IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha
a sto je stetan
ja nisam to cula
puno je soli i masnoce. drugarica koja je lezala sa bolesnom bebom na pedijatriji mi je pricala kako su sestre i doktorice ruzile zene sto daju bolesnoj djeci smoki, pogotovo ako imaju bronhitis i slicne probleme jer stetno utice na to, lijepi se valjda, nisam sigurna zasto al su ih bas napadale da niposto ne smiju...
za sta se lijepi? ne kontam, kakve veze ima bronhitis sa smokijem? moze se jedino za crijeva lijepiti...za bronhije ne moze

...pa nije nam ista rupa za disanje i jelo

...to zastrasivanje kod mene ne bi upalilo dok ne bi dobila valjan razlog navodne stetnosti...prije da djeca onda nece da jedu, sto naravno, produzuje i samo ozdravljenje...nego da je smoki toliko stetan za zdravlje

...dajte...molim vas...ne treba pretjerivati niucemu...nista djetetu nece biti ako povremeno pojede smoki...soli su isto tako potrebne, masnoce...mene vise to pretjerivanje pocelo nervirati...pa nece nam djeca makrobioticari biti...mislim,ko voli nek izvoli...samo za mene ni jedna krajnost ne valja...kako pretjerano unosenje, tako i pretjerivanje na tzv. zdravoj ishranikoja danas stojipod velikim upitnikom
ivancice i noJa...jasam bogami pitala za vas...to stome vi ignorisete to je druga stvar
A sad dobro jutro

,
ja imm jucer bili u kinu...prvi put gledali 3d

film...e...ko nije jos bio...obavezno otidjite

...ekstra...onda sam malo prohodala po radnjama...ja ne znam sta je ono...ali se meni cini da je garderoba od prosle godine doooobro poskupila...a ponuda...nula...okaidi, najbolja....sto se ponude tice...mada su cijene zara...jos uvijek...cekam kraj jula

...tl, katastrofa...lego...mislim, tri sorcai pet majica...a cijene

hajd dabarem imaju dobru ponudu lego kockica...ne znam sta je ono...katastrofa...u bimbusi ne ulazim...iana, vazda isto...ma elem, ja razocarana

...jedino u okaidi fakat imaju super stvarcica za djecake...samo cekam daim cijene budu po momukusu