IZVORNA PORUKA: Hanady RR
sad smo malo OT...
ali fakat
moj suprug je oličenje blagog i osjećajnog čojeka. za virjme zabavljanja zahtjevala sam da moju majku poštuje kao i moj odnos sa njom. to sam i dobila. Moj suprug nema ni mame ni babe...ja tatu nemam 18 godina....
Moj supruh je zaista poštuje i cjeni i ona sama kaže da je birala zetove bolje izabrala sama nebi.
meni to mnogo znači....
kada poštuješ ženu koja je mene rodila poštovat ćeš i mene bolje.
eto upravo u vezi sa temom....oko mora ...
on sa vikenda uvijek njoj donese neku sitnicu...ona skuplja te suvenire tipa pepelnica i onih ribica na školjakma koje se mogu na rivi kupiti. On na to pazi...jer zna da i meni i njoj to znači.
otisle ste i previse OT. ne znam kakvo veze ima postivanje mame, tj, punice ako necemo da spavamo tamo

ja se vidim sa svojom bar 3-4 puta sedmicno po nekoliko sati, mislim da je to sasvim dovoljno, nismo pupcanom vrpcom vezane, kad odemo kod nje ostanemo 3-4 sata, zasto jos i da spavamo tamo

imam svoj bracni krevet u kome spavam sa svojim muzem, ne volim inace spavati ni kod koga i tesko se navikavam, pogotovo sada sa

. i na moru je prvih dana tesko spavala, jer je navikla na svoj krevetic. sta bi rekli svi silni ljudi na zapadu koji vidjaju svoje od vikenda do vikenda maximalno a neki ni toliko, koji su udaljeni kilometrima i sprijeceni da vide svoje. da li oni onda ne postuju svoje?

svasta, e nek ispade da ja ne postujem svoju mamu jer ne spavam kod nje, kao ni mm!