Dobro vece moje VELIKE zene... od sutra je aktivan SOS telefon za pomoc Saniti.. Vas prilog od 2 KM. mozete donirati na broj:
090-291-052
SOS telefon ce biti aktivan tri mjeseca...
HVALA
30.10.2010, 21:22
Visnja RR
15102
odlicno iako telekom uzima sebi dosta ipak je mnogima ovako lakse
30.10.2010, 21:55
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: koka i po
Dobro vece moje VELIKE zene... od sutra je aktivan SOS telefon za pomoc Saniti.. Vas prilog od 2 KM. mozete donirati na broj:
090-291-052
SOS telefon ce biti aktivan tri mjeseca...
HVALA
mala ispravka ...od 1. 11.....izgubila se koka u datumima
30.10.2010, 22:12
Anoniman
31.10.2010, 23:11
Anoniman
postavila sam na fb profil ovaj broj pa se iskreno nadam da ce moji prijatelji ( a nije ih malo ) postovati moju molbicu pa pozvati navedeni broj... a ako Bog da i ja sutra krecem sa pozivima, od kuce, pa od mame, pa od sestara, pa vako pa nako... ihhhhhhhhh...
01.11.2010, 05:52
koka i po
7309
Vrijeme je da se aktiviramo........ja prva pocinjem.......
01.11.2010, 13:20
koka i po
7309
Zovemo li?
02.11.2010, 13:49
nerica78
26
Koko zovemo evo i ja sam stavila ovo na FB nadam se da ce pomoc i nadam we da ima dobrih ljudi da ovo sve uspije , svaki dan mislim na tu djevojcicu.
02.11.2010, 14:03
Anoniman
Zovemo, dizem temu
02.11.2010, 14:19
koka i po
7309
Zovite...jer ne znate gdje mozete zaraditi a gdje izgubiti..... steta sto su nakon dva dana bila samo dva komentara.. malo sam razocarana....
02.11.2010, 14:48
Visnja RR
15102
stavila na svoj profil...nazvala!
02.11.2010, 14:56
ziki
1815
Stavila na FB profil, od kuće ću zvat. U porodici imam slučaj sljepila nastao kao posljedica loše operacije i ovo me u dubinu duše pogađa. Znam da ima još bolesne djece i da je svima pomoć potrebna, ali meni ovo dijete non stop na pameti
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
02.11.2010, 14:59
Visnja RR
15102
i meni je stalno u mislima...pogotovo još od kad sam joj vidjela fotkicu...duša draga
02.11.2010, 15:00
mamine oci
4300
zovem svaki dan sve humanitarne brojeva medju njima i za malu Sanitu da joj dragi Allah pomogne,znam da ima dosta zena bez obzira sto ne otvore temu ne znaci da neucestvuju neko zove upacuje al neostavlja komentar...
02.11.2010, 15:03
Ina86
147
Ima nas dosta koje mislimo na tu malu mrvicu i zovemo koliko mozemo... pozdrav
02.11.2010, 16:46
MELLI
942
Koko sramota me reći,ali eto, ja za tu akciju u našem gradu nisam čula Odazvala bih se svakako. Nego reci mi,je li sunce malo ,naša sugrađanka ili ? Pokušaću organizovati već nešto i " kod sebe ". Ništa ne garantujem ,ali svakako ću pokušati.Pa koliko god skupimo Javni mi više informacija pa ćemo objaviti i na fb profilu i da postavim neki plakat i sl. S.O.S. telefon je jedna od opcija,ali samo bojim se da se na taj novac čeka ,a koliko sam shvatila njima je novac potreban ODMAH
02.11.2010, 16:58
Anoniman
bitno je da smo se pokrenuli
02.11.2010, 18:23
koka i po
7309
Svaki dan se vrti na TV Zavidovici apel sa brojem SOS.telefona,a koliko sam obavjestena vec se je pokrenuta akcija prikupljanja i u nekoliko drzavnih ustanova u nasem gradu,ukljucujuci i nekoliko vjerskih . MELLI ...znam da se kreces u takvim krugovima gdje bi se moglo nesto novca skupiti bez problema. Ako nista mozes me kontaktirati da te povezem sa Indirom pa da i u svom objektu nesto napravis u smislu hum.prikupljanja sredstava(ovo je samo moja sugestija i prijedlog). Ako imas jos kakvu ideju znas gdje sam
02.11.2010, 19:36
anitaMO
1384
ja kad okrenem ovaj broj,kaže mi da je nepostojeći. je li ne važi sa ht mmreže.
02.11.2010, 19:41
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: anitaMO
ja kad okrenem ovaj broj,kaže mi da je nepostojeći. je li ne važi sa ht mmreže.
vjerovatno su u pitanju samo mreža bhtelekom...ja sam pozvala regularno i sada kao i ranije. znači ht ne ide.
02.11.2010, 22:38
MELLI
942
IZVORNA PORUKA: koka i po
Svaki dan se vrti na TV Zavidovici apel sa brojem SOS.telefona,a koliko sam obavjestena vec se je pokrenuta akcija prikupljanja i u nekoliko drzavnih ustanova u nasem gradu,ukljucujuci i nekoliko vjerskih . MELLI ...znam da se kreces u takvim krugovima gdje bi se moglo nesto novca skupiti bez problema. Ako nista mozes me kontaktirati da te povezem sa Indirom pa da i u svom objektu nesto napravis u smislu hum.prikupljanja sredstava(ovo je samo moja sugestija i prijedlog). Ako imas jos kakvu ideju znas gdje sam
ovo sam već svakako mislila napraviti.Zato i pitam za detaljnije informacije. Imam još nekoliko ideja koje mi je teško realizovati trenutno,ali pokušaću nešto svakako. Javiću ti šta i kako sam to zamislila,samo dok razradim strategiju
03.11.2010, 13:59
koka i po
7309
Zavidovici MELLI hvala
03.11.2010, 14:04
MELLI
942
ne zahvaljuj se dok ne skupimo bar nešto Mislim da će do večeras biti postavljeno pa da vidimo koliko možemo
03.11.2010, 14:06
koka i po
7309
U muci se znaju junaci.....
trud ponekad vise znaci nego sam ishod.... nadam se da u nasem gradu jos ima dobrih ljudi.
03.11.2010, 14:13
Zoe
1553
Evo i mi smo dali skromni doprinos, nadamo se da će malena drugarica uspjeti
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.