Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jao grozni trio se odmah javio ne imadoh kad pisati prijateljica mi bila u rađaoni pa ja sva na iglama koda ja rađam uglavnom rodio se bebac ziv,zdrav i sve ok
08.06.2011, 08:17
R&T@
5982
Cestitke za sretne roditelje i nervoznu Nou
Dobro jutro
Kod nas jutros haos, T. zatekla R. u nasem krevetu i bilo je
08.06.2011, 08:27
mama2009
2192
jutro, evo mene samo u prolazu, imamo jos samo dva dana do moranja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........ja jos nista nisam spakovala, vremena mi nedostaje, danas poslije posla moram se nekako bolje organizovati, evo me opet nesto zah...je.....opet auto ma to ti je kad si peh......na poslu ludnica, milion obaveza....grrrrrrr nadam se da ce smizla uzivati na moru......
mahanje za sve redom da koga ne zaboravim
08.06.2011, 08:46
Malenaoduvijek
5237
dobro vruce jutro,
mi kao da zivimo u africi a ne u sa kako je vruce.znala sam ja da nam cipelice nece ni trebati,odmah sandale
mi smo nocas bili jako nemirni, sto ja,sto Luka a i Igo se budio.vruuuceee zene drage.
ja sam rak (julsko dijete) i obozavam ljeto ali ovo je previse stvarno, nema zraka da se dise.... i onda se jos nadigli u pola 7 pa sad Luka evo sve glavicu stavlja na kauc spava mu se. a vi blizanci uhhh drage ste mi ali ste cudnog znaka brate (neka se niko ne vrijedja)a mozda vam je jaci podznak ipak.
jelena , navikavaj se na te krike i urlike i tebi ce biti za jedno pola godine tako (dok maleni stasa) taman jedno zaspe a drugo se probudi a ti kontala odmoriti, e sipak .salim se ja nije to tako strasno.
djevojcice koje su mi cestitale godisnjicu, hvala mLogo.dragi me bas lijepo juce pripazio
tajra lijep ti je onaj sto ali ne mozes ga naruciti preko interneta
eto za sve
08.06.2011, 08:48
Malenaoduvijek
5237
mama kako ti zavidim, mi tek za dva mjeseca idemo na more,
ko ce docekati, a ti za dva dana ces da se brckas, super...
08.06.2011, 08:50
emi7908
1384
jutro i od mene...
Tajra sto je super, i ja tražim sebi dobar stolić ali kod nas stvarno ništa katastrofa i još mi nedostaje nekoliko stvarčica ali ne znam gdje da pogledam više jer sve sam pregledala po sarajevu.... npr. oni mali noćni stolići ili kako se već zovu zapravo mi je sve isto ... Noa čestitke sretnim roditeljima i sad sigurno lakše dišeš ostatak ekip imate lijep pozdrav od mene i veliki i mali, sretan rođendan sa zakašnjenjem,ovi što iodlaze na more molim da se samo jednom brćnu za mene , a ovi što ostaju zajedno ćemo se gušiti u ovom smradu.... dadada nemoj tugovati da vidiš u kakvom sam ja s...... uhhhhhh ako je k'o raspoložen za moleraj bujrum sve je dozvoljeno
08.06.2011, 08:57
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: MALA1994
mama kako ti zavidim, mi tek za dva mjeseca idemo na more,
ko ce docekati, a ti za dva dana ces da se brckas, super...
hej draga onda cu ja tebi da zavidim, doduse sad idem da se odmorim moja mama, D i ja koja kombinacija a ?
08.06.2011, 08:59
Anoniman
Jutro i od nas,
noa...cestitam ..hos li je dovuci na rr ljubomorna sam na saharu i mamu blago vamaaaaa
i moj se Andrejevic probudiou 6.30 a za sve je tajica kriv...imada ga deloziram emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestim
08.06.2011, 09:00
mama2009
2192
ovako su se druzile D i L sinoc
08.06.2011, 09:01
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: dadada
Jutro i od nas,
noa...cestitam ..hos li je dovuci na rr ljubomorna sam na saharu i mamu blago vamaaaaa
i moj se Andrejevic probudiou 6.30 a za sve je tajica kriv...imada ga deloziram emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestim
ako te tjesi i D je jutros ustala u 6:45 inace spava do 9 ; 9 :30
08.06.2011, 09:02
R&T@
5982
Mi smo nocas svi spavali kao "nebebe", tj. nismo se budili... Ali zato skoro gologu.i, da prostite
Meni se ovaj sto stvarno svidja, pogotovo ona ladica u koju mogu slagati ukrasne sitnice, a da se ne praše, idealno za mene Ali treba mi u boji bukve, pa razmisljam da ga pravimo
Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijena ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godine
Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidim Račice,
Laaaaaaaaaaaaaady Daaaadaaaadaaaa
08.06.2011, 09:04
R&T@
5982
skontati negdje A. da smjestim
Kod mene i R.
08.06.2011, 09:04
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: tajra
Mi smo nocas svi spavali kao "nebebe", tj. nismo se budili... Ali zato skoro gologu.i, da prostite
Meni se ovaj sto stvarno svidja, pogotovo ona ladica u koju mogu slagati ukrasne sitnice, a da se ne praše, idealno za mene Ali treba mi u boji bukve, pa razmisljam da ga pravimo
Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijena ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godine
Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidim Račice,
Laaaaaaaaaaaaaady Daaaadaaaadaaaa
ti nam zavidis koja ces, dupe brckati duze nego mi svi, plujs svekrivu imas c c c c c c c c
08.06.2011, 09:05
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: mama2009
Anoniman
Aaaaaaaaaaa...vidi ih
Anoniman
zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kralja ...kako spava...dusa draga
08.06.2011, 09:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
skontati negdje A. da smjestim
Kod mene i R.
pa kad dodjem po njega da je od tebe samo sjena ostala Hvala tebi tajric moj ...al mislim da cu gledati kod tetke ili njega i nanu poslati na savnike
08.06.2011, 09:11
R&T@
5982
ti nam zavidis koja ces, dupe brckati duze nego mi svi, plujs svekrivu imas c c c c c c c c
Moja sestra u nedjelju bila i kaze super za kupanje, ono bas, ne nasilu
08.06.2011, 09:14
R&T@
5982
I ja... Slicica je super , a dijete bezveze... vidi se cije je
08.06.2011, 09:18
Malenaoduvijek
5237
vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.
a tajric jesi to i ti racica molim te
08.06.2011, 09:20
Malenaoduvijek
5237
pozerke drage
08.06.2011, 09:21
R&T@
5982
Nisam, ja sam zimsko dijete, Koza
Kad je tebi rodjendan? juni ili juli?
08.06.2011, 09:23
Malenaoduvijek
5237
10.juli, legenda koza.jarac jeli? a Tajra je djevica jelda kao mm.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.6.2011 9:26:11 >
08.06.2011, 09:26
Anoniman
odosmo mi malo vani nemojte preCerati s pisanjem
08.06.2011, 09:30
megi
935
jutroooo
joooj djecice ko med su Nane presmijesan kako spava djevojcice su stvarno pre pre slatke, kako samo poziraju
mi cemo izgleda danas popodne ko dr jer cura nocas nije spavala od kaslja uh sto me mrziiiii