anoniman

iv@ncice da se vec sutra javis s dobim vijestimauser posted image ljubi mi dadeja(tako ga Nikola zove). evo da se pohvalim da svaki dan pomalo vozam auto,jest da se nekad ugasi nasred semafora user posted image al uglavnom nije loseuser posted image djecak spava ima pola sata, bas je rano zaspao, to je zato sto je u vrticu rano spavanje,uglavnom je dobar,slusa me a teta kaže da je i njima dobaruser posted image

clock-img

23.11.2010, 20:30

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: dadada

tajra...poslala sam ti ppuser posted image

I ja tebi...
mislim da je prosla... ako nije, onda sifra - odgoda user posted image

clock-img

23.11.2010, 21:33

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

iv@nčice baš mi je žao da se još mučite s turom,nadam se da će antibitik brzo pomoć i da će već sutra biti punoo bolje,ljubi Andrejauser posted image user posted image
uh ja sam danas jedva izdržala M je nešto nervozan cijeli dan ,ma ništa mu ne paše,neće sam ni sekunde da se igra pa sam tako provela dan slažući kocke i igrajući go go kako on to kažeuser posted image ,ma ovo vrijeme je grozno kiša nikako da prestane izludišmo u kućiuser posted image
puse svim bebarama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.11.2010, 22:15

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

marinci i kod nas je danas tako i nikako drugacijeuser posted image
ma loodnica prava, ovo djete se skroz promjenilo,
i te ture njihove su mi vise na vrh glave dosle,
stvarno je nervozan i nikako mu ugoditi,
malo ga stariji braco raspolozi a i on je poceo bjezat od A
kaze bas neslusa beba user posted image
I A prica ali ga ne razumijem apsolutli nating osim
par rijeci, ali naucit ce se ima vremena.
Ljubimo sve bebareuser posted image

clock-img

23.11.2010, 23:49

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

user posted image user posted image  za  sve mame

a  i aj s e  nadsam  boljim  satima  nocas  i sutra...a  valkjda  cu i  te nalaze  dobro  napraviti, jest  da  mi je prvi put..ali  valjda  ce mo  ulovit  nesto ;)))

ma  i  A.  je  grozno  nervozan i  stalno  mi  se  drzi  za ruku i voda  me  ono  bezzezez  ko d amu  je  dosadno po  stanu, situacija  nam  je  ista, ko i danas i  jucer  i  dan  prijeuser posted image i   on   prica  , ali  ga  ja  razumijem  ono  kad kao  igramo  pamtomimeuser posted image   i  jos  nekih  par rijeci..ostalo  je  bebski. zesci. Umorna s am..odo  malo  odspavat  dok  nam temp.  ne bude opet  skaklauser posted image ..ma  sve  bi lako  da  se  i  na  posao  ne  mora

< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.11.2010 23:50:33 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

24.11.2010, 10:11

clock-img

Anoniman

jutrooo
Ivancice nedaj te se da nam brzoo maleni ozdravi abd.user posted image
marinci,vidim matej te zeziuser posted image igras kako on svira joj dobar je dusa draga ma i njima je ba,dosadno u kuci znam po svom hairliji,nezna sta ce od dosade tesko mu i zaspat kad se neumori dovoljno.Sinoc je jedva zaspo u pola 12.nije umorno djete samo u kuci pa nema zraka da ga malo osamuti.......
Spavao je dobro hb.

clock-img

24.11.2010, 11:17

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

evo i nas nakon duzeg vremena nisam mogla nikako da udjem na rr
mi smo super imamo 3 zubica

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

24.11.2010, 11:27

clock-img

megi

pencil-img

935

evo i nas nenaspavanioh
cura jutros poranila u 7 sati, tako da i nismo bas naspavani ali eto
sto kazete dosadno im u kuci, i moja mene uzme za ruku i setamo kao nas dvije po kuciuser posted image
a jos muku mucimo sa njenim sama, pa sam hoce da jede pije, pa sve prosipa, ali eto pustim je pomalo joj ja uspijem utrpati sa strane, sta cu joj

ivancice nadam se da je andrej bolji jutros, da nema temp
marinci matej i adna mogu zajedno pod ruku i ona pocne plakati cim joj ne dam sta je ona htjela, ali ona ne posustaje dok ne ostavri svoje namjere
na koga li je user posted image
ali vidim ima jos tvrdoglavki user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

24.11.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

megi mi mi se mucimo sa jelomuser posted image izludjuje me dodji mi tacno da samo pije flasu koliko me iznervira...kad treba da jede nece da sjedi u hranilici bezzz,vec oce da mu naspem u posudu vode i da brcka ruke prosipa,sav se izmokri jedino tako oce sjediti da pojede,nezanima ga nista drugo.Ili uzadnje vrijeme jede na kuhinjskom stoluuser posted image stavim ga da sjedi pored cesme odvrnem malkice vodu i dira ju,do pojede bas me iznervira da mu nedam da jede nikako.Ili oce da svoje ruke pere u jelu,dam kasikicu sve isprosipa po poduuser posted image
zao mi je sto,mu je dosadno jadnik mali bas sve ocefio,od zavirivanja i diranja pa nezna sta ce vise......nekad sam legne pa lezi,sad mu je fora svu odjecu mi izroviti izvaditi na poduser posted image user posted image
Hoda ko biba bez glava po kuciuser posted image user posted image ovo vrijeme je ludnicaaaaa da makar snieg zapada da se sankamo malo da ga izvedem van .....

clock-img

24.11.2010, 11:50

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

sto se tice hrane mi nemamo problema sa tim sve jede

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Zadnji članci

article-img