IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Hej, generacijo, koja nas je sigurno zaboravila
Mi smo standardno dobri...pripremamo se nakon rodjendana na odvikavanje od pelena, na vakcinu na koju kasnimo godinu dana
a imamo u planu i vrtić...ufffffff, svega...
joj mila izvini po 1000 puta... meni je mozak bio zatrokirao, a vidjela sam te ali nisam registrovala... sve kontam Boze dragi ja onu zenu znam, al ne pale se lampice, mora da baterije nisam fino napunila... izvini molim te jos jednom...
IZVORNA PORUKA: Lady26
zivote moj dragi, aaaajjjjjjj kako sam se udarila...
jubi teta N celo drago da pjestane...
ja sam svoje Nane preksinoc fino osisala... prije kupanja stavila dijete na pod, fino ga namjestila, okupirala igrackama, pjevala, skicala, vristala, budalesala, on bio miran i fino ga mama osisala... sta nas briga
tekja, nadam se da je TM bolje i da je sve u redu... a znam o cemu pricas i moj je skoro tako izvrnuo nogu pa se raspekmezioooooo amaaaaann...
IZVORNA PORUKA: MALA1994
masinica zakon, ja oduvijek Luku masinicom sisam (citaj frizerka) a sad smo i Igora, to ti je 5 minuta.on stoji na stolici i place ali mu nista ne moze biti, nemas ga cime ubosti.
na ovoj vrucini mora masinica...
Nane se boji masinice pa mi to makasama cik-cak
IZVORNA PORUKA: salmy
Ja te trazila na bb da te upoznam,ali ti ne dođe
bice prilike svakako
ja odoh u horizontalu,sve me nosa
ljepoto moja, kako ste, dokle ste s radovima? jestel pri kraju? dusa draga moja bas mi je drago sto smo se vidjele
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
mahanje i pozdravi
od nas
mahanja i pozdravi i od nas za vas
IZVORNA PORUKA: bebacha
Bambi sretan rodendan,sve najnajbolje ti zelimo.
Bambi sretan ti rodjendan i od mene i od mojih momaka
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Bambi sretan rodjendan i da ih jos puno docekas sa svojim najmilijim
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Bambina draga sretan rođendan da ih docekas jos puno u zdravlju,sreci,veselju uz svoje najmilije,i da ostanes takva kakva jesi hrabra i draga osoba
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Bambi, sreeeeeeeeetan ti rodjendan
IZVORNA PORUKA: megi
svima, posebno Bambi sretan rodjendan
Hvala puno mile moje
1. Nane nema jos 2 godine ali vjeruj da me poslusa... sta god mu kazem sve me razumije i hoce poslusati za razliku od Sabine
2. jedva pruzi ruke meni a ne kamo li strancu... poprilicno je stidan...
3. Nane nikad do sada to nije uradio, ali zato Sabina...
babo joj je voditelj tv dnevnika
4. nigdje bez nas... nece nigdje odakle nas nece imati na vidiku... umjesto da mi pazimo Nane, on pazi nas
nisam vam se pohvalila, mm i meni je danas pnih 6 godina kako smo zajedno.
cestitam
IZVORNA PORUKA: de_de
Ma pozelili smo vas puno, al nemam vremena da vas aktivno pratim, pa ovako uletim. Drugarica D nam pravo porasla, malo smo je neki dan smekali na FB
i mi smo vas pozeljeli... kako nam je drug Keno?
Eh evo meni "inspekcija" (citaj Nane) na poslu, doduse spava al odoh ga posmatrati kako paja