Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
06.06.2011, 23:08
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: dadada
jesi gledala na pik.ba ili odidji u onu antikvarnicu kod interexa...pa onda kad budete imalil ove kupite posten krevet
gledao mm na piku i nasao neki da valja od 1400km
06.06.2011, 23:08
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: N_N
lady, žao mi je zbog nosića a L je medić, liči mi na tebe
Jel ovo da mi ne moras kupovati cokoladu, jel?! Eeeeeeeeeee ne prodajem se ja
06.06.2011, 23:09
bananica
4330
nema da fali
< Poruku je uredio bananica -- 6.6.2011 23:10:09 >
06.06.2011, 23:10
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: bananica
e ovo se ubilo za mene
06.06.2011, 23:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega
znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb kreveta
Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam.... Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko.... Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....
pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madraca ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar
06.06.2011, 23:11
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: bananica
nema da fali
Jaooooooooooooo
06.06.2011, 23:12
bananica
4330
gdje cemo kupiti kvalitetan krevet a da nije skup? pomagajte!!!
ne znam ticerko...mi smo u meblu kupili krevet prije 4 god....nije jeftin...ali se isplati svake pare...krevet je boli glava...moja mama ima isti vec 25 god...zato sam se iodlucila za njega
znam da se isplati al trenutno nismo u mogucnosti, ne mogu zrtvovati odmor na koji mogu otici samo jednom godisnje naustrb kreveta
Ali ces na krevetu spavati godinama....ne kontam.... Ako kupis "fus" kupovat ces novi iduce godine, ako izdrzi i toliko.... Po meni je glupost zbog par dana na moru da ne kupis nesto kvalitetno....ne znam....
pa i ne zelim kupovati svake godine, zato i pitam za neki koji je kvalitetan a nije skup. vidim na temi namjestaj da neke zene hvale krevete iz udobnosti da im traje godinama a ima ih od 200-300km sto nije strasno
to valjda bez madraca ili...to mi nesto cudno malo za krevet...a kamoli dobar
i ja mislim da je bez madraca
06.06.2011, 23:13
teacher75
5394
naravno da je bez madraca
najbitnije je da je puno drvo
06.06.2011, 23:24
Anoniman
odoh i ja slafen kissi
ticerko...sretno...prosurfaj maloi otidjite do one antikvarnice...zna ekstra stvari biti...kolikosamja skontala, oni uvoze taj namjestaj
06.06.2011, 23:24
N_N
1860
lady, žao mi je zbog nosića a L je medić, liči mi na tebe
Jel ovo da mi ne moras kupovati cokoladu, jel?! Eeeeeeeeeee ne prodajem se ja
Čuje je sad!!!! Pa nije beg cicija , kupit ću nam ja 2, i meni je mliječna omiljena.
06.06.2011, 23:41
Anoniman
Cao! Skontala sam da je Lana razbila nosic, a kako je medena, ma stvarno je A glumci, djecaci su pravi glumci, slatkisi Benjo je veliki momak, bravo , ne lici na onu bebu, slatkis , mama bravo za torte, savrsene su
06.06.2011, 23:52
iv@ncica
2115
mahanje i pozdravi od nas
07.06.2011, 07:50
bebacha
1170
jutro.uh ja prva budenjeeeeee,prwspavate sunce pa kad se naoblaci kukate Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo. Lady ljubi nosic,juce izgleda bio dan za padove meni Alen upap s kreveta pa kasnije i s kauca
07.06.2011, 08:32
tekja
1957
jutro...i mi smo poranili, valja iskoristiti prijepodne, poslije sunce bas bude prejako...
Tiki, neces moci naci dobar krevet za 200-300 KM, mi smo pretprosle godine sve obisli i na kraju kupili krevet na sajmu...ali sajam je u aprilu, ne vjerujem da mozes do tada cekati... uz 15% popusta i sa madracem je bio 700 KM, velicina 160X200, ima latoflex ali vec skripi ...meni su u Belloni kreveti predobri, moze se za 1000 KM naci odlican krevet, sa sanducima jos da se pocastis madracem sa memo pjenom ...ja bih se malo strpila, ustedila, pa kupila kvalitetan...
Mi smo dobro, osim sto sam se jutros jedva digla iz kreveta...mene zvanicno bole ledja, treba mi dobrih pola sata da prohodam
07.06.2011, 08:37
emi7908
1384
kako divno jutro ........ jutrać veliki svima i želim vam ugadan dan sa dječicom lady kako je nosić? mrvica mala ....
07.06.2011, 08:38
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
salmy . lady ma kod mene je mala apoteka u ladici Ko u Jezdimira . Samo neznam jel ovaj hipermengan vazi uzela ga kad je A.imao 4 mjeseca tad nam dala i ostalo mi dosta u kutijici dal vazi ili to nema roka trajanja???
trebao bi na njemu rok biti, ja imam jedan od prosle godine i vazi do iduce, tako da ako ne pise nista baci ti to i kuci novo
07.06.2011, 08:46
N_N
1860
Bambi, sretan rođendan!!!
07.06.2011, 08:50
tekja
1957
Bambi, sretan rođendan!!!
Danas? Draga Bambina sve najbolje ti zelim ...uzivaj u svom danu
07.06.2011, 09:07
Malenaoduvijek
5237
dobro jutro,
mi smo onako spavali, Luka je nesto bio nemiran i plakao ali nije strasno. jutro je stvarno divno samo je vec na suncu vruce
Bambi sretan ti rodjendan i od mene i od mojih momaka
teacher imas u nobilu na otoci isto krevete i madrace pa se malo raspitaj...
07.06.2011, 09:10
Anoniman
Hepi B-dej Bambino
mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalo ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irme ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti