Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zasto gosti uvijek dodju kad mi nije ni do mene...
Ali imam ja R. pametnica moja im rekla: Vidi ja zevam, ide pije meko i oni se "pokupili"
Zeno ti nisi svjesna koliko falis A curica je , naucit cu i ja Lanu tako
03.06.2011, 21:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
Zar ja....nemoj bona tako, sinoc mi je mm zaspao , ja se sredila, okupala, malo gledali film a on zaspao , zamalo pod tus da odem
trebala si uzet stvar u svoje ruke
03.06.2011, 21:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je onda
prskalice veliki zagrljaj podrske.
jelena kako je cura,sta bi na kontroli
mala kako Igor,muz,otac
felig gdje idete na more
ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila
u promajnu
03.06.2011, 21:38
R&T@
5982
Sad bih ti rekla da si srce velikacko, ali to vec znas
Bila bih ja stalno na RR, ali ona Sanela, sram je i stid bilo, me proziva da nikad ne radim, pa moram malo
Sta nam je s MALOM?
03.06.2011, 21:40
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
Zar ja....nemoj bona tako, sinoc mi je mm zaspao , ja se sredila, okupala, malo gledali film a on zaspao , zamalo pod tus da odem
Sto mi je ova recenica poznata
03.06.2011, 21:41
Lady26
9177
Uzela bih ja, ali je spavala zajedno sa mm
03.06.2011, 21:41
salmy
5830
Felix poslove privodimo kraju,a drugar je nikad bolje od jutra do sutra je dane provodio vani.Kod nane je bas uzivao Sad ga kupala promjenila posteljinu i ubacila u krevet,ja rahatluka u svom na svom
03.06.2011, 21:44
Lady26
9177
Ovako, koliko ja znam Ana nam je imala turu, visoku cini mi se 2 dana.... Igor od Male isto, muz joj je nesto bolestan i tajo isto...sumnjaju na prostatu... Bambiiiiii nam dolazi sutra , Nane zamalo da se zaputi za Sa bez njih Moja curica sve veca zlocka, pentra se gdje stigne, jede bolje hB Od Tiki Lana i dalje ne jede, samo supice povrce nista.... Anel od Felix opet poceo jesti Puuunoooooooooooo sam potrosila na BB, muz ce me iz kuce istjerati
03.06.2011, 21:45
teacher75
5394
evo da se i ja tuspasim, umorna lezim, lana zaspala prije pola sata. ja dosla s posla iza 7 pa je odmah malo izvela i kisa nas uhvatila pa trci nazad kuci trazim smjestaj na sreseru ili u dracama, evo gledam po internetu. kontamo ici u 2.polovini jula
03.06.2011, 21:45
Anoniman
da ti mi malo iskusnije damo savjet al na pp nije za foruma mislim dadada,tajra i ja
03.06.2011, 21:48
Anoniman
teacherko blago tebi opet L. spava moj jos ni pojma o spavanju igra se sa mm iona(aviona) papirnim Salmy svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .
< Poruku je uredio felix -- 3.6.2011 21:49:42 >
03.06.2011, 21:49
R&T@
5982
Hvala, Lady
A za BB, podijelit cemo trosak ako veceras ne potkupis muza
Mm se prepao da ga ne ostavljam...tri kese u hodniku cekaju jutro...
03.06.2011, 21:51
Anoniman
Apotekarko javi se mila viris .
03.06.2011, 21:51
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: tajra
Hvala, Lady
A za BB, podijelit cemo trosak ako veceras ne potkupis muza
Mm se prepao da ga ne ostavljam...tri kese u hodniku cekaju jutro...
03.06.2011, 21:52
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
da ti mi malo iskusnije damo savjet al na pp nije za foruma mislim dadada,tajra i ja
Mozemo joj dati i asocijaciju...
Rodjendanski poklon koji salje DD "Noa" Mostar
03.06.2011, 21:53
Lady26
9177
Ali meni je rodjendan prosao, ako moze retroaktivno - Noa salji, treba miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
03.06.2011, 21:55
Anoniman
ma jok tajra nego njezno ga progulis laktom u rebra i pitas ''pajkis li'' meni svaki put upali
03.06.2011, 21:56
Anoniman
Vecer, kako ste mi? A evo zaspala pa ja odmah na komp dadada, ne javljas se, kako prodjeeeeeeee
03.06.2011, 21:56
marinčii
4750
DAFRI da pomalo se spremamo za rođendan ako uspijem uslikat ću pa staviti da vidite šta smo kupili za obuć felix i mi svake godine idemo u promajnu Kod nas i danas prošlo bez kiše pa smo se i prošetali,kontali mm i brat mu da pšogledaju utakmicu u gradu al vratili se prije kraja prvog poluvremena ovi malci(mali od brata mm i Matej) se nedaju smiriti ,svima su smetali ma nemiri živi
03.06.2011, 22:00
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
ma jok tajra nego njezno ga progulis laktom u rebra i pitas ''pajkis li'' meni svaki put upali
Bolje izvaditi "rodjendanski poklon" i pitati: "Ima li sta bolje na ponudi?"
03.06.2011, 22:01
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: felix
teacherko blago tebi opet L. spava moj jos ni pojma o spavanju igra se sa mm iona(aviona) papirnim Salmy svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .
ona zaista jako rijetko zaspi iza 9, uglavnom je to izmedju 8 i 9. al me probudi u 6 pa je uspijem vratiti u krevet jos jedan sad i u 7 je na nogama
03.06.2011, 22:01
isabella
265
Vece zenice jesul pospala djecica moja evo sad,,, .Kod nas juce i danas praznik ne radi se pa smo iskoristili malo na plazi bili voda pravo topla ali kad hocemo kuci valja prezivit scene Naida se baca nece .Nego znate li za koliko vremena bude gotov PAPA test u bosni kada radis kod privatnog ginekologa ,,,,
03.06.2011, 22:04
marinčii
4750
isabela ja sam radila papa test privatno i bude gotov za 7 dana
03.06.2011, 22:04
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: bebacha
dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je onda
prskalice veliki zagrljaj podrske.
jelena kako je cura,sta bi na kontroli
mala kako Igor,muz,otac
felig gdje idete na more
ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila
u promajnu
felix sorry, OT je, ali moze li na pp kakav kontakt za Promajnu mi trazimo, ali jos uvijek bezuspjesno...thanks
03.06.2011, 22:08
Apotekarka
3918
Ma bona felix islaumutiti slag za sampitu A popravila bi ja sebi "necim "raspolozenje ali vjestica tu