Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Tako sam ja sve prala poslije upada lopova... Jednostavno, gadila mi se pomisao da je neko dirao nase stvari
A komaraca ima razlicitih velicina
08.06.2011, 11:48
isabella
265
DADADA kapi se zovu zyimafluor kako bih mogla da ti posaljem?????
08.06.2011, 11:53
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: salmy
Jutrica
Joj sparine po noci,uzas,kako Vi oblacite/skidate svoju djecu za spavanje? moj spava bez prekrivaca,pa sve kontam zima mu Bambi drugar je med,kako je samo pocrnio a kosica poplavila,frajer pravi D i L su hanumice iz kvrata,seceri pravi jestel im kaficu pristavile da đaba ne sjede? Ostalo drustvo saljemo Vam ps:peglanje danas privodim kraju
zena legenda, ja peglam samo kosulje a sad doslo ljeto pa ima dosta mojih stvari za peglanje,grrr.moram mijenjati garderobu.
a lady i ja se bojim buba, bljak, fuj itd uuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh.kad pomislim da nest o gmize, leti bljak....
08.06.2011, 12:00
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: isabella
nisu uopste naivne ove tbl, dadada posavjetuj se s nekim dr prije uzimanja, ja sad malo surfala ne smiju ih npr uzimati asmaticari i ko ima problema sa bronhijama, niti se smije tecnost uzimati sa njima direktno
08.06.2011, 12:07
bebacha
1170
evo i nas. ja malo po kuci,Alen nervozan.izbio jos jedan zubic a ide druga dvica poslije podne Ajlu vodim prvi put kod zubara.uh jest mi frka.pojavila joj se neke naslage na zubima nemam pojma sta joj je to. Felix zeno ne prizivaj vise kisu ja molim Boga da vise nepada,da se zemlja osusi i nece biti sparine
08.06.2011, 12:09
isabella
265
IZVORNA PORUKA: MALA1994
nisu uopste naivne ove tbl, dadada posavjetuj se s nekim dr prije uzimanja, ja sad malo surfala ne smiju ih npr uzimati asmaticari i ko ima problema sa bronhijama, niti se smije tecnost uzimati sa njima direktno
naravno da nisu naivne niti jedne kapi ni tablete nisu naivne evo od 2 mjeseca moja mala koristi ove kapi nikad nista joj se nije desilo hvala Bogu,,krvna slika uredu sto reko pedijatar savrseno da je bolje nebi valjalo,urin uredu razija se kako treba sada kada smo radili pregled sistematski kada je napunila godinu.Ja sam i u bosnu nosim rodici svojoj ove kapi ona daje svojoj maloj a i bratu od mm nosimo tablete njemu je 20 godina ima slabe zube i njemu nista nije hvala Bogu ....
08.06.2011, 12:15
teacher75
5394
evo i mene, maloprije se vratile iz pampersovog parka, bile tamo od pola 10. lana spava a ja imam instrukcije. danas radim tek od 5, nemam puno casova hvala bogu, jos sutra nastava i onda sjednice, hvala bogu, dosadila nastava vise, jedva cekam raspust sto se tice oblacenja, i mi smo ukinuli strample i najlonke odavno. sinoc je lana ostala do pola 9 u helankama, soknicama i haljinici kratkih rukava, nisam joj nista ni preko oblacila, imala je ispod body sa bretelama. ja nju inace oblacim uvijek kao sebe, s tim da sam ja zadnjih dana prestala oblaciti potkosulju a ona i dalje nosi body taj na bretele...
08.06.2011, 12:23
Anoniman
kod nas oluja crni se nebo grmi kisa lije ko iz kabla skoro pobjegli u kucu
08.06.2011, 12:24
Anoniman
Felix zeno ne prizivaj vise kisu
kod nas lijeeeee uh meraka sta cu ti ja ti ne volis kisu ja volim vise kisu nego ove sparine sto nedaju disati
08.06.2011, 12:29
Malenaoduvijek
5237
naravno da nisu naivne niti jedne kapi ni tablete nisu naivne evo od 2 mjeseca moja mala koristi ove kapi nikad nista joj se nije desilo hvala Bogu,,krvna slika uredu sto reko pedijatar savrseno da je bolje nebi valjalo,urin uredu razija se kako treba sada kada smo radili pregled sistematski kada je napunila godinu.Ja sam i u bosnu nosim rodici svojoj ove kapi ona daje svojoj maloj a i bratu od mm nosimo tablete njemu je 20 godina ima slabe zube i njemu nista nije hvala Bogu ....
nisam ja tebe kritikovala, samo drugarici dadadi kazem da se konsultuje s nekim jer nije se igrati ni sa cim.
08.06.2011, 12:31
mala86
2755
pozzic i od nas
vidim pricate o vrucini!kod nas je ok,7 sprat,za sad nije vruce u stanu !navece spavamo zatvorenog prozora ,i u pidjami malac jos uvijek,cak ga malo i pokrijem!ja gledam po sebi,jer meni jos uvijek u stanu treba pokrivac
felix i kod nas nesto puse,mozda dodje od vas i nama ta kisa
tajra i ja sam jarac a moja mama ovan(obrnuto od tebe i Riane )
08.06.2011, 12:34
Anoniman
mala86 sinoc je kod vas kisa bila ili mm gledao utakmicu sto je bila u ZE kaze kisa lije ?? Bome kod nas bas fino osvjezi i dalje pada i grmi.
