writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

08.06.2011, 11:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

zeza je net.... bas nedostaje

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

08.06.2011, 11:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

zeza je net.... bas nedostaje

"Šugavo" bez njeuser posted image

Moram joj baciti kabl preko gradauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

08.06.2011, 11:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a mozes misliti kako je njoj bez nas....user posted image

03.04.`08

clock-img

08.06.2011, 11:27

clock-img

salmy

pencil-img

5830

a gdje nam je veselaaaa?

clock-img

11.06.2011, 17:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hej salmy hvala što pitaš, bila sam malo do mora
nadam se da je na RR bilo sve pod kontrolom user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.06.2011, 18:02

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Evo da vam se i ja pridruzim :D

Pozdraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav :D

clock-img

12.06.2011, 13:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ženice samo d avam pozdravim sve...
ja sma bez neta i fiksnog telefona na bolovanju još uvijek...
neki vrag su krenuli širiti meršu na novoj centrali8 i ond anapravili prekid negdje na čaršijiuser posted image
uglavnom povremeno dođe telefona i neta al vrlo krtako pa ja ne upratim...

na sve to ostala sam i bez mobitela jučer...ukraden mi je...tako d asutra ću nadam s eimati novi broj i novi mobitel ali nažalost nemama niti jedna broj telefona od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer sam spašavala na mobil i bez svega ostala...

nadam se brzo vam s evraćam i puno sma vam poželjela a baš mi nedostajete...strašnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.06.2011, 13:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

neki vrag su krenuli širiti meršu na novoj centrali8 i ond anapravili prekid negdje na čaršijiuser posted image

na sve to ostala sam i bez mobitela jučer...ukraden mi je...tako d asutra ću nadam s eimati novi broj i novi mobitel ali nažalost nemama niti jedna broj telefona od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer sam spašavala na mobil i bez svega ostala...

nadam se brzo vam s evraćam i puno sma vam poželjela a baš mi nedostajete...strašnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajooooj, bas mi je zaouser posted image saljem ti svoj broj na pp. nadam se da ces uskoro biti online

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.06.2011, 14:00

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

13.06.2011, 08:23

clock-img

taurus

pencil-img

3578

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da će se sve brzo riješiti

clock-img

15.06.2011, 11:27

clock-img

Anoniman

nema mi dugo Pahuljice, ni new mame, ni lelis, ni w.pooh, ni manuele
baš ste bezveze

clock-img

16.06.2011, 14:06

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

hanady RR je zamolila sve svoje drugarice sa RR da joj posalju svoj mobitel (one brojeve koje je imala) jer je vratila svoj stari broj ali nema ni jednog broja...eto...ajd sad mobitele u ruke i saljite sms-ove sa imenima :) i nickovima :)) da joj ne bude dosadno dok joj ne proradi net user posted image

03.04.`08

clock-img

16.06.2011, 15:24

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

IZVORNA PORUKA: Breskva

baš ste bezveze

Znaš da mislim na tebe user posted image
I nemojte u subotu otići prije nego što dođem user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

16.06.2011, 21:41

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Hanady vraaaati se...user posted image user posted image user posted image
Ja ni Mirkicu ne srećem baš često. Mirkice gdje si ti?user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

21.06.2011, 08:24

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

fatimica pod br. 1... iskreno se nadam da je dobro i zdravo user posted image

anidla user posted image  nije fer javi se ponekad...
chuchi, jel napravi laptop???

a odavno nisam vidjela ili se mimoilazimo

mynxlee, istra09, mila81, tweety, camm, remzy, akica b, anitaMO, almai, Romali, nikita, mala mu (malo se javi i opet nestade), mnn, mina23, jagodicabobica, TonkicaPalonkica, Bubana user posted image , Ex_Yu (ostavi se igrica na FB), MinaMM, zvecka, fenkoza, marijanna (odavno je nema), Ben 10, zaha (dala se u pravljenje torti), Happy, Djana (il se mimoilazimo ili user posted image ), Mjeseceva Pratilja, neki, cija, sweet baby, bubuli, Luna04, alman...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

21.06.2011, 08:31

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Bambi09

i ja i bar da se javi samo jednom porukicom! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

21.06.2011, 09:02

clock-img

new mama

pencil-img

2578

baš ste bezveze

Lutka mojauser posted image user posted image user posted image ,ma tu sam ja,malo manje,ali obaveze sprecavajuuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

21.06.2011, 14:14

clock-img

reallove

pencil-img

5807

sta je sa forumasicom pingponguser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

21.06.2011, 18:44

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

anidla user posted image  nije fer javi se ponekad...
chuchi, jel napravi laptop???

a odavno nisam vidjela ili se mimoilazimo

mynxlee, istra09, mila81, tweety, camm, remzy, akica b, anitaMO, almai, Romali, nikita, mala mu (malo se javi i opet nestade), mnn, mina23, jagodicabobica, TonkicaPalonkica, Bubana user posted image , Ex_Yu (ostavi se igrica na FB), MinaMM, zvecka, fenkoza, marijanna (odavno je nema), Ben 10, zaha (dala se u pravljenje torti), Happy, Djana (il se mimoilazimo ili user posted image ), Mjeseceva Pratilja, neki, cija, sweet baby, bubuli, Luna04, alman...

Draga ,ja radim vec 3 mj pa ne stizem ,a ni onako nisam bila bas redovna...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

21.06.2011, 21:33

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

aaaaaaaaaaaaa ma bjazi tamo, ja mislila ti se nesto najutila na nas... drago mi je da radis, nemoj se previse forsirati, zelim ti sretan rad pa se javni podjahkad kad saletis malo vremena... ljubni nam druga user posted image

clock-img

21.06.2011, 21:38

clock-img

Anoniman

baš ste bezveze

Boga mi, ti pitala za mene user posted image user posted image
Tu sam, malo virnem, vidim pusto, pa se i ne javljam.Bila sam kod mojih i ikod svekrve, pa neke obaveze...a i ovo lijepo vrijeme, pa smo stalno u hodanju.

clock-img

21.06.2011, 21:40

clock-img

Anoniman

Vidim na FB profercerao net. Neka neka, drago mi je. Poslala sam ti svoj broj na pp.

clock-img

21.06.2011, 22:40

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

aaaaaaaaaaaaa ma bjazi tamo, ja mislila ti se nesto najutila na nas... drago mi je da radis, nemoj se previse forsirati, zelim ti sretan rad pa se javni podjahkad kad saletis malo vremena... ljubni nam druga user posted image

Nemam razloga biti ljuta ,ali ne stignem jednostavno,sretnem moje mostarke ponekada malo popricamo i to je to...nego dolazis li ove godine u MOstar???

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

21.06.2011, 22:45

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hanady vraaaati se...user posted image user posted image user posted image
Ja ni Mirkicu ne srećem baš često. Mirkice gdje si ti?user posted image

Mirkica je u Bih :):)

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

22.06.2011, 11:06

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Nemam razloga biti ljuta ,ali ne stignem jednostavno,sretnem moje mostarke ponekada malo popricamo i to je to...nego dolazis li ove godine u MOstar???

Ne znam ti nista reci, jedino ako budemo mogli malo svratiti na putu ka moretu ili u povratku sa istog... u svakom slucaju I miss you  user posted image

Zadnji članci

article-img