ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooo
23.06.2011, 22:24
Bambi09
1559
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Bambi09
dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...
jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bila ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku
eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu
joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme
23.06.2011, 22:27
Anoniman
dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...
jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bila ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku
eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu
joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme
posalji mi na pp kako ti se tetka zove...tj. preziva...moram je znati onda...ja ovdje citav zivot zivim
23.06.2011, 22:27
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: Lady26
Odoh, umorila me ova kupovina
Pusaaaaaaaa svimaaaaaaaaa
kooonnnnnooooo jesi ljuta ti na mene.....
ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooo
a sto na tebe
ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne
23.06.2011, 22:29
Anoniman
izvjestaj s lica mjesta (s prozora kupatila) ludnica ja nikad ovoliko svijeta u ferhadiji nisam navece vidjela nikada....
joj i ovdje je ludnica...al pravo dobra ludnica...van gogh sad pjeva...stadiJon pun, puncat...ma ja bih tamooooo
23.06.2011, 22:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
Odoh, umorila me ova kupovina
Pusaaaaaaaa svimaaaaaaaaa
kooonnnnnooooo jesi ljuta ti na mene.....
a sto na tebe
ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne
ma pojma neImam ...ni noJe mi vise nema...tuzna sam plaho
23.06.2011, 22:36
Anoniman
bambi sabina je prava pametnica nema sta bas se snasala
23.06.2011, 22:43
Malenaoduvijek
5237
izvjestaj s lica mjesta (s prozora kupatila) ludnica ja nikad ovoliko svijeta u ferhadiji nisam navece vidjela nikada....
joj i ovdje je ludnica...al pravo dobra ludnica...van gogh sad pjeva...stadiJon pun, puncat...ma ja bih tamooooo
rekoh ja tebi, a ti mi ne vjerujes
aa noJu sam juce na nekoj temi vidjela i neJma je mozda se istopila od vrucine
23.06.2011, 22:43
Bambi09
1559
eh sto ona zna izvaliti i napraviti skec, to niko ne zna...
23.06.2011, 22:46
Anoniman
vidi se da je sdp pobjedio ...inace su ovih godina pevaljke iskljucivo nastupale
23.06.2011, 22:47
Malenaoduvijek
5237
dadada evo ja te VoJim,
23.06.2011, 22:49
Anoniman
dadada evo ja te VoJim,
i ja tebe ...ti si moj drug
23.06.2011, 22:50
Malenaoduvijek
5237
vidi se da je sdp pobjedio ...inace su ovih godina pevaljke iskljucivo nastupale
e svasta bih ti sada napisala ali nije ni za foruma ni za ova teme tako da to ostavljam za drugu priliku
23.06.2011, 22:51
Malenaoduvijek
5237
dijete snalazljivo mama nemoj je. ja imam jednu sabinu u porodici ako je i 5 posto tvoja kao ova svasta ces ti jos s njom dozivjeti
23.06.2011, 23:01
N_N
1860
Helooooooo Nije nas bilo nekoliko dana ali tu smo, mislimo na vas. Jednostavno B guza, posao, frka..... a i svaki dan poslije posla negdje idemo, šetamo, pobjegnemo na vikendicu, koristimo lijepe dane. Da ne ponavljam i ovdje, pisala sam na temi Tuta, konačno je haos iza nas Ostalo, ništa novo, S nam je na moru sa mojim roditeljima pa nam nedostaje pravoooooo! Ponovili smo se, kupili smo meni bibi jer nam je ujutro haos, dok mene na posao odvezemo, pa B u vrtić pa mm na posao pređemo grad uzduž i poprijeko jer smo raspoređeni po svim opštinama Ja u Centru, B na Stupu, mm u Hrasnom Uglavnom, riješili smo makar jutarnju frku i podijelili se, B i mm će se voziti a S (kad bude škola) i ja. Uh kako bih sada na more....... ali prije sredine avgusta ništa.... Mahanje generaciji, nadam se da ste svi dobro
23.06.2011, 23:03
N_N
1860
Ih ima još nešto S nam je prošla odličnim Jeste da ima jednu 4, ostale su 5 ali super, jako sam ponosna, lijep je osjećaj samo da znate
23.06.2011, 23:08
Anoniman
Cestitam i bibi i Sarin uspjeh ...velika je to stvar mama...velika
23.06.2011, 23:11
N_N
1860
Hvala dadada hvala. P.S. da li možda tm puši Code
23.06.2011, 23:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N
Hvala dadada hvala. P.S. da li možda tm puši Code
da...soo
23.06.2011, 23:13
N_N
1860
Detalji na pp
23.06.2011, 23:14
Malenaoduvijek
5237
super, ja cestitah i na tuti ali i ovdje cu, bravo i za odlikasicu i za malog djecaka
a mama ipak ide na more, odlicno, ti si neki pravo dobar posao dobila, cestiitke
23.06.2011, 23:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N
Detalji na pp
cekam
23.06.2011, 23:21
Anoniman
evo mene ja sam u trci dosla mi dijaspora ne znam kud gonim
23.06.2011, 23:22
N_N
1860
Hvala mala neka smo se mi sa guzom dogovorili, ostalo manje više, vjeruj. Baš sam se brinula pravooo Ma ovaj bibi je u opticaju odavno i eto potrefilo se da nam sad "izleti" A posao..... kucam, ne smijem ni da pričam, i to konačno......hB! A godišnji je kolektivni tako da imam sreće da je onaj kao i u večini dr. firmi, slabo da bi g.... vidjela moreta ove godine
23.06.2011, 23:24
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: noa
evo mene ja sam u trci dosla mi dijaspora ne znam kud gonim