08.06.2011, 12:36
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: felix
mala86 sinoc je kod vas kisa bila ili mm gledao utakmicu sto je bila u ZE kaze kisa lije ?? Bome kod nas bas fino osvjezi i dalje pada i grmi.
je bilo je nesto kratkotrajni pljusak za vrijeme utakmice
08.06.2011, 12:40
bebacha
1170
kod nas se crni nebo,s vase strane Felix opet saljes kisu.ako je volis zadrzi je za sebe ja volim kad osvjez,al brate bude fino pola sata i opet sparina
08.06.2011, 12:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
kod nas se crni nebo,s vase strane Felix opet saljes kisu.ako je volis zadrzi je za sebe ja volim kad osvjez,al brate bude fino pola sata i opet sparina
nije ovo plusak ovo je kisa kisa ..... Nije oni pljusak sto padne i stane za min. bas pada fino ipak cu ja vama malo poslat da vam razhladi mozda nekom dobro dodje
08.06.2011, 12:45
Malenaoduvijek
5237
nije ovo plusak ovo je kisa kisa ..... Nije oni pljusak sto padne i stane za min. bas pada fino ipak cu ja vama malo poslat da vam razhladi mozda nekom dobro dodje
nemoj ziva bila, kod nas je padala nocas pa evo jutros sparina nevidjena. ja zene i njene kise, e sad cu ti ici tamo nesto poruciti.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.6.2011 12:55:48 >
08.06.2011, 12:50
mama75
2257
Kuc-kuc ima li koga? Ja vise nama vremena ni da citam Malo posao, malo setnje, net skoro nimalo. Samo da vas pozdravim, nadam se da ste zdravi svi. svima
08.06.2011, 12:56
Anoniman
nemoj ziva bila, kod nas je padala nocas pa evo jutros sparina nevidjena. ja zene i njene kise, e sad cu ti ici tamo nesto poruciti.
c c c c nije do mene sto pada svasta ja samo vijesti prenosim kakvo je kod nas vrijeme . Nego je od vas dosla nama kod vas je prvo padala sinoc . Pa nama dosla ...
08.06.2011, 13:00
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: mama75
Kuc-kuc ima li koga? Ja vise nama vremena ni da citam Malo posao, malo setnje, net skoro nimalo. Samo da vas pozdravim, nadam se da ste zdravi svi. svima
Neka hB samo ti radi PS ne probah kolacice onaj dan
08.06.2011, 13:13
Malenaoduvijek
5237
c c c c nije do mene sto pada svasta ja samo vijesti prenosim kakvo je kod nas vrijeme . Nego je od vas dosla nama kod vas je prvo padala sinoc . Pa nama dosla ...
vidis da ja sutim ko riba da je padala da ne bude da smo je mi poslali
08.06.2011, 13:13
Bambi09
1559
IZVORNA PORUKA: dadada
zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kralja ...kako spava...dusa draga
vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.
a tajric jesi to i ti racica molim te
spejs satl...
princeze su
MALA moj podznak je laFica mm je Jarac kao i Nane, a Sabina je ovcica
a stvarno ste bRezobrazne, sto spomenuste pauke ja cu se sada satrati od ceskanja i jezenja
08.06.2011, 13:14
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: mama75
pa kako ti je na novom poslu mama, jesi zadovoljna
08.06.2011, 13:15
koka i po
7309
mrsko mi vas brate sve citati ..razvucete ko teraviju .. lady nasmijala si me do suza sa proslom noci...sve si mi pred ocima kako zdravom djetetu mjeris temperaturu .. tajra ...ti si koza ...a ja vodolija ...zato se mi dobro slazemo ...ja sam luda zena...tek vidjeh jutros tvoju sms poruku od 31.5. ... mala ...usila sam te za godisnjicu braka za dva dana ...samo neznam za koliko godina jos .. megi i nama je vruce ...kad se ne ugusih nocas .. dadada ko mi te bona sekirao da ga odmah razbijem .. feliks ...cibni tu kisu malo i do nas neka rasladi .. koga sam izostavila neka se javi i neka me slobodnoi iskritikuje....imam opravdanje...senilna zena ...
a....moj S.i dalje pisa po tepihu ...ne trazi tutu a ja se zainatila ko konj...nema pelene vise i gotovo
08.06.2011, 13:16
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada
zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kralja ...kako spava...dusa draga
vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.
a tajric jesi to i ti racica molim te
spejs satl...
princeze su
MALA moj podznak je laFica mm je Jarac kao i Nane, a Sabina je ovcica
a stvarno ste bRezobrazne, sto spomenuste pauke ja cu se sada satrati od ceskanja i jezenja
i meni se cini da je spejs satl, mislila neka nosiljka tek kad sam zakrenula glavu vidim ono kolica aaaaaaaaaa.
a neka si lafica, super...tako covjek barem zna na cemu je s tobom, karakter cvrst, zeznuta ali nisi neodredjena odlicno...
08.06.2011, 13:19
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: koka i po
lady nasmijala si me do suza sa proslom noci...sve si mi pred ocima kako zdravom djetetu mjeris temperaturu ..
meni nije bilo do smijeha....draga nisam znala vise sta joj je, suti, ne prica ali ni ne spava, vrti se...vruca mi u glavi bila....ja ni sad nisam dobra...mamu cu zvati da je uzme sebi da odspavam...