IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: bebacha
Nek mislil ko sta hoce al to dijete it prvog slucaja je razmazeno i deriste i tu nedostaje punooo odgoja
Ma da...al ne može ga komšinica preodgojiti, jel tako?
Niti sad mami na kamaru kako nije odgojila dijete.
Ja bih pokušala na ovakav način, lijepo razgovorom s mamom, možda da i mali bude tu, da se zastidi.
A onda ako ne upali...sa svoje strane digni ogradu ili posadi živicu i mirna Bosna i Hercegovina.
ma nisam ni mislila nesto govoriti zeni samo mi zao izbjegavamo kafe zbog te curice jer stvarno je nemoguce sjesti 5min
ona neki dan govori 'haj dodji sklonicemo sve igracke' kao da djeca budu mirnija, meni to bas i nije neko rjesenje al hajde...
Ja samo govorim da me strah toga i kako bi se trebalo u tim situacijama postaviti jer ja nemam ideje, kriiiiza bas
Ako dođeš,ne daj Bože,u tu situaciju,uzmeš šeficu za ručicu,odvedeš je u njenu sobu i kažeš kako je od lijepog ponašanja počastiti drugaricu ili gošću svojim igračkama,onim što imaš i ako neće tako raditi,onda se neće ni družiti,ostaće sama u sobi.
I ostaviš je na par minuta.
Doduše,dijete se odgaja od perioda razaznavanja da dijeli svoje igračke s drugima.